Oznaka: film

Usnjen look kot iz filma

Tako nekako naj bi deloval letošnji jesenski look, ko si omislimo veliko usnja.

Novosti modne hiše Chloe v kratkem filmu hladne sezone

Modna hiša Chloe je svoje novosti letošnje hladne sezone predstavila tudi v kratkem filmu, katerega je zanje pripravil sloviti modni fotograf Steven Meisel, v njem pa so nastopile Sophie Koella, Liu Wen, Rianne van Rompaey, Aaliyah Hydes, Grace Hartzel ter Kris Grikaite.

Monica Bellucci: samska in srečna

Za Italijane je Monica simbol ženske, ki vedno znova dokazuje, da ni samo lepa in očarljiva, ampak tudi močna osebnost in občutljiva duša.

Ženstven stil igralke Margot Robbie

Mlada igralka in filmska producentka Margot Robbie močno opozarja nase že kar nekaj let in vse kaže, da postaja ena najbolj zaželenih zvezdnic.

Kate Hudson v neverjetni top formi

Kate je neuradna ambasadorka pilatesa, ki ga redno trenira in navdušeno poudarja, da samo s pilatesom lahko obvladuje svoje telo.

Končno zajtrk pri Tiffanyju

Od petka naprej se lahko v slogu filma odpravite na zajtrk pri Tiffanyju v Blue Box Café, ki se nahaja v New Yorku.

Jane Fonda: čudovita in v top formi pri 79 letih

Njeni triki: bela barva odvzame kar nekaj let, spretno pristrižen frufru prikrije gube na čelu, kratka pričeska te naredi dinamično takrat, ko leta poskrbijo, da si bolj počasen; prava barva šminke – vedno nude – poskrbi, da je nasmeh brezhiben. Jane je zame neverjetna.

50 odtenkov teme

Ne sprašujem se, ali to obstaja ali ne, ker je bil že prizor Christiana brez srajce, zasedenega s telovadbo v svojem fitnesu, vreden celega filma, četudi bi ostalo uro in pol gledala le oglase za WC račko in revijo s trači.