Oznaka: nega telesa

#4 Glitter z Lorello

Kako lepo je kramljati o svetu mode in ugotavljati, da je Sarah Jessica Parker še vedno carica, živalski potisk pa je trend, ki ga lahko nosimo vse. Uživajte!

52 Delitev

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Kaj morate vedeti o telesnem vonju

Vonj našega telesa je nekaj povsem naravnega in normalnega, a vendar se kljub temu poslužujemo vseh sredstev, da bi ga izničili. Poglejmo nekaj dejstev o tem.

0 Delitev

Prepoln urnik? Pa kaj!

Lunay izdelki so ustvarjeni za sodobno žensko, ki je veliko v službi in je zelo aktivna, a ne glede na to, kako zelo poln je njen urnik, želi skrbeti zase, za svoje telo, zdravje ter okolje, v katerem živi.

0 Delitev

Samo v temi vidimo zvezde

Vse ženske nosimo v sebi delček Alice v čudežni deželi, vse se znajdemo sredi labirinta in iskreno ne vemo, kje se nadaljuje pot. Pomislim na kralja iz knjige, ki tako modro sugerira: “Začni od začetka in pojdi do konca. Potem pa se ustavi.” Preprosto.

0 Delitev