Oznaka: instagram

Je Instagram slab za nas?

Včasih se zdi, kot da vsi počnejo dve stvari: pritožujejo se, da se zaradi Instagrama počutijo slabo, in vneto brskajo po njem.

0 Delitev

Pet modnih dodatkov, ki jih vidimo povsod

Nekatere že dobro poznamo, saj so bili it kosi že v mrzli sezoni, tako da če ste se že takrat odločile za nakup, bravo! Če pa jih še nimate, vas bodo morda naslednje modne kombinacije prepičale v nakup. Naslednje modne dodatke ima veliko fashionistk in tako spadajo pod IT oziroma must have modne kose.

0 Delitev

Moda in lepota na dieti

Zavezali so se, da bodo pozorni na vsako nepravilnost in ‘goljufijo’ in tako vsem vpletenim v svet lepotne industrije sporočili, da dobro premislijo o tem, kaj proizvajajo in kaj objavljajo.

0 Delitev

Instagram: V iskanju resničnega življenja

Spoštujem in cenim trud, ki je bil vložen v ‘izdelavo’ popolne fotografije. Manj sem navdušena nad velikokrat nedolžno ‘lažjo’, ki objavljeno fotografijo pospremi v popolno življenje na Instagramu.

0 Delitev

Donosen babyboom!

Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bomo na Instagramu ob Gucci torbicah videvali še otroške vozičke.

0 Delitev

Popačena realnost #WIWT

In ko se boste naslednjič spraševale ali ste kupile oblačilo, ki je vikend že preživelo v Portopiccolu, se potolažite, da je bila ‘izposojena’ obleka le kaplja v morje, ki hrani človeško nečimrnost, potrebo po razkazovanju in tekmovanju, česar del vi gotovo niste.

0 Delitev

Modni izbor: Pink komplet

Zelo opazna niansa je kot nalašč za tople dni, saj lepo poudari kožo, od tiste zagorele do bele, in pristaja čisto vsem, blondinkam, rjavolaskam, rdečelaskam in tudi črnolaskam.

0 Delitev