Oznaka: nega las

Kako naravno do dolgih in zdravih las

Dolgi, zdravi in vidno negovani lasje so lepotni dodatek, ki si ga želi skoraj vsaka ženska, a vendar ga v resnici doseže le malokatera izmed nas. Tokrat je tu nekaj dobrih nasvetov, ki bazirajo predvsem na zdravem in naravnem načinu življenja.

0 Delitev

Super nasveti za neobvladljive lase

Naravno lepi, gladki lasje so dani le redkokateri izmed nas, zato se nas večina polašča vseh možnih trikov, preparatov in dodatkov, ki omogočijo, da naše lase spravimo v red. Tu je nekaj super nasvetov za vse tiste, ki se spopadamo s precej neobvladljivo frizuro.

0 Delitev

Nega las

Prav je, da lase negujete doma in hkrati poslušate nasvete frizerja; če pa nimate dovolj časa za redno striženje in profesionalno nego, potem le pazite na korake, ki jih naredite doma, saj so lahko škodljivi.

0 Delitev

Kako poskrbeti za rast in lesk dolgih las

Valoviti, dolgi lasje večkrat predstavljajo pravi problem pri negi in urejanju, saj so ponavadi nagnjeni h pomanjkljivosti vlage in lomljivosti. Tokrat zato preverimo, kako poskrbeti za rast in lesk le-teh.

0 Delitev

Nega poškodovanih las

Mraz zelo vpliva na strukturo naših las, zato je zdaj pravi čas, da stopimo v akcijo. O tem smo se pogovarjali s strokovnjakom.

0 Delitev

Kako zravnati skodrane lase zgolj s pomočjo sušilca

Naravno skodrani, gosti in večkrat tudi suhi lasje so lahko prava nadloga pri urejanju, saj za popoln look namreč terjajo precej več časa. Kako take lase zravnati že v prvem koraku, torej zgolj s pomočjo sušilca, pa preverimo v tokratnem videu.

0 Delitev