Oznaka: nega telesa

Magične dišave za dušo s pridihom Istanbula

Hvaležna sem, da imamo tudi pri nas tako neverjetno dobro znamko, kot je Atelier Rebul, ki vam do 5. aprila ponuja 10 % popusta na vse izdelke, s kodo LORELLA10.

#4 Glitter z Lorello

Kako lepo je kramljati o svetu mode in ugotavljati, da je Sarah Jessica Parker še vedno carica, živalski potisk pa je trend, ki ga lahko nosimo vse. Uživajte!

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

Adventni koledarji za zabavnejši december

V kolikor ste v novembru zakorakali v katero od lepotnih prodajaln, potem ste zagotovo opazili pravo poplavo adventnih koledarjev.

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

Saša Joković – Lepotni intervju

Vas zanima, kateri puder uporabljati po štiridesetem? Zakaj so ‘klešče’ za uvijanje trepalnic najpomembnejši pripomoček za ličenje? In kako najbolje skriti utrujenost?

Glitter nagradna igra: lepotni set znamke L’Occitane

Set je idealen za dnevno rabo in hkrati za takrat, ko greste na pot, saj so produkti manjše velikosti in jih torej lahko nosite v svoji prtljagi, tudi ročni.

Kaj morate vedeti o telesnem vonju

Vonj našega telesa je nekaj povsem naravnega in normalnega, a vendar se kljub temu poslužujemo vseh sredstev, da bi ga izničili. Poglejmo nekaj dejstev o tem.

Prepoln urnik? Pa kaj!

Lunay izdelki so ustvarjeni za sodobno žensko, ki je veliko v službi in je zelo aktivna, a ne glede na to, kako zelo poln je njen urnik, želi skrbeti zase, za svoje telo, zdravje ter okolje, v katerem živi.

Vzemite si trenutek zase tudi v času praznikov

Sem ter tja si tako le ukradimo uro ali dve povsem zase, za svoje sproščanje, morda s knjigo ali revijo v rokah, ob lesku smrečice, s čajem ali kavico v dlani ter dišečo svečko na mizici za piko na i.

Samo v temi vidimo zvezde

Vse ženske nosimo v sebi delček Alice v čudežni deželi, vse se znajdemo sredi labirinta in iskreno ne vemo, kje se nadaljuje pot. Pomislim na kralja iz knjige, ki tako modro sugerira: “Začni od začetka in pojdi do konca. Potem pa se ustavi.” Preprosto.