Oznaka: modra

V letu 2020 bo kraljevala modra

Klasična modra v različici 2020 človeškemu duhu prinaša občutek miru in spokojnosti, saj nudi zatočišče.

0 Delitev

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Stajling dneva: modro in belo

Danes sem se poigrala z zelo nosljivimi kosi, ki jih najraje nosim s športnimi copati, saj imam občutek, da zna nizka obutev zelo zdramatizirati outfit, ki bi drugače dobro deloval tudi s petami.

0 Delitev

Modni kos pomladi: modra jakna

Prav ta trenutek je čas, da v svoji garderobi na prvo mesto postavimo lahkotne vrhnje kose, ki večkrat predstavljajo ključni del spomladanskih outfitov. Predvsem trenči in jakne so tisti, ki z nami ostajajo vsako novo toplo sezono, ne glede na trende in popularnost preostalih oblačil.

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Barvi, ki bosta močno prisotni tudi v 2018

Novo leto vsekakor prinaša tudi številne modne novosti, sveže trende, ki pa se dodobra oblikujejo nekje do pričetka pomladi. Pogosto se zamenjajo tako kroji kot vzorci, določeni kosi postanejo nujni del vsake ženske garderobe, ogromno pozornosti pa seveda vedno znova posvečamo tudi barvam.

0 Delitev

Štiri barve, ki ta hip vladajo hladni sezoni

Povsem jasno je že, da so intenzivne, opazne barve to hladno sezono bistvenega pomena tako na modni kot lepotni sceni. Bogati odtenki zato večkrat tvorijo izredno zanimive in hkrati zabavne outfite, ki še tako siv jesenski oziroma zimski dan v trenutku poživijo.

0 Delitev

Tri barve senčil, ki prevladujejo ta hip

Jesenske barve se tudi tokrat ne odražajo zgolj na modni, temveč zelo močno tudi na lepotni sceni. Pisano listje zaspane narave ima ponovno velik vpliv predvsem na šminke in senčila, ki sicer nudijo preprost, a zato nič manj vpadljiv look.

0 Delitev