Oznaka: lesk

Naj se sveti

Res je, naj se to poletje sveti vse okoli nas in na nas, saj so namreč poletni trendi tokrat v ospredje močno potisnili vse bleščeče elemente, ki zagotavljajo glamur prav na vsakem koraku.

0 Delitev

Poletni sijaj

Mnogi bi sprva pomislili, da bleščice sodijo predvsem v zimsko, natančneje praznično obdobje hladne sezone, pa vendar moda že kar nekaj zadnjih let veleva povsem drugače.

0 Delitev

Naj se blešči tudi na nogah

In to prav v stilu sodobne pepelke. Letošnja pomlad je namreč podpisana z najbolj sijočimi črkami, ki jih v večji meri zasledimo ravno med obutvijo …

0 Delitev

Lesk tudi na naših očeh

Vroče poletje od nas terja tudi svežino na našem obrazu, zanjo pa lahko poskrbi celo glossy lesk na očeh. Slednji namreč ostaja velik lepotni trend, ki se dobro poda tako dnevnim kot večernim priložnostim.

0 Delitev

Veliko bleščečih kosov tudi spomladi

Naj gre za statement oblačila, kot so jakne in trenči, topi in krila, ali pa zgolj dodatke, kot so pete in pasovi, veliki uhani in/ali sončna očala, glitter je to sezono ponovno zelo IN.

0 Delitev

Holografični lesk bo velik del spomladanskih make-up trendov

Zimska sezona ne bo pričela zaključevati zgolj poglavja v naši garderobi, temveč bo pravi preporod prinesla tudi v naše kozmetične torbice in omarice. Make-up smernice namreč, tako kot modna scena, obetajo ogromno svežine, blede, pastelne odtenke ter predvsem sijoča, vpadljiva ličila.

0 Delitev

Zlat praznični lesk na obrazu

Prazniki so tu in kot se vsako leto spodobi tudi tokrat vključujemo nekatere najpopularnejše barve teh trenutkov tako v svoje modne kot makeup izbire. Zlata je še vedno ena najbolj zaželjenih, zato tokrat preverimo odličen makeup z njo za naslednje dni.

0 Delitev

Najboljši proizvodi za lesk kože

Bolj kot se bliža praznično obdobje, bolj nas prevzemata tudi zlata in srebrna barva ter nasploh vse, kar se sveti. To velja tudi za našo kožo, zato tokrat preverimo nekaj najboljših proizvodov za njen lesk.

0 Delitev

Naravni makeup s kančkom glamurja

Vsakdanji makeup ponavadi sestavlja le nekaj ličil in krem, še najbolj pa je nedvomno zaželjen prav naravni look. To jesen so trendi večkrat vključili prav slednjega, kateremu pa so za piko na i dodali še kanček glamurja.

0 Delitev

To jesen še več glitter dodatkov

Pred nami so hladni meseci glamurja, vpadljivih trendov in izredno bogatega izbora nasploh, tako na področju oblačil kot modnih dodatkov. K temu bodo prispevale tako barve kot vzorci, materiali in dekorativni elementi, skratka vse, kar look naredi razgiban in zabaven. Med slednje zagotovo sodi tudi lesk bleščic, katerih tudi to jesen in zimo ne bo manjkalo, sploh ko bo govora o dodatkih.

0 Delitev