Oznaka: poletje 2018

Nakupovalna torba je lahko izredno modna

Ne glede na to, ali ji pravimo shopping, shopper, tote ali pa kar nakupovalna torba, ta dodatek še zdaleč ni več zgolj za vsakodnevna opravila, temveč je prav ta velik model postal pravi hit letošnje modne scene.

Kratki hlačni kostimi

Velik pečat je pustil na modnem svetu in ženske smo ga ponovno vzele za svojega. Tokratna različica hlačnega kostima je bolj primerna za toplo vreme.

Športen poletni stil kot z modnih brvi

Športni trend se nadaljuje tudi v tej topli sezoni in kar nekaj videzov, ki so očarali na modnih brveh, lahko prilagodimo tako, da jih nosimo vsak dan.

Make-up videzi za glamurozne dame

Glamurozen videz bo za vse ljubiteljice blišča vseboval razne kristalčke in bleščice, s katerimi boste dobesedno zasijale. Videzi so različni, od manj opaznih do ekstravagantnih; na modnih brveh vseh večjih oblikovalcev so prevladovali kristali kot manjši dodatek k naravnemu make-upu.

Liu Jo kopalke letošnjega poletja

V tem trenutku nam naše misli uhajajo le še na dopust, plažo ter med najlepše kopalke tega poletja. Morda slednje najdemo tudi v novi kolekciji znamke Liu Jo.

Najlepši topi ta hip

Poletje pred nami je že povsem nakazalo, s kakšno modo bodo preplavljene ulice v naslednjih mesecih in tudi letos bodo outfiti na teh vse prej kot navadni.

Ponovno zaželeni klasični sandali z visoko peto

Topla sezona nam je letos ponudila prav poseben modni izbor, ki je vse prej kot pa dolgočasen. Med vpadljivimi odtenki, zanimivimi vzorci, bogatimi kroji in razkošnimi materiali se tako najde pravi kos za vsako izmed nas, a vendar so po drugi strani vse bolj aktualni tudi kosi, ki pravzaprav svoj navdih črpajo iz klasike.

Novi HIT sezone: bele superge z logo detajlom

Zagotovo ne gre zanikati, da je letošnja topla sezona vse prej kot dolgočasna, saj so za to poskrbele tako barve kot vzorci, tako kroji kot posamezni detajli.

Modni detajli, ob katerih takoj pomislimo na poletje

Poletje iz dneva v dan vse glasneje trka na naša vrata, česar ne dokazujejo zgolj vse bolj vroči dnevi, temveč tudi naša domača garderoba, ki postaja vse lahkotnejša.

Stajling ideje za vsak dan

Topla sezona nedvomno nudi obilico priložnost za prelepe stajlinge, ki so večkrat tudi izredno ženstveni in elegantni. Poglejmo nekaj super primerov za vsakdanjo rabo.

Poletni izbor znamke H&M

Znamka H&M zagotovo dobro ve, kako ustreči različnim okusom in to poletje ni nič drugače. Tu je njihov izbor nekaterih najboljših kosov tople sezone.

Mules čevlji so postali nujni dodatek sezone

Poleg oblačil so zelo pomembni tudi dodatki vseh vrst, sploh pa tisti najosnovnejši, kot so torbice in obutev. Med slednjo je zaznati pravo nevihto nenavadnih modelov, ki včasih razkazujejo odštekano peto, spet drugič glamurozne dekorativne elemente ali pa zares premišljeno obliko.

Na vrsto prihajajo blazerji brez rokavov

Sredina pomladi je vsekakor tisti čas, ko določeni trendi tople sezone postanejo najbolj izraziti ter tako začrtajo smernice vse tja do jeseni in morda še dlje.

Klasična sončna očala ponovno v modi

Do sedaj smo o sončnih očalih in njihovih trendih napisale že kar veliko, a vendar so tu poleg odštekanih, dekoriranih ter barvitih modelov, ki so seveda velik hit letošnje pomladi in poletja, tudi klasične oblike v še bolj klasičnih barvah, kot so črna, temno rjava ali temno modra.

Cvetje letos posuto tudi po torbicah

Rože prav vsako leto tako igrajo izredno pomembno vlogo, saj služijo kot navdih številnim kreacijam, ki najlepše zažarijo prav v času toplih mesecev. Tokrat je tega elementa zares ogromno, najdemo ga tako na oblačilih kot tudi nakitu in dodatkih.

Potisk razglednic navdihuje poletno modo

Poletna moda je prinesla marsikatero novost na področju smernic oblačenja, ki je bila že v preteklosti trendi. Ena izmed teh je postcard print, živahen vzorček, ki ga bomo nosile na vrhuncu tople sezone.

5 stajling idej te vroče sezone

Pred nami je čas dopustov in počitka, pa tudi čas vročih dni, sonca in morja. Tu je 5 stajling idej, ki se bodo odlično dopolnjevale z letošnjim poletjem.

Privoščimo si več naravnih materialov

Pomlad je čas narave, cvetličnih vzorcev ter svetlih odtenkov. Prav zato je to tudi čas naravnih, lahkotnih materialov, ki se lepo povežejo s toplejšimi, sončnimi dnevi. Pogosto v toplih sezonah po njih posegamo prav zaradi njihove nosljivosti, saj dobro prenašajo tudi najvišje temperature, hkrati pa delujejo sproščeno in elegantno.

Različna pokrivala za vsak okus

Modni dodatki so pika i na vsakemu videzu, zato je zelo pomembno, da so skrbno izbrani. Poleti so zelo zaželena pokrivala in tukaj je nekaj najlepših za pomlad in poletje. Začnimo s slamnikom, ki je v novi preobleki izredno lep in primeren za vsak dan.

Spet bomo z veseljem obule espadrile

Tako kot brez cvetličnih potiskov in živahnih odtenkov si pomladi in poletja ne znamo več predstavljati brez espadril.