Oznaka: pomlad 2017

Karo vzorec za zanimivejši look

Karo vzorec smo skozi poletno obdobje vzljubile že lani, a je to pomlad v naši garderobi dobil prav posebno mesto. Naj se znajde na krilu ali hlačah, na srajci ali topu, vedno znova deluje razgibano in kul obenem.

0 Delitev

Športno kul outfit ideje

Športni kosi, pomešani s povsem casual gardrobo so velik hit tudi to pomlad, zato je tu nekaj kul idej za vse mlade in mladostne po duši.

0 Delitev

Smaragdno zelena za prave dame

Zelena tokrat prihaja v mnogih odtenkih, zaželeni so tako kaki kot travnati ali celo petrolej, a za prave dame je tu večni odtenek smaragdno zelene, ki vedno znova velja za enega najbolj bogatih in elegantnih.

0 Delitev

Vedno zaželen kolonialni stil

Gre za dnevni (včasih lahko tudi večerni) look, ki si ga lahko privoščijo mlajše in starejše dame, saj je močno prilagodljiv tako v barvni paleti kot v krojih.

0 Delitev

Pet ključnih kosov za svež look

Poletno obdobje seveda zahteva tudi zelo prilagojeno garderobo, ki je lahko povsem preprosta, včasih pa prav zaradi visokih temperatur tudi precej zahtevna. V tem obdobju vsi stremimo k svežini, katere del so letos tudi naslednji, ključni kosi.

0 Delitev

Elementi Daljnega vzhoda v letošnjih trendih

Kljub dejstvu, da se trendi te mesece največ posvečajo prav povsem bazičnim kosom v prenovljenih podobah, pa vsekakor ne moremo tudi mimo dejstva, da je svoj vpliv tokrat prispeval tudi Daljni vzhod.

0 Delitev

Lahkotni kosi za tople dni

Obožujem plastenje nežnih, lahkotnih materialov, kar deluje pravljično in mladostno, še posebej, kadar so zraven dodane tudi podrobnosti, kot na primer dolgi, zvončasti rokavi, gola ramena, pa visok rez pri krilu, obleki ali celo te mesece tako zelo modnih širokih hlačah.

0 Delitev

Odtenki pink šminke v poletni modi

Drznost je vsekakor zaželena, pri doseganju le-te pa so v veliko pomoč prav intenzivni odtenki. V sam vrh slednjih letos sodi pink barva, ki z lahkoto popestri še tako klasične kroje in bazične kose. Nedvomno so tudi to pomlad in poletje modni njeni nežni toni, a veliko bolj smo navdušene nad pop odtenki, ki spominjajo na našo pink šminko.

0 Delitev

Geometrija na oblekah

Poleg črtastih srajc, majic s sloganom ter oblek z rožami je tu še kopica trendov, ki zagotovo ne bodo spregledani niti v nadaljevanju poletja. Mednje vsekakor sodijo prav geometrijski liki, ki jih najdemo tako na posameznih oblačilih kot tudi dodatkih, predvsem na torbicah in čevljih.

0 Delitev

Vezalke in vozli spreminjajo navadne kose v izredno modne

Kot že rečeno se prav tiste poglavitne stvari, ki naredijo look popoln, v resnici skrivajo v malenkostih. Ene takih so na primer tudi vozli, včasih s pentljo, a še večkrat brez, pa tudi vezalke in trakovi, ki tvorijo že lansko leto popularen lace up detajl.

0 Delitev

Štiri detajli za spomladansko piko na i

Ne štejejo zgolj barve in materiali, saj so za piko na i popolnemu spomladanskemu looku potrebne predvsem določene malenkosti, ki stopajo v korak z zapovedanimi trendi.

0 Delitev

Črna barva letošnje pomladi

Topli meseci so vsekakor odeti v bolj ali manj močne barve, prav tako pa ne gre brez razgibanih vzorcev. A kljub temu se pogosto zatekamo tudi k povsem bazičnima beli in črni. Prav ti dve sta tudi to pomlad in poletje pomemben del modnih smernic, ki velevajo pop barve, a tudi svežino bele ter eleganco črne.

0 Delitev

Denim kosi v petih outfit idejah

Denim tudi tokratno pomlad in poletje igra pomembno vlogo, zato so jih modne smernice vključile v številne outfit ideje, nekatere bolj, spet druge manj drzne in vpadljive.

0 Delitev

Bela srajca kot kul kos te sezone

Na voljo je kar nekaj takih kosov, ki se dobro obnesejo v skoraj vseh zunanjih razmerah, hkrati pa večkrat veljajo tudi za IT kos. Eden slednjih je prav te mesece basic, bela srajca, ki pa je vse prej kot navadna in klasična.

0 Delitev

Srednje visoke pete za udobnejšo eleganco

Med obutvijo te mesece močno dominirajo predvsem nizke pete ali še raje debele, ravne platforme, ki nogi vsekakor nudijo obilico vedno tako zelo potrebnega udobja. A kadar je govora o zadnjem, ni nujno, da v trenutku izključimo vse pete, saj obstajajo tudi takšne, v katerih je lahko korak, vsaj nekaj ur, lahkoten in obenem še eleganten.

0 Delitev

Afro šik za zanimivejši look

Tu so podobe rož in tropskih rastlin, črte in pike, taki in drugačni napisi ter še in še. Precej priljubljeni pa so ponovno tudi afriško obarvani kosi, s katerimi lahko outfit zgolj popestrimo, ali pa v njih postanemo prave afro dive.

0 Delitev

Šik spomladanske kombinacije

Spomladanski čas ponuja obilico čudovitih kombinacij in letos ni prav nič drugače. Ponovno so tu šik outfiti, kakršne narekujejo tokratni trendi, zato poglejmo nekaj tovrstnih idej.

0 Delitev

Čutno lepe tudi v kamuflažnih kosih

Tudi tokrat je opaziti kar nekaj kamuflažno obarvanih kosov, ki pa v tem primeru prihajajo v družbi čutnih rož in rastlinja, v družbi zlatega, opaznega nakita ter tančic in čipk, ki v tem primeru nudijo super kontrast drugače zahtevnemu, precej grobemu looku.

0 Delitev

Modra in pink sta postali IT barvi

Tudi tokratno toplo sezono so bistvene barve, še posebej intenzivne, igrive, na trenutke celo otročje. Modra in pink sta te mesece postali must have ter se razširili ne zgolj na našo garderobo, temveč tudi v kozmetične omarice in torbice.

0 Delitev