Oznaka: outfit ideje

Dnevna eleganca med prazniki

Kako te zimske praznike ohraniti eleganco tudi skozi dan pa preverimo v tokratnem videu, ki predlaga kar nekaj čudovitih outfit idej.

0 Delitev

18 outfit idej s črnimi pajkicami

Preproste, črne pajkice tudi to jesen ostajajo izredno popularen kos, saj so poleg udobnosti tudi izredno prilagodljive, kar dokazujejo tudi tokratne outfit ideje z njimi.

0 Delitev

Outfiti, kot jih nosi Olivia Culpo

It dekle Olivia Culpo že leta navdihuje s svojim odličnim stajling izborom, zato tokrat poglejmo, kako poustvariti nekaj njenih najboljših spomladanskih outfitov.

0 Delitev

Zimske outfit ideje za vsa kul dekleta

Letošnje modne smernice narekujejo predvsem zanimive, večkrat precej vpadljive kose. Tu je nekaj outfit idej za vse, ki stavijo na kul, trendy outfit.

0 Delitev

Praznični outfit predlogi za različne priložnosti

Z začetkom decembra seveda nastopi tudi obdobje prazničnega veselja, katero je prežeto s številnimi prireditvami, zabavami in ostalimi druženji. Poglejmo nekaj outfit idej, ki so lahko prava izbira za marsikatero priložnost.

0 Delitev

Casual outfit ideje za to zimo

Jesen postaja vse bolj hladna, kar dokazuje, da so zimski meseci že zelo blizu. Temu primerni so seveda tudi outfiti, tokrat pa preverimo nekaj tistih stajling idej za vsak dan.

0 Delitev

Kako z malo denarja do modnega izgleda

Dandanes lahko do modnega looka pridemo tudi z manj denarja. Kako izbirati kose ter kako jih kombinirati to jesen pa poglejmo v tokratnem videu.

0 Delitev

Jesenske outfit ideje za casual look

Sončna jesen tudi tokrat ponuja obilico zanimivih outfit idej, tako za vsakdanjo rabo kot za večerne priložnosti. Poglejmo nekaj kul primerov.

0 Delitev

Outfit ideje za prehodno obdobje

Jesen že trka na vrata, kar dokazuje tudi muhasto vreme, zato tokrat preverimo nekaj kul outfit idej za letošnje prehodno obdobje.

0 Delitev

Chic in lahkotni outfiti tega poletja

Najbolj vroči dnevi poletja zahtevajo temu primerno garderobo, ki pa naj hkrati ostane kar se da lahkotna in chic. Tu je nekaj idej in nasvetov, ki bodo vsekakor v pomoč.

0 Delitev

Športno kul outfit ideje

Športni kosi, pomešani s povsem casual gardrobo so velik hit tudi to pomlad, zato je tu nekaj kul idej za vse mlade in mladostne po duši.

0 Delitev

Poletni outfiti za manjše postave

Poletje bo vsak hip tu in prav zdaj je čas, da pripravimo nove ali vsaj osvežene outfite, ki jih bomo nosili v nadaljnih dveh, treh ali celo več vročih mesecih. Tokrat preverimo nekaj idej za ženske z nižjo postavo.

0 Delitev

Denim kosi v petih outfit idejah

Denim tudi tokratno pomlad in poletje igra pomembno vlogo, zato so jih modne smernice vključile v številne outfit ideje, nekatere bolj, spet druge manj drzne in vpadljive.

0 Delitev

Minimalistični outfiti za spomladanski čas

Kljub temu, da je letošnja pomlad napolnjena z barvami, potiski in nasploh vpadljivimi kosi, pa ne moremo mimo dejstva, da bodo svoje mesto vedno znova našli tudi minimalistični outfiti. Poglejmo nekaj idej za te mesece.

0 Delitev

Outfit ideje za manjše postave z oblinami

Novi trendi prinašajo obilico zanimivih kosov, namenjenih vsem starostnim skupinam, okusom pa tudi vsem postavam. Poglejmo nekaj idej za manjše ženske z oblinami.

0 Delitev