Oznaka: pohištvo

Za lepše življenje podarite barve svojemu domu

Trendi, ki jih opažamo na področju mode, so prisotni tudi pri interierju, zato se lahko hitro zgodi, da najnovejši blazer je v barvi preproge in obratno. Nič hudega, to pomeni, da imate dober stil!

0 Delitev

Kakšne barve imeti doma

Pri izbiri odtenkov upoštevamo velikost posameznih prostorov, njihov namen, naravno osvetljenost in seveda trenutne trende.

0 Delitev

Prenovljena Lesnina XXXL na Brdu

S širokim izborom pohištva in dodatkov za dom si lahko opremite in polepšate svoje stanovanje ali hišo tudi s pomočjo strokovnih svetovalcev. In sedaj vas čaka tudi najsodobnejša in čudovita Lesnina na Brdu, ki je pred kratkim odprla svoja vrata, popolnoma prenovljena in še bolj bogata.

0 Delitev

Pomponi tudi v svetu pohištva

Bolj funkcionalno in minimalistično postaja naše okolje, bolj hrepenimo po presenetljivih detajlih, kot so ti kosi pohištva.

0 Delitev

Sedem nasvetov za lepši dom

Ne pozabite, da bo prostor videti lepši, če se boste znebili odvečnih reči; ni vam treba kupovati pregrešno dragih kosov pohištva ali dodatkov, raje se znebite vsega, česar ne potrebujete.

0 Delitev

Ambient Ljubljana – sejem pohištva

Danes se je na Gospodarskem razstavišču začel 27. sejem Ambient Ljubljana, kjer predstavljajo novosti na področju pohištva in notranje opreme.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Tako je moj zadnji nakup vintage ogledalo, seveda v beli barvi, ki bo viselo nekje v stanovanju, morda v novi kopalnici, morda v spalnici, o tem se še odločam.

0 Delitev

Nova, največja Lesnina v Sloveniji

Kupci, ki si želijo ustvariti topel dom in cenijo pristen, ustrežljiv in zaupanja vreden odnos, bodo s ponudbo novega salona več kot zadovoljni.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Najbolj srečna sem, ko se zvečer uležem v svojo posteljo, zavoham čiste rjuhe in vzamem v roke najljubšo knjigo. Takrat imam občutek, da me cela spalnica želi objeti.

0 Delitev