Oznaka: modne kombinacije

Usnje z usnjem

Usnje se pravzaprav to hladno sezono pojavlja od glave do pet.

Nekaj lepih outfitov za zimski vsakdan

Trendi so tudi za naslednje mesece pripravili kar nekaj super in predvsem zelo uporabnih stajling idej, ki se pravzaprav dobro znajdejo tako pri mlajših, kot nekoliko starejših generacijah.

Znova navdušene nad retro kombinacijami

Nova sezona je tudi letos prinesla kar precejšen poudarek na pretekle stajling zgodbe, znova pa se oziramo predvsem po modi in modnih kombinacijah 90. let.

Tri večno popularne kombinacije

Tokrat omenimo tri res najpopularnejše, s katerimi skoraj nikoli ne moremo zgrešiti, sploh pa ne v mesecih prehodnega obdobja, kot sta pomlad in jesen.

Kombinacija, ki bo polepšala to pomlad

V resnici prihaja kar nekaj tistih modnih kombinacij, s katerimi bo pomlad zablestela v vsej svoji lepoti, a prav tokratna deluje še posebej urejeno in dodelano, sploh za ženske, ki ljubijo eleganco.

Modne ideje, kako nositi kardigan

Pletenine so tista zelo priljubljena izbira, ki poskrbi za udobje pa tudi lep videz. Med najbolj zaželenimi so kardigani, ki pravzaprav nikoli ne gredo iz mode.

Moda črne in bele za letošnjo pomlad

Če torej naletite na novo malo črno obleko in vas prešine misel, da bi jo resnično rade imele, no, morda je ta nakup celo smiseln.

Tri kombinacije, ki ostajajo v modi že od prejšnjih sezon

Lahko bi rekli, da nekatere kombinacije postanejo tako velik hit, da jih ženske vzamemo za svoje in jih z veseljem obdržimo tudi v naslednjih sezonah, kar seveda hitro opazijo tudi največje modne hiše ter nam ponavadi postrežejo s čudovitimi in vsekakor delno tudi posodobljenimi različicami.

#NatašinIzbor: naj nosečniški modni kosi

Zagotovo je na prvem mestu udobje, ki je ta hip neprecenljivo, seveda pa dam veliko tudi na izgled in večina oblačil, ki sem jih nosila lani, je pospravljenih nekje na čistem dnu omare.

Zimska barva, ki tokrat žal ostaja v ozadju

Zdi se, da odkar nas je popolnoma prevzela rjava, se je siva barva nekoliko umaknila z modnih smernic ter prepustila prednost intenzivnejšim, bogatejšim tonom.

#NatašinIzbor: bulerji po moje

Temperature in padavine nam ta hip niso naklonjene in verjetno se tudi ve vsako jutro sprašujete, kaj boste oblekle oziroma obule. Tukaj na pomoč priskočijo bulerji, ki so ta hip izredno modni.

Najbolj moden barvni duo te hladne sezone

Barve so to hladno sezono zagotovo eden najpomembnejših elementov in čeprav so te pogosto zgolj nevtralnega spektra, nekako nudijo največ elegance in prefinjenosti, ki jo lahko nudita jesensko in zimsko obdobje.

Najzanimivejša kombinacija, ki bo očarala mnoge

Ni še povsem, bo pa nedvomno očarala in sicer zato, ker vreme, kljub presenetljivo lepim dnevom že ob zaključku zimske sezone, ta hip še ostaja zelo muhasto.

Modne jesenske kombinacije z blazerjem

Priporočam vam, da investirate v nakup tega in da imate v svojih omarah več kot le en blazer. V poštev pridejo različne barve, kroji pa tudi materiali, ki jih boste lahko nosile za različne priložnosti.