Oznaka: film

Usnjen look kot iz filma

Tako nekako naj bi deloval letošnji jesenski look, ko si omislimo veliko usnja.

0 Delitev

Novosti modne hiše Chloe v kratkem filmu hladne sezone

Modna hiša Chloe je svoje novosti letošnje hladne sezone predstavila tudi v kratkem filmu, katerega je zanje pripravil sloviti modni fotograf Steven Meisel, v njem pa so nastopile Sophie Koella, Liu Wen, Rianne van Rompaey, Aaliyah Hydes, Grace Hartzel ter Kris Grikaite.

0 Delitev

Zvezdniki na tokratnem beneškem filmskem festivalu

Pred kratkim, natančneje prejšnjo sredo, je otvoritev dočakal letošnji beneški filmski festival, ki velja za enega izmed najstarejših. Prav v čast temu v to posebno mesto na vodi vsako leto prispe osupljivo število svetovno znanih oseb, ne zgolj filmskih, temveč tudi glasbenih in modnih.

0 Delitev

Jane Fonda: čudovita in v top formi pri 79 letih

Njeni triki: bela barva odvzame kar nekaj let, spretno pristrižen frufru prikrije gube na čelu, kratka pričeska te naredi dinamično takrat, ko leta poskrbijo, da si bolj počasen; prava barva šminke – vedno nude – poskrbi, da je nasmeh brezhiben. Jane je zame neverjetna.

0 Delitev

Osebni stil igralke Amande Seyfried

Njen zasebni look je nedvomno precej bolj drugačen od tistega, kot smo ga vajeni, ko se znajde v soju fotografskih bliskavic. Je namreč precej bolj preprosta in kot mnoge druge zvezdnice tudi ona ponavadi v prostem času stavi predvsem na udobje.

0 Delitev

50 odtenkov teme

Ne sprašujem se, ali to obstaja ali ne, ker je bil že prizor Christiana brez srajce, zasedenega s telovadbo v svojem fitnesu, vreden celega filma, četudi bi ostalo uro in pol gledala le oglase za WC račko in revijo s trači.

0 Delitev