Oznaka: lak za nohte

Barvni izbor OPI lakov to jesen

Popularna znamka lakov za nohte OPI nas bo to jesen popeljala vse do Škotske, saj je namreč ravno slednja njihov navdih za izbor nekaterih najboljših barv te hladne sezone.

0 Delitev

Ta teden obožujem …

Ta teden obožujem veliko stvari in seznam postaja daljši in daljši zato, ker sem hvaležna za vse male, velike dosežke, ki so za mano in za vse tiste, ki še pridejo.

0 Delitev

Najlepše barve poletnih lakov za nohte

Tedni mode vsako novo sezono močno vplivajo ne zgolj na tekoče trende, temveč tudi na lepotno sceno. Vpliv z modnih brvi se tako pozna pri senčilih in šminkah, pričeskah in tudi pri nohtih, kjer so pomembne tako barve kot oblike in celo poslikave.

0 Delitev

Nove kožne barve lakov

Hladna sezona je v znamenju kožnih tonov, pa tudi klasičnih jesenskih barv in seveda barve merino cool, ki je mešanica sive in lila.

0 Delitev

Novi, zimski odtenki Essie lakov za nohte

Kot ponavadi znamka lakov za nohte Essie tudi tokrat ne razočara, saj je letošnji zimi namenila kar nekaj čudovitih novih odtenkov, ki bodo nedvomno kot nalašč tudi za praznično obdobje.

0 Delitev

Šest manikir za ta hip

Med oblike nohtov pa se vrača naraven videz, torej krajše in rahlo kvadratne, a ne preveč. Špičaste so tu in tam še vedno prisotne, a kot veste tudi veliko bolj zahtevne.

0 Delitev