Oznaka: midi krilo

Stajling dneva: modro in belo

Danes sem se poigrala z zelo nosljivimi kosi, ki jih najraje nosim s športnimi copati, saj imam občutek, da zna nizka obutev zelo zdramatizirati outfit, ki bi drugače dobro deloval tudi s petami.

0 Delitev

Kako stilirati midi krilo iz satena

Določeni materiali ostajajo velik hit tudi letošnje jeseni, med njimi pa se v sam vrh uvršča prav saten. Tokrat zato preverimo nekaj stajling idej s satenastim midi krilom.

0 Delitev

Ženstvenost v svilenem krilu

Že kratek pregled socialnih omrežij ali pa pogled na poulično modo razkrije nekatere najpopularnejše trende letošnjega poletja.

0 Delitev

Obleka, ki pristaja vsem oblikam postave

Kroj wrap obleke je Diane von Furstenberg oblikovala že v sedemdesetih letih in od takrat je ta postala najboljša prijateljica vseh žensk, saj pristaja čisto vsaki obliki postave in poudari ženske atribute.

0 Delitev

Zanimiva midi krila tople sezone

Med must have kosi, ki bodo preplavili spomladanske ulice, so se ponovno znašla tudi krila, tista izredno ženstvena, ki izžarevajo obilico elegance. Med dolžinami prevladujejo mini, še bolj pa midi, zahvaljujoč materialom in vzorcem, pa tudi barvnim odtenkom ter dekorativnim elementom, ki jih letos resnično ne primanjkuje, pa bo to kos, po katerem bodo posegala tako mlajša dekleta kot odrasle ženske.

0 Delitev

Kako nositi midi krilo za vse priložnosti

Mnogo žensk še vedno misli, da je midi krilo kos, ki postara. Ali ga je pač težko nositi zaradi dolžine, ki ni niti dolga niti kratka. Napaka!

0 Delitev

Črte ponovno krasijo številne zimske kose

V spomladanskem in poletnem času vsekakor velja, da so črtasti kosi eden najbolj nosljivih, elegantnih videzov tople sezone, medtem ko so v hladnih mesecih potisnjeni nekoliko v ozadje.

0 Delitev

Kako kombinirati metalizirane odtenke

Tovrstna oblačila lahko nosite za vsak dan ali pa za posebne priložnosti, modnih možnosti pa je zelo veliko za vsak slog oblačenja.

0 Delitev

Stajling dneva: boho bluza in čipke

Čipkasto midi krilo sem tokrat kombinirala z nizkimi sandali. Vem, da bi bile pete druga pesem, a želela sem ohraniti podobo za vsak dan, ki ni niti malo zahtevna.

0 Delitev