Oznaka: film

Usnjen look kot iz filma

Tako nekako naj bi deloval letošnji jesenski look, ko si omislimo veliko usnja.

0 Delitev

Novosti modne hiše Chloe v kratkem filmu hladne sezone

Modna hiša Chloe je svoje novosti letošnje hladne sezone predstavila tudi v kratkem filmu, katerega je zanje pripravil sloviti modni fotograf Steven Meisel, v njem pa so nastopile Sophie Koella, Liu Wen, Rianne van Rompaey, Aaliyah Hydes, Grace Hartzel ter Kris Grikaite.

0 Delitev

Zvezdniki na tokratnem beneškem filmskem festivalu

Pred kratkim, natančneje prejšnjo sredo, je otvoritev dočakal letošnji beneški filmski festival, ki velja za enega izmed najstarejših. Prav v čast temu v to posebno mesto na vodi vsako leto prispe osupljivo število svetovno znanih oseb, ne zgolj filmskih, temveč tudi glasbenih in modnih.

0 Delitev

Jane Fonda: čudovita in v top formi pri 79 letih

Njeni triki: bela barva odvzame kar nekaj let, spretno pristrižen frufru prikrije gube na čelu, kratka pričeska te naredi dinamično takrat, ko leta poskrbijo, da si bolj počasen; prava barva šminke – vedno nude – poskrbi, da je nasmeh brezhiben. Jane je zame neverjetna.

0 Delitev

Osebni stil igralke Amande Seyfried

Njen zasebni look je nedvomno precej bolj drugačen od tistega, kot smo ga vajeni, ko se znajde v soju fotografskih bliskavic. Je namreč precej bolj preprosta in kot mnoge druge zvezdnice tudi ona ponavadi v prostem času stavi predvsem na udobje.

0 Delitev

Lepotica in zver

Nama je bilo všeč, da je ljubezen premagala vse ovire in čeprav gre le za pravljico, ostaja vedno upanje, da je lahko življenje tudi pravično in so močna čustva tista, ki na koncu zmagajo.

0 Delitev

50 odtenkov teme

Ne sprašujem se, ali to obstaja ali ne, ker je bil že prizor Christiana brez srajce, zasedenega s telovadbo v svojem fitnesu, vreden celega filma, četudi bi ostalo uro in pol gledala le oglase za WC račko in revijo s trači.

0 Delitev