Oznaka: koža

Kako naličiti zrelo kožo

Zrela koža zahteva povsem drugačen lepotni pristop, kot  pa mlada in to ne pomeni zgolj pri izbiri  krem in mask, temveč tudi pri nanašanju ličil.

0 Delitev

Pravilno prepoznajte tip svoje kože

Za določitev, ali sodimo med tiste s suho, mešano ali mastno kožo na obrazu, pravzaprav obstajajo precej preprosti testi, zato tokrat preverimo dva, ki jih lahko hitro in enstavno opravi vsak izmed nas.

0 Delitev

Zeleni sok za lepo, čisto in zdravo kožo

Mnogim vsakdanji vnos zadostne količine zelenjave predstavlja precejšnjo težavo, zato so lahko v tem primeru odlična rešitev prav sokovi. Tokrat je tu recept, s katerim bomo nedvomno dosegli bolj zdravo in bolj sijočo kožo.

0 Delitev

Najboljše maske za mešano kožo

Prej, kot izredno suha ali pa super mastna koža, se pri večini ponavadi pojavi mešana koža, kar mnogim ženskam povzorča prave preglavice tako pri negi, kot seveda tudi pri ličenju.

0 Delitev

17 skrivnosti lepe kože

Malokoga je narava obdarila s popolno kožo, večina od nas pa mora zanjo dobro poskrbeti. Tu je kar 17 nasvetov, ki bodo morda v veliko korist tudi naši vsakodnevni lepotni rutini.

0 Delitev

Winnie Harlow: manekenka s kožno boleznijo vitiligo

Za svoj uspeh se ima zahvaliti Tyri Banks, ki jo je povabila v televizijski resničnostni šov Ameriški top model. Čeprav ni zmagala, si je s sproščenostjo in odprtostjo pridobila veliko naklonjenost občinstva in kritikov, posledično pa tudi medijev in nekaterih modnih hiš.

0 Delitev

Kako s hrano do čiste, zdrave kože

Stanje naše kože je največkrat odraz naših prehranjevalnih navad, zato tokrat preverimo, kako in kaj izbrati, da bo naša koža čista, zdrava in kar se da sijoča.

0 Delitev

Navlažiti je potrebno tudi kožo okoli oči

Kljub temu, da se vse več žensk, pa tudi moških, posveča pravilni negi kože, pa se pogosto spregleda prav najobčutljivejšo, torej tisto okoli oči. Tu je izbor nekaterih najboljših krem, ki bodo dodobra navlažile in tako negovale prav ta predel.

0 Delitev

Zakaj so prebiotiki koristni tudi pri negi kože

Probiotiki in prebiotiki niso odlična pomoč le našemu prebavnemu sistemu, temveč terapevtsko delujejo tudi na našo kožo, česar se zavedajo številne kozmetične znamke, ki slednje tako vključujejo v mnoge negovalne proizvode.

0 Delitev

Kako z Dior kozmetiko do navlažene kože

Dior ne velja zgolj za eno najprestižnejših modnih, temveč tudi za eno vrhunskih kozmetičnih hiš, kot dokaz pa služi tudi najnovejša negovalna kolekcija, s katero v hipu dosežemo zdrav look.

0 Delitev

Kolagen v hrani za lepo kožo

Lepa in negovana koža ni zgolj rezultat kakovostne kreme in pravih ličil, temveč je predvsem pomembno tisto, kar zaužijemo. Kolagen v prehrani je zato eden bistvenih elementov, katerega ne gre izpustiti.

0 Delitev