Oznaka: lesk

Parfois dodatki za novoletni večer

Novoletni party ponavadi zahteva veliko blišča in glamurja, ne le med outfiti, temveč tudi med dodatki.

Zdaj je čas za svetleča krila

Naj bodo kratka, midi ali do tal, svetleča krila so, tako kot mnogi drugi glitter kosi, vsak december pravi must have ženske garderobe.

Naj se sveti

Res je, naj se to poletje sveti vse okoli nas in na nas, saj so namreč poletni trendi tokrat v ospredje močno potisnili vse bleščeče elemente, ki zagotavljajo glamur prav na vsakem koraku.

Poletni sijaj

Mnogi bi sprva pomislili, da bleščice sodijo predvsem v zimsko, natančneje praznično obdobje hladne sezone, pa vendar moda že kar nekaj zadnjih let veleva povsem drugače.

Naj se blešči tudi na nogah

In to prav v stilu sodobne pepelke. Letošnja pomlad je namreč podpisana z najbolj sijočimi črkami, ki jih v večji meri zasledimo ravno med obutvijo …

December v znamenju zlate in srebrne

Določene barve, kot sta na primer tudi zlata in srebrna, so v resnici močno priljubljene skozi vse leto, ne glede na letni čas oziroma postavljene modne smernice.

Praznični glamur tudi pri čevljih

Vse že močno diši po praznikih in naše misli ta hip verjetno večkrat okupirajo tudi številne zabave s tisto novoletno na samem čelu.

Naj se blešči tudi naš obraz

V zraku je že čutiti predpraznično veselje, sploh če prihajate, tako kot me, z obale. 😉 I

Lesk, lesk in še enkrat lesk

Ste pripravljene na bleščeče kose? Jaz vsekakor sem in prav razveseljuje me dejstvo, da so lesketajoči se outfiti tokrat v samem vrhu modnih zapovedi, kar velja pred, med in tudi po zimskih praznikih.

Najbolj trendi torbice te jeseni

Trendi torbic za mrzlo sezono so zelo razgibani in raznoliki, zato verjamem, da se bo za vsako našel model, ki jo bo prevzel.

Lesk tudi na naših očeh

Vroče poletje od nas terja tudi svežino na našem obrazu, zanjo pa lahko poskrbi celo glossy lesk na očeh. Slednji namreč ostaja velik lepotni trend, ki se dobro poda tako dnevnim kot večernim priložnostim.

Veliko bleščečih kosov tudi spomladi

Naj gre za statement oblačila, kot so jakne in trenči, topi in krila, ali pa zgolj dodatke, kot so pete in pasovi, veliki uhani in/ali sončna očala, glitter je to sezono ponovno zelo IN.

Holografični lesk bo velik del spomladanskih make-up trendov

Zimska sezona ne bo pričela zaključevati zgolj poglavja v naši garderobi, temveč bo pravi preporod prinesla tudi v naše kozmetične torbice in omarice. Make-up smernice namreč, tako kot modna scena, obetajo ogromno svežine, blede, pastelne odtenke ter predvsem sijoča, vpadljiva ličila.

Zlat praznični lesk na obrazu

Prazniki so tu in kot se vsako leto spodobi tudi tokrat vključujemo nekatere najpopularnejše barve teh trenutkov tako v svoje modne kot makeup izbire. Zlata je še vedno ena najbolj zaželjenih, zato tokrat preverimo odličen makeup z njo za naslednje dni.

Najboljši proizvodi za lesk kože

Bolj kot se bliža praznično obdobje, bolj nas prevzemata tudi zlata in srebrna barva ter nasploh vse, kar se sveti. To velja tudi za našo kožo, zato tokrat preverimo nekaj najboljših proizvodov za njen lesk.

Naravni makeup s kančkom glamurja

Vsakdanji makeup ponavadi sestavlja le nekaj ličil in krem, še najbolj pa je nedvomno zaželjen prav naravni look. To jesen so trendi večkrat vključili prav slednjega, kateremu pa so za piko na i dodali še kanček glamurja.

To jesen še več glitter dodatkov

Pred nami so hladni meseci glamurja, vpadljivih trendov in izredno bogatega izbora nasploh, tako na področju oblačil kot modnih dodatkov. K temu bodo prispevale tako barve kot vzorci, materiali in dekorativni elementi, skratka vse, kar look naredi razgiban in zabaven. Med slednje zagotovo sodi tudi lesk bleščic, katerih tudi to jesen in zimo ne bo manjkalo, sploh ko bo govora o dodatkih.