Oznaka: nike

Najlepši jesenski športni copati

Športni copati so udobni, nosljivi, praktični in tudi modni, zato če ste pred nakupom, vedite, da jih ne boste nosile le v fitnesu ali prostem času, temveč tudi v službi.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pričakovali bi, da bodo prvi tedni po tednu mode nekoliko bolj umirjeni, a temu vsekakor ni tako. Pravzaprav je ravno zdaj postalo še bolj pestro in intenzivno, kar dokazujejo tudi vse novosti, kampanje in raznorazna sodelovanja. Poglejmo najbolj zanimiva …

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Prav tako kot prejšnji se je tudi tokratni teden še vedno močno osredotočal na prestižno dogajanje v Cannesu, prav tako pa so tu že številne reklamne kampanje, namenjene naslednji jeseni. Vse več pozornosti vzbujajo IT modeli, ki počasi prevzemajo celotno lepotno in modno sceno.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pričel se je teden mode v New Yorku, zato nič čudnega, da se večina tokratnih novic preteklih dni vrti prav okoli slednjega. Vse oči modnega sveta so torej v tem trenutku usmerjene čez lužo, kjer pa je ogromno zanimanja, namenjenega ne zgolj NY-ju temveč tudi LA-ju, kjer so nekateri kreatorji predstavili svoje kolekcije za jesen/zimo 2016-2017.

0 Delitev