Oznaka: modne kombinacije

Moda črne in bele za letošnjo pomlad

Če torej naletite na novo malo črno obleko in vas prešine misel, da bi jo resnično rade imele, no, morda je ta nakup celo smiseln.

0 Delitev

Tri kombinacije, ki ostajajo v modi že od prejšnjih sezon

Lahko bi rekli, da nekatere kombinacije postanejo tako velik hit, da jih ženske vzamemo za svoje in jih z veseljem obdržimo tudi v naslednjih sezonah, kar seveda hitro opazijo tudi največje modne hiše ter nam ponavadi postrežejo s čudovitimi in vsekakor delno tudi posodobljenimi različicami.

0 Delitev

#NatašinIzbor: naj nosečniški modni kosi

Zagotovo je na prvem mestu udobje, ki je ta hip neprecenljivo, seveda pa dam veliko tudi na izgled in večina oblačil, ki sem jih nosila lani, je pospravljenih nekje na čistem dnu omare.

0 Delitev

Zimska barva, ki tokrat žal ostaja v ozadju

Zdi se, da odkar nas je popolnoma prevzela rjava, se je siva barva nekoliko umaknila z modnih smernic ter prepustila prednost intenzivnejšim, bogatejšim tonom.

0 Delitev

#NatašinIzbor: bulerji po moje

Temperature in padavine nam ta hip niso naklonjene in verjetno se tudi ve vsako jutro sprašujete, kaj boste oblekle oziroma obule. Tukaj na pomoč priskočijo bulerji, ki so ta hip izredno modni.

0 Delitev

Najbolj moden barvni duo te hladne sezone

Barve so to hladno sezono zagotovo eden najpomembnejših elementov in čeprav so te pogosto zgolj nevtralnega spektra, nekako nudijo največ elegance in prefinjenosti, ki jo lahko nudita jesensko in zimsko obdobje.

0 Delitev

Modne jesenske kombinacije z blazerjem

Priporočam vam, da investirate v nakup tega in da imate v svojih omarah več kot le en blazer. V poštev pridejo različne barve, kroji pa tudi materiali, ki jih boste lahko nosile za različne priložnosti.

0 Delitev

Širok pas za lepšo linijo

Da so pasovi postali prenovljen modni hit, je bilo kristalno jasno že v začetku letošnjega leta, zato smo jih pogosto dodajale tudi našim spomladanskim outfitom, to poletje pa jih lahko zasledimo že vsepovsod.

0 Delitev

Tri kombinacije za več zimske prefinjenosti

Zima je vsekakor čas, ko se ideje modnega stajlinga odražajo predvsem z izbiro vrhnjih kosov, torbic in obutve, medtem ko vsa preostala garderoba ponavadi ostaja v ozadju. A kljub temu so določene poteze hitro opažene, zato ne gre zanemariti niti določenih detajlov, ki pogosto prispevajo bistveno piko na i celotni podobi.

0 Delitev

Nogavičke in pete so prikupna modna kombinacija ta hip

Vrsta obutve tudi to hladno sezono igra pomembno vlogo, saj so namreč prav čevlji včasih glavni element našega outfita. Poleg barv, kot so rdeča, bela, srebrna ali pa celo pink, modra, vijolična, oranžna in podobne, za vpadljivost poskrbijo tudi modeli, letos predvsem v sock oziroma nogavični, buler oziroma biker ali pa mules podobi.

0 Delitev

Tri spomladanske kombinacije, v katerih bomo super modne

Naslednje mesece bo pestro, saj pomlad prinaša pravo poplavo barv, vzorcev in bogatih materialov, ki bodo skupaj ali vsak zase poskrbeli, da nam bo vse prej kot dolgčas. In če morda še ne veste točno, katere kombinacije bi preizkusile v naslednjih mesecih, vsekakor ne izpustite naslednjih treh.

0 Delitev