Oznaka: nohti

Modne zimske manikire

Manikire zagotovo poživijo naš vsakdanji look in prav je, da jim namenimo nekoliko več pozornosti tudi v hladnem obdobju.

0 Delitev

Francoska manikira te jeseni

Ob vstopu v novo sezono se ne zamenja le naša modna podoba, temveč tudi naša lepotna, ki seveda vedno vključuje tudi nohte. Tokratna jesen naj bo v znamenju francoske manikire, a nekoliko drugače.

0 Delitev

Najlepše barve poletnih lakov za nohte

Tedni mode vsako novo sezono močno vplivajo ne zgolj na tekoče trende, temveč tudi na lepotno sceno. Vpliv z modnih brvi se tako pozna pri senčilih in šminkah, pričeskah in tudi pri nohtih, kjer so pomembne tako barve kot oblike in celo poslikave.

0 Delitev

Hitro in enostavno: kako namestiti umetne nohte doma

Urejenost ženske se ne ocenjuje zgolj po njenih oblačilih, obrazu in laseh, temveč so izredno pomembne tudi roke in nohti. Za vse, ki jim ne uspe doseči dolgih in negovanih nohtov, hkrati pa ne utegnejo skočiti do kozmetičarke, obstaja hitra in preprosta rešitev – umetni nohti, ki jih nalepimo kar sami doma. Poglejmo kako.

0 Delitev

Nasveti za naravno dolge nohte

Nohti so nedvomno odsev naše nege in urejenosti, pri ženskah pa so poleg tega tudi pravi lepotni dodatek. Kako do naravno dolgih in hkrati zdravih nohtov preverimo v tokratnem videu.

0 Delitev

Nori nohti tega poletja

V letošnji topli sezoni bodo še posebej v središču pozornosti: vpadljive barve ali nežni, tudi kožni odtenki, poslikave, grafični detajli, pa tudi minimalizem.

0 Delitev