Oznaka: Huawei P10

​Počitniški čas je čas najlepših fotografij

Poletje je čas dogodivščin, potovanj in avantur, ki si jih želimo zapomniti za vedno. Dogodivščine ter spoznavanje novih kultur in ljudi čakajo na vsakem koraku in telefon je najbolj priročno orodje za shranjevanje spominov in obrazov novih prijateljev.

0 Delitev

Je telefon danes statustni simbol?

Raziskava je pokazala, da jih moški uporabljajo na manj sofisticiran način – ženske potencial pametnih telefonov namreč bolj izkoristijo.

0 Delitev

Zakaj potrebujemo selfie stick

Čeprav marsikdo meni, da je selfie stick nepotrebno orodje, obstaja kar nekaj razlogov, zakaj je praktično, da najde mesto v vaši torbici ali nahrbtniku.

0 Delitev

Naslovnica modne revije posneta s Huawei telefonom

Telefoni pa danes omogočajo, da lahko odlično fotografijo ujame prav vsak – brez velikih fotoaparatov in posebnih objektivov. In čeprav je portretna fotografija prava umetnost je s Huawei P10 kamero, ki je nastala v sodelovanju z Leico, dosegljiva tudi za vas.

0 Delitev

Huawei P10 za najboljše slike in selfije

P10 je neposredni naslednik modela P9 – prvega telefona, ki so ga pri Huaweiju razvili v sodelovanju z nemškim izdelovalcem fotografske opreme, Leica. Hit lanskega leta je postavil precej visoka merila.

0 Delitev