Oznaka: nega las

Čudoviti lasje tudi poleti

Seveda se moramo za lepe lase izogniti tudi določenim napakam, ki jih ženske zelo pogosto naredimo.

Moja vlažilna nega las v poletnem času

Moja pričeska je daleč od tega, da bi bila brezhibna, a zdi se mi, da so mi lasje super hvaležni in tudi to je nekaj!

Kako pravilno negovati dolge lase

Preživela sem še en super dan v Salonu Hairspa v Ljubljani in, drage moje, se že veselim novega obiska!

Kako dobro pripraviti lase za pričesko

Običajno je tako, da si tiste z ravnimi lasmi želijo kodre in obratno. Vedno pa je najpomembnejše to, da so lasje negovani in zdravi.

Nežna nega za občutljive lase

Za pogosto umivanje in tudi za tiste, ki imajo občutljivo lasišče.

Moroccanoil in nega las po poletju

Zgodbo morda že poznate ali ste zanjo slišale. Moroccanoil je v svetu nege las ena izmed vodilnih znamk, ki je že od samega začetka prepričala z odlično linijo, predvsem pa s čarobnim oljem, ki noro diši.

Najboljše maske za nego las po poletju

Poletje nam je tudi letos postreglo z bolj ali manj čudovito sončnimi dnevi, ki smo jih, sicer tokrat precej okrnjeno, a vendar večkrat preživeli na plaži, ob bazenu ali ob jezeru.

Moroccanoil darilo tedna

Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. Za vas je tukaj čudovit komplet Moroccanoil.

Zdaj je čas, da se posvetimo svojim lasem

Ni nujno, da je obvezna samoizolacija le nekaj slabega, saj je lahko to tudi čas, ko se v večjem obsegu posvetimo samim sebi.

Kaj storiti, da bi lasje rasli hitreje

Kako doseči, da bi naši lasje rasli hitreje in bolj zdravo pa preverimo v tokratnem videu ter morda preizkusimo tudi pri sebi, če deluje.

Kako se izogniti prepogostemu pranju las

Čisti, sveže oprani lasje so sinonim lepote in urejenosti, pa vendar zdravstveni nasveti za lepše in bolj zdrave lase vedno znova poudarjajo pomembnost, da jih ne umivamo prepogosto.

Skrivnosti las, katere bi morala poznati vsaka ženska

Verjamem, da večina od nas že dodobra obvlada urejanje lastne pričeske, pa vendar so tu nešteti triki, ki lahko celotno podobo izboljšajo, poenostavijo in vsekakor tudi polepšajo.

Zaščitimo lase pred soncem, klorom in soljo

Ta hip stojimo na pragu poletja, ki s sabo prinaša obilico trenutkov na soncu, v morju in/ali bazenu. In kot vemo, je pri tem obvezna dobra zaščita naše kože, zanemariti pa ne gre niti naših las.