Oznaka: Max Mara

Kraljevsko lepe v barvah draguljev

Pri izbiri barv pa lahko izbirate med svojimi najljubšimi dragimi kamni. Ljubiteljice rdeče posezite po barvi rubina, med modrimi pa lahko izbirate med safirjem, akvamarinom in turkizom s kančkom zelene.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

0 Delitev

Enobarvno še zdaleč ne pomeni nezanimivo

Pa smo le pozdravili čas barv, cvetja in sonca. In vse lepote pomladi se tudi letos več kot čudovito odsevajo v neštetih modnih predlogih, katerih večina je do danes že dosegla naše ulice.

0 Delitev

Weekend Max Mara novosti hladne sezone

Weekend Max Mara tudi tokratno jesen in zimo na bo razočarala vseh, ki ljubijo udoben, a vendar prefinjen stil sodobne ženske. Poglejmo nekaj izstopajočih kosov nove sezone.

0 Delitev

Weekend v Max Mari

V trgovini Max Mara Weekend v centru Ljubljane se ženske zabavajo. Imela sem srečo, da sem jih lahko obiskala in dva dni preživela v družbi mode in super simpatičnih prodajalk, pa tudi strank, ki so me presenetile, seveda pozitivno.

0 Delitev

Letošnji večerni kosi pri Max Mari

Bolj kot se bliža december, vse bolj zanimive postajajo tudi večerne toalete, ki bodo aktualne predvsem ob vseh prazničnih priložnostih. Tokrat preverimo, kaj ponuja luksuzna znamka Max Mara.

0 Delitev

Mame in hčere v ikoničnem Max Mara plašču

Eden od osnovnih kosov te hladne sezone bo ponovno tudi kamelje rjav plašč po vzoru tistega iz modne hiše Max Mara. Tokrat so v slednji vanje odeli znane mame in hčere, ki že vrsto let prisegajo na ta njihov ikonični kos.

0 Delitev