Oznaka: lak za nohte

Barvni izbor OPI lakov to jesen

Popularna znamka lakov za nohte OPI nas bo to jesen popeljala vse do Škotske, saj je namreč ravno slednja njihov navdih za izbor nekaterih najboljših barv te hladne sezone.

0 Delitev

Ta teden obožujem …

Ta teden obožujem veliko stvari in seznam postaja daljši in daljši zato, ker sem hvaležna za vse male, velike dosežke, ki so za mano in za vse tiste, ki še pridejo.

0 Delitev

Najlepše barve poletnih lakov za nohte

Tedni mode vsako novo sezono močno vplivajo ne zgolj na tekoče trende, temveč tudi na lepotno sceno. Vpliv z modnih brvi se tako pozna pri senčilih in šminkah, pričeskah in tudi pri nohtih, kjer so pomembne tako barve kot oblike in celo poslikave.

0 Delitev

Nove kožne barve lakov

Hladna sezona je v znamenju kožnih tonov, pa tudi klasičnih jesenskih barv in seveda barve merino cool, ki je mešanica sive in lila.

0 Delitev

Novi, zimski odtenki Essie lakov za nohte

Kot ponavadi znamka lakov za nohte Essie tudi tokrat ne razočara, saj je letošnji zimi namenila kar nekaj čudovitih novih odtenkov, ki bodo nedvomno kot nalašč tudi za praznično obdobje.

0 Delitev

Šest manikir za ta hip

Med oblike nohtov pa se vrača naraven videz, torej krajše in rahlo kvadratne, a ne preveč. Špičaste so tu in tam še vedno prisotne, a kot veste tudi veliko bolj zahtevne.

0 Delitev

Pet najboljših lakov za novoletno zabavo

Nisem za umetne manikire, predolge nohte in poslikave, da te kap, zdi se mi, da so na koncu enostavne stvari najlepše in sem za manikiro, ki jo lahko naredimo tudi same doma, brez velikega truda, potrebujemo le dober lak in malo strpnosti.

0 Delitev

Make-up izdelki, na katere prisegam ta hip

Seveda je popolnoma jasno, da ličilo, ki je morda meni pisano na kožo, ne bo všeč oziroma ne bo ustrezalo moji prijateljici, a dejstvo je, da določeni proizvodi pač imajo nekaj več, nekaj, kar prepriča skoraj vsakogar. Tokrat sem pripravila mini izbor svoje trenutno najljubše kozmetike, za katero sem prepričana, da bi lahko navdušila marsikatero izmed vas.

0 Delitev

Pet barvitih detajlov za razigrano garderobo

Barvita torbica, prav tako opazni čevlji ali sandali, kos nakita, ki ga izberemo z okusom, so vedno kosi, ki predstavljajo dobro investicijo. Sledi mojih top pet.

0 Delitev

Najlepše kombinacije šmink in lakov letošnjega poletja

V ospredju so zelo minimalistični, sveži izgledi, kjer se pod tanko plastjo obarvane kreme ali pudra vidijo pegice, obrvi so neukrotljivo skuštrane, na očeh pa počivata zgolj kanček bronzerja in vodoodporna maskara. Velik poudarek je poleg tega tudi na ustnicah in nohtih, ki sta letošnje poletje najlepši kozmetični duo.

0 Delitev