Oznaka: nega

Lepota po slovensko

Največja napaka je, da se ne sprejemamo takšne kot smo in se potem na vse pretege trudimo skrivati določene atribute.

0 Delitev

Top 5 balzamov za ustnice ta hip

Bolj kot kateri koli drug lepotni produkt za naše ustnice v poletnem času ostaja najpopularnejši prav balzam, ki nudi nego in hkrati zaščito pred vročim soncem, zato tokrat poglejmo, katerih 5 se uvršča v sam vrh.

0 Delitev

17 skrivnosti lepe kože

Malokoga je narava obdarila s popolno kožo, večina od nas pa mora zanjo dobro poskrbeti. Tu je kar 17 nasvetov, ki bodo morda v veliko korist tudi naši vsakodnevni lepotni rutini.

0 Delitev

Kaj morate vedeti o telesnem vonju

Vonj našega telesa je nekaj povsem naravnega in normalnega, a vendar se kljub temu poslužujemo vseh sredstev, da bi ga izničili. Poglejmo nekaj dejstev o tem.

0 Delitev

Kako poskrbeti za rast in lesk dolgih las

Valoviti, dolgi lasje večkrat predstavljajo pravi problem pri negi in urejanju, saj so ponavadi nagnjeni h pomanjkljivosti vlage in lomljivosti. Tokrat zato preverimo, kako poskrbeti za rast in lesk le-teh.

0 Delitev

Hitro in enostavno: kako namestiti umetne nohte doma

Urejenost ženske se ne ocenjuje zgolj po njenih oblačilih, obrazu in laseh, temveč so izredno pomembne tudi roke in nohti. Za vse, ki jim ne uspe doseči dolgih in negovanih nohtov, hkrati pa ne utegnejo skočiti do kozmetičarke, obstaja hitra in preprosta rešitev – umetni nohti, ki jih nalepimo kar sami doma. Poglejmo kako.

0 Delitev

Lepa in mehka koža po celem telesu

Večkrat se poudarja, kako pomembna sta čiščenje in nega obraza, a pravzaprav je potrebno veliko pozornosti nameniti koži po celotnem telesu. Tu je nekaj idej, kako doseči lepo in meho kožo.

0 Delitev

Kako do popolno oblikovanih obrvi

Oblika obrvi lahko naš obraz izpopolni ali pa ga povsem skazi, zato je bistvenega pomena prav njihova nega ter pravilno oblikovanje, ki se najbolje prilega našim potezam obraza.

0 Delitev