Oznaka: nega kože

Kako naličiti zrelo kožo

Zrela koža zahteva povsem drugačen lepotni pristop, kot  pa mlada in to ne pomeni zgolj pri izbiri  krem in mask, temveč tudi pri nanašanju ličil.

0 Delitev

Nenaličena

Vsi, ki me poznajo,  pa tudi tisti, ki me srečajo le občasno, zlahka opazijo, da ne nosim prav veliko ličil.

0 Delitev

Poživimo naš obraz

Pred nami so meseci, ko ne bomo potrebovale veliko ličil, zato je še kako pomembno, da naša koža na obrazu deluje kar se da zdravo in sveže.

0 Delitev

Najboljše maske za mešano kožo

Prej, kot izredno suha ali pa super mastna koža, se pri večini ponavadi pojavi mešana koža, kar mnogim ženskam povzorča prave preglavice tako pri negi, kot seveda tudi pri ličenju.

0 Delitev

17 skrivnosti lepe kože

Malokoga je narava obdarila s popolno kožo, večina od nas pa mora zanjo dobro poskrbeti. Tu je kar 17 nasvetov, ki bodo morda v veliko korist tudi naši vsakodnevni lepotni rutini.

0 Delitev

Navlažiti je potrebno tudi kožo okoli oči

Kljub temu, da se vse več žensk, pa tudi moških, posveča pravilni negi kože, pa se pogosto spregleda prav najobčutljivejšo, torej tisto okoli oči. Tu je izbor nekaterih najboljših krem, ki bodo dodobra navlažile in tako negovale prav ta predel.

0 Delitev

Zakaj so prebiotiki koristni tudi pri negi kože

Probiotiki in prebiotiki niso odlična pomoč le našemu prebavnemu sistemu, temveč terapevtsko delujejo tudi na našo kožo, česar se zavedajo številne kozmetične znamke, ki slednje tako vključujejo v mnoge negovalne proizvode.

0 Delitev