Oznaka: kavbojke

Poletne kombinacije z retro jeansom

Retro kavbojke, tiste v dolgi različici so nedvomno eden od najpopularnejših kosov že nekaj sezon in v kolikor nam poletna vročina kdaj pa kdaj dovoljuje, jih bomo z veseljem nadele tudi naslednje mesece.

0 Delitev

Vračajo se svetle kavbojke

In to ne kakršnekoli, temveč tiste najbolj retro, kot smo jih nosile v preteklih 80. in 90. letih.

0 Delitev

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Kavbojke z zelo visokim pasom

Pred leti smo na področju hlač in kril doživeli pravi preporod, na mah pa smo stare modele z nizkim pasom zamenjale za tiste udobnejše in vsekakor tudi bolj nosljive.

0 Delitev

Kavbojke zimske sezone

Lahko zaključimo z mislijo, da je džins resnično nepogrešljiv in danes ga najdemo v vseh možnih različicah, ker gre za kos sodobnega časa.

0 Delitev

Kavbojke za vse generacije

Zagledala sem čudovito 50-letnico Julio Roberts v svileni bluzi, s skinny kavbojkami in ostala brez besed.

0 Delitev

Kako izbrati pravi model kavbojk za svojo postavo

Kavbojke so zagotovo eden najbolj popularnih kosov vseh časov, zato je edino prav, da vedno izberemo tiste, ki se najlepše podajo naši postavi. Tu je nekaj super nasvetov, ki vam bodo nedvomno v veliko pomoč.

0 Delitev

Raztrgane hlače nosijo bogati

V trgovinah je skoraj nemogoče najti cele kavbojke; strgane so nekakšna parodija uporniškega duha, kajti uporništvo je zgolj navidezno.

0 Delitev

Letošnji izbor Liu Jo kavbojk

Znamka Liu Jo vedno znova navdušuje s kreacijami, ki odlično pristojijo takorekoč vsem generacijam. Tokrat zato preverimo njihov izbor letošnjih kavbojk.

0 Delitev

Kako nositi črne kavbojke

Četudi ste konzervativne, poskusite z živalskim potiskom, lahko v mini količinah: denimo torbica, salonarji ali pas bodo poskrbeli, da bo podoba ravno prav agresivna in modna.

0 Delitev

Pet čudovitih modelov kavbojk

Za vas sem izbrala pet različnih stilov, ki me zelo navdušujejo in vem, da bodo aktualni tudi poleti, zato si jih le privoščite.

0 Delitev

Denim na denim kombinacije te sezone

Hladna sezona je tudi tokrat med trende vključila veliko denim kosov, brez katerih si verjetno ne znamo več predstavljati prav nobenega meseca.

0 Delitev

Koliko jeansa v letošnji jeseni!

Vem, da smo vse v iskanju pravega modela in prav gotovo je tako, da vedno najdemo kaj novega ali zanimivega, zato vam lahko želim le srečen lov in veliko lepega jeansa v garderobni omari.

0 Delitev

Sedem kosov za pravi poletni stil

Ne vem, koliko stvari je v vaši garderobni omari, a v moji je kar veliko kosov in ugotavljam, da jih kupujem po istem sistemu ter tako, da pripadajo podobni družini.

0 Delitev

Kako izbrati kavbojke po 40. letu

Sicer je vse skupaj odvisno od postave in fizične forme, zato verjamem, da same veste, kako in kaj. Za vas sem vseeno izbrala nekaj napotkov in upam, da vam pridejo prav.

0 Delitev