Oznaka: modne kombinacije

Modne jesenske kombinacije z blazerjem

Priporočam vam, da investirate v nakup tega in da imate v svojih omarah več kot le en blazer. V poštev pridejo različne barve, kroji pa tudi materiali, ki jih boste lahko nosile za različne priložnosti.

0 Delitev

Širok pas za lepšo linijo

Da so pasovi postali prenovljen modni hit, je bilo kristalno jasno že v začetku letošnjega leta, zato smo jih pogosto dodajale tudi našim spomladanskim outfitom, to poletje pa jih lahko zasledimo že vsepovsod.

0 Delitev

Tri kombinacije za več zimske prefinjenosti

Zima je vsekakor čas, ko se ideje modnega stajlinga odražajo predvsem z izbiro vrhnjih kosov, torbic in obutve, medtem ko vsa preostala garderoba ponavadi ostaja v ozadju. A kljub temu so določene poteze hitro opažene, zato ne gre zanemariti niti določenih detajlov, ki pogosto prispevajo bistveno piko na i celotni podobi.

0 Delitev

Nogavičke in pete so prikupna modna kombinacija ta hip

Vrsta obutve tudi to hladno sezono igra pomembno vlogo, saj so namreč prav čevlji včasih glavni element našega outfita. Poleg barv, kot so rdeča, bela, srebrna ali pa celo pink, modra, vijolična, oranžna in podobne, za vpadljivost poskrbijo tudi modeli, letos predvsem v sock oziroma nogavični, buler oziroma biker ali pa mules podobi.

0 Delitev

Tri spomladanske kombinacije, v katerih bomo super modne

Naslednje mesece bo pestro, saj pomlad prinaša pravo poplavo barv, vzorcev in bogatih materialov, ki bodo skupaj ali vsak zase poskrbeli, da nam bo vse prej kot dolgčas. In če morda še ne veste točno, katere kombinacije bi preizkusile v naslednjih mesecih, vsekakor ne izpustite naslednjih treh.

0 Delitev