Oznaka: kopalke

Kosi, primerni tako za plažo kot tudi sprehod po mestu

Čas poletja za večino pomeni tudi čas, preživet na plaži. Modna scena tam že dolgo ni več dolgočasna oziroma nezanimiva, saj se je v zadnjih letih večina modnih hiš močno posvetila tudi kopalnim trendom.

0 Delitev

Ta detajl letos potrebujejo celo naše kopalke

Letošnja priljubljenost retro elementov v modi še zdaleč ne pojenja, njen vpliv pa seže tako daleč, da so po takšnem stilu zadišali celo tokratni modeli kopalk.

0 Delitev

Visok pas so dobile tudi kopalke

Prav toliko, kot po retro elementih dišijo poletni stajlingi,  so se slednji trendi oprijeli tudi letošnje kopalne mode.

0 Delitev

Ljubke kopalke znamke Women’s Secret

Njihova nova kolekcija kopalk letošnjega poletja ponovno obljublja kose, ki združujejo ravno prav ljubkosti, zapeljivosti in udobja. Poglejmo nekaj najlepših modelov.

0 Delitev

Projekt kopalke

Skrivnost dobrega nedrčka za večje prsi ni skrita v predhodno navedenih referencah, temveč v dobri podpori, na pravem mestu všitih silkonskih opornicah, izbrani draperiji, globini izreza košarice in sredinskem šivu košarice.

0 Delitev

Tropski pridih v poletni modi

Poletni potiski so prevzeli modni svet in izbira je izredno velika. Med njimi so tudi tropski potiski, ki so kot nalašč za tople dni.

0 Delitev

Modna izbira: kopalke iz žameta

Med modeli je na trgu veliko krojev; med dvodelnimi kopalkami so trikotni, bikini nedrčki izredno lepi, pridejo pa v poštev za vse z manjšimi prsmi, ki ne zahtevajo veliko opore.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Pri izbiri bikink bodite pozorne na naslednje

Bikini kopalke so model, ki bo verjetno za vedno ostal eden najpopularnejših kosov poletja, zato je edino prav, da jih izbiramo pozorno in premišljeno. Tu je nekaj super nasvetov, ki bodo nedvomno v veliko pomoč.

0 Delitev

Enodelne kopalke pravi hit letošnjega poletja

Tu je sezona kopalk in kot ste verjetno že opazile, je tudi letošnje poletje poskrbelo, da bomo na plaži zares opazne. Zahvala ne gre zgolj čudovitim barvnim paletam ter zanimivim vzorcem, temveč so vse bolj v ospredju modeli, s katerimi so številne znamke v zadnjih nekaj letih naredile velik korak v modnejšo smer.

0 Delitev