Tag: nega kože

Proizvodi, ki niso bistveni za lepo kožo

Med poplavo negovalnih proizvodov je včasih kar težko razločiti, kateri so bistveni za lepo kožo in kateri so tisti, ki v resnici niso ključni element vsakdanje lepotne rutine.

Prihaja čas zagorele kože

Če bi me kot otroka vprašali, kateri letni čas imam najraje, bi brez premišljanja odgovorila.

Nega kože za dobro jutro

Res je, da se koža najbolje obnavlja ponoči, pa vendar je nega le te izredno pomembna tudi v jutranjem času.

Ali je možno zožati obrazne pore?

Nekateri pravijo, da ne, spet drugi trdijo, da je zožanje obraznih por resnično možno, a seveda pod določenimi pogoji.

Lucyland: To deluje, preizkušeno!

Tokrat nekaj besed o kozmetiki, pa ne o tistih novostih, ki nam jih tudi ta hip nudijo neštete lepotne znamke, temveč o tistih kremah in serumih, ki sem jih preizkusila na lastni koži in za katere vam polagam na srce, da dejansko delujejo.

Naj produkti za sijočo polt

Sam temelj lepe polti pa se skriva v pravi negi in kar nekaj izdelkov nam obljublja čudeže. Po oceni strokovnjakov pa naslednji izdelki zares naredijo razliko.

Najbrž si preveč umivate obraz

Kako je moja rutina za umivanje obraza prešla od zanesljive do neuspešne z eno samo kapljico gela za čiščenje kože?

Kako naličiti zrelo kožo

Zrela koža zahteva povsem drugačen lepotni pristop, kot  pa mlada in to ne pomeni zgolj pri izbiri  krem in mask, temveč tudi pri nanašanju ličil.

Meglica za obraz: must have za sijočo kožo

Na policah v trgovini lahko najdemo različne znamke, ki ponujajo meglice, in v poplavi toliko različnih preparatov se lahko kaj hitro zgubimo.

Z naravo proti prezgodnjemu staranju

Poznamo ogromno anti-aging kozmetičnih izdelkov in pripomočkov, tretmajev in prijemov, pa vendar lahko ogromno storimo že s povsem naravnimi koraki.

Nenaličena

Vsi, ki me poznajo,  pa tudi tisti, ki me srečajo le občasno, zlahka opazijo, da ne nosim prav veliko ličil.

Poživimo naš obraz

Pred nami so meseci, ko ne bomo potrebovale veliko ličil, zato je še kako pomembno, da naša koža na obrazu deluje kar se da zdravo in sveže.

10 napak, ki jih počnemo pri negi kože

Povsem jasno je, kako zelo je pomembna vsakdanja nega kože, a zgodi se, da kljub vsemu trudu včasih le-ta še vedno deluje nezdravo. Tu je 10 napak, ki jih morda počnete tudi vi.

Zimsko jutro začnimo s temeljito nego obraza

Ekstremne vremenske razmere, kot jih ponavadi doživljamo predvsem v zimskem in poletnem obdobju, naši koži predstavljajo velik stres.

Najboljše maske za mešano kožo

Prej, kot izredno suha ali pa super mastna koža, se pri večini ponavadi pojavi mešana koža, kar mnogim ženskam povzorča prave preglavice tako pri negi, kot seveda tudi pri ličenju.