Tag: Kate Spade

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je sicer tudi modno področje nekoliko zaznamoval strah pred okužbo s korona virusom, pa vendar to ni zaustavilo enega najpomembnejših tednov mode, ki se je v teh dneh odvil v čudovitem Parizu.

Stajling dneva: crop hlače in čipka

Preprosta kombinacija torej, a poletje zahteva ravno to: da smo čim manj obremenjene in čim bolj srečne.

Stajling dneva: turkizna mint

Turkizna torej, od glave do peta in zelo, zelo udobna kosmata jakna, mešanica bombaža in svile, lahkotna kot perje.

#22 Glitter z Lorello

Pred vami je nova oddaja in srčno upam, da boste uživali!

Modne bleščice tega tedna

Bolj ko se približuje februar, vse zanimivejše in pestrejše je dogajanje tudi na modnem področju, saj je reklamnih kampanj za letošnjo pomlad iz dneva v dan kot gob po dežju.

Stajling dneva: dolgo krilo iz tila

Super se mi zdi, da moda ponuja tovrstne kose v kombinaciji s pleteninami, usnjenimi ali jeans jaknami ter nasplošno s kosi, ki vse skupaj zelo zdramatizirajo.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor najglasneje zaznamovala prav posebna revija, ki nedvomno sodi med najbolj zapeljive na svetu.

Stajling dneva: široke hlače s črtami

K tej podobi bi lahko dodala blazer, usnjeno jakno ali kaj podobnega, obula superge in bi bil komplet nosljiv tudi novembra.

V modi so pastelne in enostavne ure

V poplavi lepe mode je vsekakor tako, da so tudi ure zelo nosljive in primerne za sodobne ženske.

Stajling dneva: kratke hlače in top

In zdaj lahko še srčno upam, da ostanemo pri teh temperaturah in soncu, ki ga tako ali drugače nosim v srcu.

Stajling dneva: poletne kavbojke

Današnji stajling je prav gotovo sproščen in primeren za vsak dan, modrina me od nekdaj spremlja, tako da mi, prosim, ne zamerite, da sem jo ponovno izbrala.

Stajling dneva: eleganca belega kompleta

Dodala sem bisere, ker sem si prav želela klasike, in nekaj pik, ker me vedno spominjajo na Julio Roberts v Čednem dekletu in so mi tudi zato tako ljube.

Stajling dneva: mešanje potiskov

Ker pač ni naključij, je najbrž že prav, da sta krilo in bluza v popolnoma enakem odtenku, zato je tudi mešanje tako različnih potiskov izvedljivo.

Stajling dneva: dolga čipkasta obleka

Danes pa je nastala pravljična zgodba, ki je ne bi spremenila niti za vejico, obarvana v pudraste odtenke in s tisto srečo v očeh, ki jo imaš takrat, ko so stvari na svojem mestu. No, tukaj so bile.

Stajling dneva: rožasta bluza

Kombinirala sem jo na zelo enostaven način, in sicer z belimi hlačami z visokim pasom, obula visoke pete in izbrala torbico s čebelami, za dobro voljo.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden nas je novica o smrti slovite oblikovalke Kate Spade udarila kot strela z jasnega, pokojna pa je za seboj zapustila pomemben modni pečat. A vendar je bilo minule dni videti tudi kar nekaj novih sodelovanj in še več svežih reklamnih kampanj, zato si tudi tokrat nekatere izmed novičk poglejmo pobližje …

Umrla je priljubljena oblikovalka Kate Spade

Vsi smo bipolarni. Vsi imamo v sebi demone in hkrati tiste male, grozne plati, ki niso vedno tako razumevajoče, pa tudi ne racionalne.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je precej vroč, a na modnem in lepotnem področju predvsem miren teden. Poleg novih kampanj, ki že predstavljajo stil naslednje jeseni, v resnici ni bilo nekakšnih presenečenj in razburljivih novic, a nič zato.