Oznaka: kopalke

Ljubke kopalke znamke Women’s Secret

Njihova nova kolekcija kopalk letošnjega poletja ponovno obljublja kose, ki združujejo ravno prav ljubkosti, zapeljivosti in udobja. Poglejmo nekaj najlepših modelov.

0 Delitev

Projekt kopalke

Skrivnost dobrega nedrčka za večje prsi ni skrita v predhodno navedenih referencah, temveč v dobri podpori, na pravem mestu všitih silkonskih opornicah, izbrani draperiji, globini izreza košarice in sredinskem šivu košarice.

0 Delitev

Tropski pridih v poletni modi

Poletni potiski so prevzeli modni svet in izbira je izredno velika. Med njimi so tudi tropski potiski, ki so kot nalašč za tople dni.

0 Delitev

Modna izbira: kopalke iz žameta

Med modeli je na trgu veliko krojev; med dvodelnimi kopalkami so trikotni, bikini nedrčki izredno lepi, pridejo pa v poštev za vse z manjšimi prsmi, ki ne zahtevajo veliko opore.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Pri izbiri bikink bodite pozorne na naslednje

Bikini kopalke so model, ki bo verjetno za vedno ostal eden najpopularnejših kosov poletja, zato je edino prav, da jih izbiramo pozorno in premišljeno. Tu je nekaj super nasvetov, ki bodo nedvomno v veliko pomoč.

0 Delitev

Enodelne kopalke pravi hit letošnjega poletja

Tu je sezona kopalk in kot ste verjetno že opazile, je tudi letošnje poletje poskrbelo, da bomo na plaži zares opazne. Zahvala ne gre zgolj čudovitim barvnim paletam ter zanimivim vzorcem, temveč so vse bolj v ospredju modeli, s katerimi so številne znamke v zadnjih nekaj letih naredile velik korak v modnejšo smer.

0 Delitev

Moje poletje v kopalkah

Zelo se veselim poletja in srčno upam, da bo trajalo vsaj do oktobra, ker sem tako najbolj jaz in upam, da ste srečne tudi ve!

0 Delitev

Divji leopardji vzorec na kopalkah

Eden izmed teh trendov je zagotovo trend živalskih potiskov, v ospredju pa je leopardji, ki je pogost pri veliko znamkah.

0 Delitev

Liu Jo kopalke letošnjega poletja

V tem trenutku nam naše misli uhajajo le še na dopust, plažo ter med najlepše kopalke tega poletja. Morda slednje najdemo tudi v novi kolekciji znamke Liu Jo.

0 Delitev

Pripravljena na poletje

Poletje je moj čas in vedno je tako, da me to obdobje spravi v dobro voljo, saj poleg tega, da odvržem vsa nepotrebna oblačila, odvržem tudi nepotrebne misli in se tako začne obdobje čiščenja, miru in lepega.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!

0 Delitev