Oznaka: kavbojke

Najboljši model kavbojk glede na vašo postavo

Gre za ključni kos naše garderobe ne glede na sezono in trende, zato je edino prav, da izbiramo in nosimo samo tiste kavbojke, ki bodo naši postavi delale uslugo. Poglejmo torej, kako jih pravilno izbrati.

0 Delitev

Kaj morate vedeti, ko kupujete kavbojke

Določeni kosi ne bodo nikoli iz mode in mednje nedvomno spadajo tudi kavbojke. Pa vendar je tudi pri kupovanju tako klasičnega oblačila dobro vedeti naslednje.

0 Delitev

Ene kavbojke v sedmih različnih jesenskih stajlingih

Nove smernice sicer predlagajo vedno znova nove nakupe, pa vendar se trendy look pogosto z lahkoto doseže tudi z nekaterimi kosi, ki v naši garderobi prebivajo že več sezon.

0 Delitev

Poletne kombinacije z retro jeansom

Retro kavbojke, tiste v dolgi različici so nedvomno eden od najpopularnejših kosov že nekaj sezon in v kolikor nam poletna vročina kdaj pa kdaj dovoljuje, jih bomo z veseljem nadele tudi naslednje mesece.

0 Delitev

Vračajo se svetle kavbojke

In to ne kakršnekoli, temveč tiste najbolj retro, kot smo jih nosile v preteklih 80. in 90. letih.

0 Delitev

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Kavbojke z zelo visokim pasom

Pred leti smo na področju hlač in kril doživeli pravi preporod, na mah pa smo stare modele z nizkim pasom zamenjale za tiste udobnejše in vsekakor tudi bolj nosljive.

0 Delitev

Kavbojke zimske sezone

Lahko zaključimo z mislijo, da je džins resnično nepogrešljiv in danes ga najdemo v vseh možnih različicah, ker gre za kos sodobnega časa.

0 Delitev

Kavbojke za vse generacije

Zagledala sem čudovito 50-letnico Julio Roberts v svileni bluzi, s skinny kavbojkami in ostala brez besed.

0 Delitev

Kako izbrati pravi model kavbojk za svojo postavo

Kavbojke so zagotovo eden najbolj popularnih kosov vseh časov, zato je edino prav, da vedno izberemo tiste, ki se najlepše podajo naši postavi. Tu je nekaj super nasvetov, ki vam bodo nedvomno v veliko pomoč.

0 Delitev

Raztrgane hlače nosijo bogati

V trgovinah je skoraj nemogoče najti cele kavbojke; strgane so nekakšna parodija uporniškega duha, kajti uporništvo je zgolj navidezno.

0 Delitev