Tag: nega las

Najboljše maske za nego las po poletju

Poletje nam je tudi letos postreglo z bolj ali manj čudovito sončnimi dnevi, ki smo jih, sicer tokrat precej okrnjeno, a vendar večkrat preživeli na plaži, ob bazenu ali ob jezeru.

Moroccanoil darilo tedna

Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. Za vas je tukaj čudovit komplet Moroccanoil.

Zdaj je čas, da se posvetimo svojim lasem

Ni nujno, da je obvezna samoizolacija le nekaj slabega, saj je lahko to tudi čas, ko se v večjem obsegu posvetimo samim sebi.

Kaj storiti, da bi lasje rasli hitreje

Kako doseči, da bi naši lasje rasli hitreje in bolj zdravo pa preverimo v tokratnem videu ter morda preizkusimo tudi pri sebi, če deluje.

Kako se izogniti prepogostemu pranju las

Čisti, sveže oprani lasje so sinonim lepote in urejenosti, pa vendar zdravstveni nasveti za lepše in bolj zdrave lase vedno znova poudarjajo pomembnost, da jih ne umivamo prepogosto.

Skrivnosti las, katere bi morala poznati vsaka ženska

Verjamem, da večina od nas že dodobra obvlada urejanje lastne pričeske, pa vendar so tu nešteti triki, ki lahko celotno podobo izboljšajo, poenostavijo in vsekakor tudi polepšajo.

Zaščitimo lase pred soncem, klorom in soljo

Ta hip stojimo na pragu poletja, ki s sabo prinaša obilico trenutkov na soncu, v morju in/ali bazenu. In kot vemo, je pri tem obvezna dobra zaščita naše kože, zanemariti pa ne gre niti naših las.

Lepi lasje vedno in povsod

Razmršena kita je bila prava mojstrovina, ki je navdušila tudi mojo Sofio.

Zaščita las pred poletjem

Tokrat sem prosila Sanjo, naj izbere nekaj top produktov pred poletjem zato, da bodo moji lasje pripravljeni na vročo sezono.

Nega las je ključnega pomena

Pravi produkti, maske za lase, ljubezen do las so aduti, ki bi morali postati dnevni obred.

#12 Glitter z Lorello

Želim vam prijeten ogled in čudovit beg v svet estetike.