Tag: outfit

12 outfit idej za vse kul mamice

Pri mamicah je izbira vsakodnevnega outfita pogojena predvsem z njegovo nosljivostjo in udobnostjo, seveda pa potrebujejo tudi kanček kul elementa.

Udobni outfiti za zdaj ali kasneje

Kljub postopnemu vračanju v ustaljen ritem življenja pa večina od nas še vedno večji del preživlja v domačem okolju.

Trendi, ki ta hip vzbujajo pozornost

Letošnja jesen nas je ponovno obdarila s stajlingi, ki bolj ali manj izkazujejo žensko eleganco in prefinjenost.

Kaj nositi v tem prehodnem obdobju

Letošnja zima vse bolj diši po sramežljivi pomladi, zato so outfiti za prehodni čas prava izbira tudi ta hip.

Casual outfit-i te hladne sezone

Praznični december je za nami in čas je, da se vrnemo h našemu vsakdanjemu ritmu življenja.

Super nasveti za vse zimske outfit-e

Sestavljanje vsakodnevnih outfit-ov zna marsikomu povzorčati kar nekaj težav že v toplih dneh, kaj šele, ko zunaj zavlada zima. Tu je zato nekaj super stajling nasvetov, sploh ko se lotimo tehnike plastenja.

Kombinezoni za vsakdanjo rabo

Nepredvidljivo jesensko vreme nas večkrat postavi pred dilemo, kateri kosi so sploh primerni in kakšen look bo pravzaprav tisti, ki se bo dobro obdržal skozi ves dan.

Kaj obleči za v službo v naslednjih tednih

Zaključek poletja je blizu in kaj kmalu bomo v svojo garderobo pričeli vključevati tudi nekoliko toplejše kose. Kako jih kombinirati za službeni outfit pa preverimo v tokratnem videu.

Casual outfit ideje za to zimo

Jesen postaja vse bolj hladna, kar dokazuje, da so zimski meseci že zelo blizu. Temu primerni so seveda tudi outfiti, tokrat pa preverimo nekaj tistih stajling idej za vsak dan.

Kako z malo denarja do modnega izgleda

Dandanes lahko do modnega looka pridemo tudi z manj denarja. Kako izbirati kose ter kako jih kombinirati to jesen pa poglejmo v tokratnem videu.

Outfit ideje za prehodno obdobje

Jesen že trka na vrata, kar dokazuje tudi muhasto vreme, zato tokrat preverimo nekaj kul outfit idej za letošnje prehodno obdobje.

7 kosov za 21 poletnih outfitov

Pravilne in predvsem premišljene izbire določenih kosov nam lahko nudijo pravo paleto različnih outfitov, kar je odlično predvsem v poletnem času potovanj.

Modne ideje za začetek pomladi

Pomlad je tu in sončni dnevi bodo vse pogostejši, a to še ne pomeni, da bodo temperature v trenutku višje. Prav zato tokrat poglejmo nekaj stajling idej z zadnjega tedna mode za prvi spomladanski mesec.

Pet zelo udobnih outfitov za ta mesec

Za vas sem tokrat izbrala šest outfitov, nujno na nizkih petah, ki si jih lahko omislite takoj in bodo prav lepo obarvali marec.

Chanel kot navdih za eleganten spomladanski look

Pomlad je za nas pripravila obilico čudovitih barv in krojev, ki se bodo lepo podali prvim toplejšim sončnim žarkom. Tokrat poglejmo nekaj lookov, katere je navdihnil prav Chanelov stil.

Podobni looki za višje in nižje postave

Kljub temu, da za višje postave ponavadi veljajo drugačna pravila pri garderobi kot za nižje, pa so tu vseeno kosi, ki jih lahko nosimo vse.