Oznaka: nega telesa

#4 Glitter z Lorello

Kako lepo je kramljati o svetu mode in ugotavljati, da je Sarah Jessica Parker še vedno carica, živalski potisk pa je trend, ki ga lahko nosimo vse. Uživajte!

0 Delitev

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Kaj morate vedeti o telesnem vonju

Vonj našega telesa je nekaj povsem naravnega in normalnega, a vendar se kljub temu poslužujemo vseh sredstev, da bi ga izničili. Poglejmo nekaj dejstev o tem.

0 Delitev

Prepoln urnik? Pa kaj!

Lunay izdelki so ustvarjeni za sodobno žensko, ki je veliko v službi in je zelo aktivna, a ne glede na to, kako zelo poln je njen urnik, želi skrbeti zase, za svoje telo, zdravje ter okolje, v katerem živi.

0 Delitev

Samo v temi vidimo zvezde

Vse ženske nosimo v sebi delček Alice v čudežni deželi, vse se znajdemo sredi labirinta in iskreno ne vemo, kje se nadaljuje pot. Pomislim na kralja iz knjige, ki tako modro sugerira: “Začni od začetka in pojdi do konca. Potem pa se ustavi.” Preprosto.

0 Delitev