Tag: pomlad 2017

Ključni kos pri Bershki so tudi hlače

Znamka Bershka je vsekakor pravi naslov, ko iščemo predvsem mladostni look, tokrat pa so med svoje ključne spomladanske kose uvrstili tudi eleganten model hlač.

Športno kul outfit ideje

Športni kosi, pomešani s povsem casual gardrobo so velik hit tudi to pomlad, zato je tu nekaj kul idej za vse mlade in mladostne po duši.

Atelier Swarovski in nakit Lanvin za pomlad 2017

Zgodovina sodelovanja med Atelier Swarovski ter modno hišo Lanvin sega daleč nazaj, tokrat pa so za letošnjo pomlad in poletje ponovno pripravili nakit, ki predstavlja pravo pašo za naše oči.

Smaragdno zelena za prave dame

Zelena tokrat prihaja v mnogih odtenkih, zaželeni so tako kaki kot travnati ali celo petrolej, a za prave dame je tu večni odtenek smaragdno zelene, ki vedno znova velja za enega najbolj bogatih in elegantnih.

Poletni Victoria’s Secret nedrčki

Letošnja topla sezona je ponovno izredno seksi, zahvala pa gre tudi novi izbiri nedrčkov slovite znamke Victoria’s Secret.

Denim kosi v petih outfit idejah

Denim tudi tokratno pomlad in poletje igra pomembno vlogo, zato so jih modne smernice vključile v številne outfit ideje, nekatere bolj, spet druge manj drzne in vpadljive.

Šik spomladanske kombinacije

Spomladanski čas ponuja obilico čudovitih kombinacij in letos ni prav nič drugače. Ponovno so tu šik outfiti, kakršne narekujejo tokratni trendi, zato poglejmo nekaj tovrstnih idej.

Minimalistični outfiti za spomladanski čas

Kljub temu, da je letošnja pomlad napolnjena z barvami, potiski in nasploh vpadljivimi kosi, pa ne moremo mimo dejstva, da bodo svoje mesto vedno znova našli tudi minimalistični outfiti. Poglejmo nekaj idej za te mesece.

7 kul spomladanskih trendov

Trendi letošnjo toplo sezono nudijo obilico zanimivih, kul stajlingov in kosov, s katerimi se lahko resnično pozabavamo.

Nova Swarovski kolekcija s črnim labodom

Najnovejša kolekcija Swarovski nakita Black Swan se tokrat vrti predvsem okoli elegance in izredne ženstvenosti, kot navdih pa seveda služi njihov ikonični črni labod.

10 ključnih kosov te pomladi

Kljub temu, da je letošnja pomlad s seboj pripeljala veliko barvitosti in novih trendov, pa v modi hkrati ostajajo tudi kosi, ki dišijo predvsem po klasiki in eleganci.

Outfit ideje za manjše postave z oblinami

Novi trendi prinašajo obilico zanimivih kosov, namenjenih vsem starostnim skupinam, okusom pa tudi vsem postavam. Poglejmo nekaj idej za manjše ženske z oblinami.

Nove Furla torbice nas vabijo v tropske gozdove

Furla je zagotovo ena tistih znamk, katere torbice so vedno znova pravi hit. Njihova letošnja topla sezona nas bo, poleg ostalih novosti, popeljala tudi v tropske gozdove, saj so tu pisane barve, tropski printi ter eksotični vzorci.

Italijanski vrt kot navdih Intimissimi perilu

Lepota italijanskega vrta je večkrat opevana tudi v modi, tokrat natančneje pri znamki Intimissimi, ki je za ustvarjanje prelepih, spomladanskih kosov spodnjega perila navdih črpala prav od tu.

Michael Kors in njegove barve pomladi

Intenzivne barve bodo to pomlad resnično pravi must have, česar se zaveda tudi kreator Michael Kors. Tokrat preverimo, katere barvite kose tople sezone je postavil v ospredje.

Posebno sodelovanje z znamko Calzedonia

Za letošnjo pomlad je znamka Calzedonia pripravila čisto posebne, mrežaste nogavice, ki so plod sodelovanja z znanim IT dekletom iz Španije Jessico Goicoechea.

7 ključnih kosov te pomladi

Pomlad je tu, kar seveda pomeni, da je čas za osvežitev naše domače garderobe.

Modna revija Europark

Spomladanske smernice so bile prikazane v sklopu modne revije, ki je združila izredno bogato ponudbo nakupovalnega centra.

Letošnja pomlad zahteva kar se da naraven izgled

Pomlad je skoraj tu in prav sedaj je skrajni čas, da se nanjo pripravimo prav na vseh področjih. Makeup je zagotovo eno najpoglavitnejših, letos pa bo ponovno must have prav obraz, ki deluje sveže in kar se da naravno.

Novi jeans kosi znamke Topshop

Jeans hlače so nedvomno eden najpomembnejših kosov naše garderobe ne glede na letni čas, zato tokrat poglejmo, kaj novega so na tem področju pripravili pri znamki Topshop.

Intimissimi prinaša zapeljivo pomlad 2017

Intimissimi je nedvomno ena tistih znamk, ki zna prav vsako sezono pričarati najbolj zapeljive, seksi in izredno ženstvene kose spodnjega perila, zato tudi njihova pomlad 2017 ni čisto nič drugačna.

Novi Mango kosi zanjo in zanj

V tokratnem videu si pobližje oglejmo novo, spomladansko kolekcijo znamke Mango. Poimenovali so jo Committed, saj gre namreč tako za ženske kot moške kose, ki izvirajo iz materialov trajnostnega izvora, torej prijaznih do okolja ter hkrati v koraku s trendi.