Oznaka: nega las

Kako se izogniti prepogostemu pranju las

Čisti, sveže oprani lasje so sinonim lepote in urejenosti, pa vendar zdravstveni nasveti za lepše in bolj zdrave lase vedno znova poudarjajo pomembnost, da jih ne umivamo prepogosto.

0 Delitev

Zaščitimo lase pred soncem, klorom in soljo

Ta hip stojimo na pragu poletja, ki s sabo prinaša obilico trenutkov na soncu, v morju in/ali bazenu. In kot vemo, je pri tem obvezna dobra zaščita naše kože, zanemariti pa ne gre niti naših las.

0 Delitev

Kako naravno do dolgih in zdravih las

Dolgi, zdravi in vidno negovani lasje so lepotni dodatek, ki si ga želi skoraj vsaka ženska, a vendar ga v resnici doseže le malokatera izmed nas. Tokrat je tu nekaj dobrih nasvetov, ki bazirajo predvsem na zdravem in naravnem načinu življenja.

0 Delitev

Super nasveti za neobvladljive lase

Naravno lepi, gladki lasje so dani le redkokateri izmed nas, zato se nas večina polašča vseh možnih trikov, preparatov in dodatkov, ki omogočijo, da naše lase spravimo v red. Tu je nekaj super nasvetov za vse tiste, ki se spopadamo s precej neobvladljivo frizuro.

0 Delitev

Nega las

Prav je, da lase negujete doma in hkrati poslušate nasvete frizerja; če pa nimate dovolj časa za redno striženje in profesionalno nego, potem le pazite na korake, ki jih naredite doma, saj so lahko škodljivi.

0 Delitev