Oznaka: kava

Trije recepti za odlično jesensko kavico

Mnogi si brez jutranje kavice ne znamo več predstavljati dneva in ker bomo prav naslednje tedne vstopili v jesensko obdobje, za spremembo poizkusimo klasični kavi dodati nekaj izboljšav, ki dišijo po hladni sezoni.

0 Delitev

Jutranji ritual

Verjamem, da imamo čisto vsi navade, rituale, ki nam naredijo dan poseben. Všeč mi je, da so ti, ne glede na to, kako noro je včasih življenje, tukaj, da nas spomnijo na to, da se nekatere stvari nikoli ne spremenijo ter nam dajejo občutek stabilnosti in doma.

0 Delitev

#NatašinIzbor: moji najljubši lokali v Trstu

Všeč mi je, da je poln skritih kotičkov in je na vsakem koraku mogoče zaznati vonj dobre kave. Zanimive kavarne, polne dobrot, prijazni natakarji in seveda dobra družba je popolna kombinacija za sproščen vikend.

0 Delitev

Lucyland: Vabilo na kavico

Dobrodošli v mojem svetu! To bo postal kotiček, v katerem bom z vami mesečno delila drobce svojega življenja, ki mi nudijo navdih in zadovoljstvo, me očarajo ali pa preprosto polepšajo moj dan.

0 Delitev

V varnih rokah z Barcaffejem

Barcaffe je najbolj znana in najbolj cenjena blagovna znamka kave v Sloveniji. Ljubitelji dobre kave ji priznavajo vrhunsko kakovost in odličen okus, ki predstavlja nezamenljiv začetek vsakega dne.

0 Delitev

Inspiracija dneva

To je čas za klepet, da si prste segrejem na skodelici, v naslednjem prizoru pa sem že v svoji dnevni sobi, pod odejo in z zaveso lučk v obliki zvezd, ki me ponovno spominja, da je vredno ostati le v “tukaj in zdaj”, saj ostalo še pride, kajne?

0 Delitev

Kava zame

Težko se ji je upreti. In ker je konec leta tudi čas zahval, lahko rečem le hvala za vse lepe trenutke v njeni družbi. Za tiste, ki so bili, in za vse tiste, ki še pridejo.

0 Delitev

Barcaffe – strokovnjak za kavo

Skodelica dišeče, dobre kave je za mnoge ljubitelje teh napitkov prav gotovo eden najbolj opojnih in poživljajočih stvari, ki jih lahko doživijo. Pitje kave je tudi eden izmed nepogrešljivih dnevnih obredov, priložnost za prijetne družabne trenutke in poslovna srečanja.

0 Delitev

Moji poletni užitki

S slamnikom na glavi, sončnimi očali in z dobro kavo v roki so ti trenutki še slajši. Mrzel požirek in rahel okus kokosa je popolna kombinacija okusov, ki te popelje v tropske kraje.

0 Delitev

Male pozornosti doma in v tujini

Morda se sprva sliši malce neumno, a če pomislite, so prav tiste podrobnosti, kot je na primer dobra jutranja kavica, kakršne smo je vajeni, ali pa prijeten vonj, ki nas spominja na domačo sobo, razlog, da smo mirnejši in spokojnejši. Takšne malenkosti v resnici štejejo, zato se jih trdno oklepam ne glede na to, ali sem doma ali na potovanju.

0 Delitev