Oznaka: instagram

Ženska s stilom 50+: Mrs. Goldpoison

Jaz pravim, da so sofisticirani kosi dobrodošli že zato, ker nas vedno dvignejo in podarijo širok nasmeh. 

Ženska s stilom 50+: Elke Klinger

Mene je prepričala in srčno upam, da boste tudi ve našle kakšen dober navdih v njenih fotografijah.

To mi boste težko prodali!

V trgovino me očitno spravi luna, k nakupu pa … še vedno dobro staro osebje trgovin, ki zna oceniti, ali potrebujem pomoč ali ne.

Je Instagram slab za nas?

Včasih se zdi, kot da vsi počnejo dve stvari: pritožujejo se, da se zaradi Instagrama počutijo slabo, in vneto brskajo po njem.

Pet modnih dodatkov, ki jih vidimo povsod

Nekatere že dobro poznamo, saj so bili it kosi že v mrzli sezoni, tako da če ste se že takrat odločile za nakup, bravo! Če pa jih še nimate, vas bodo morda naslednje modne kombinacije prepičale v nakup. Naslednje modne dodatke ima veliko fashionistk in tako spadajo pod IT oziroma must have modne kose.

Ko nas zanima vse in nič

Pozor, ta sestavek je daljši od petih vrstic.

Moda in lepota na dieti

Zavezali so se, da bodo pozorni na vsako nepravilnost in ‘goljufijo’ in tako vsem vpletenim v svet lepotne industrije sporočili, da dobro premislijo o tem, kaj proizvajajo in kaj objavljajo.

Instagram: V iskanju resničnega življenja

Spoštujem in cenim trud, ki je bil vložen v ‘izdelavo’ popolne fotografije. Manj sem navdušena nad velikokrat nedolžno ‘lažjo’, ki objavljeno fotografijo pospremi v popolno življenje na Instagramu.

Nasveti za editiranje Instagram slik

Socialna omrežja so postala naš obvezni vsakdan in marsikdo med nami si ne zna več predstavljati življenja brez njih. Tokrat je tu nekaj super nasvetov za vse ljubiteljice Instagram slik.