Oznaka: plaža

Kosi, primerni tako za plažo kot tudi sprehod po mestu

Čas poletja za večino pomeni tudi čas, preživet na plaži. Modna scena tam že dolgo ni več dolgočasna oziroma nezanimiva, saj se je v zadnjih letih večina modnih hiš močno posvetila tudi kopalnim trendom.

0 Delitev

Kako in kdaj nositi japonke

Seveda so se časi spremenili in tudi določena modna pravila so postala nekoliko bolj labilna, a to še ne pomeni, da boste japonke nosile povsod, daleč od tega.

0 Delitev

Lepo oblečene tudi na morju

Avgust je ravno prav zaspan mesec, da si lahko privoščimo veliko lenarjenja brez slabe vesti.

0 Delitev

 Tri pričeske za na morje   

Osebno mi je všeč, če smo tudi na morju urejene, seveda ne prav v nulo, ker je nemogoče, a vsaj približno moramo biti ženstvene, in s pomočjo maskare, bleščila za ustnice ter urejeno pričesko lahko naredimo veliko.

0 Delitev

Lucyland: Pa kaj potem, če ste …

Rada prebiram knjige, a vendar se redno na mojem tedenskem “meniju” znajdejo predvsem revije, tiste o modi, tiste o lifestyle-u, pa tudi kakšna o kuharskih podvigih in dekoraciji doma. Posebno prijetna so jutra ob kavi, reviji in domači tišini, ko si vzameš trenutek ali dva le zase, da se v miru predramiš ter začneš dan s pozitivno noto.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Šest modnih kosov za na plažo

Saj vem, te dni prav gotovo drži pravilo manj je več, sploh na plaži je tako, da običajno ne vzamemo s seboj veliko stvari, ker je vroče in se nam jih ne ljubi nositi.

0 Delitev

Enodelne kopalke pravi hit letošnjega poletja

Tu je sezona kopalk in kot ste verjetno že opazile, je tudi letošnje poletje poskrbelo, da bomo na plaži zares opazne. Zahvala ne gre zgolj čudovitim barvnim paletam ter zanimivim vzorcem, temveč so vse bolj v ospredju modeli, s katerimi so številne znamke v zadnjih nekaj letih naredile velik korak v modnejšo smer.

0 Delitev

Na plažo z ruto v laseh

Letošnje leto so razni dodatki v laseh pravi hit. Izbirati je mogoče med rutkami, špangicami in elastikami – zabaven detajl v laseh je must have. In tudi na plaži bomo lase okrasile na različne načine, najbolj priljubljen pa je zagotovo s pisanim šalom ali pa ruto v boho slogu.

0 Delitev

Modna pokrivala za na plažo

Trendi na področju pokrival 2018 so izredno razgibani in zanimivi, zato je sedaj skrajni čas, da izberete svoj najljubši model.

0 Delitev