Oznaka: poroka

Kaj obleči, če greste na poroko

V teh dneh je to kar vroča tema. Veliko pisem sem namreč dobila prav na to temo: poroke se bližajo, mame postajajo nestrpne, prijateljice imajo kup vprašanj in vse kaže, da prave obleke ni in ni.

0 Delitev

Trend boemskih porok in zabav

Veliko zelenega, naravne rože, noro lepe neveste, les, kar nekaj ročnega dela, preprostost, a vsekakor ne v smislu, da so stvari naključne.

0 Delitev

Nikamor brez biserov

Biseri spremljajo pomembne trenutke v življenju. Razlog več, da si jih privoščimo tudi v letošnjem poletju.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Ponovno dokaz, da je življenje čudovito, če se mu le prepustimo. In na ta čarobni december je najbrž že tako, da mu lahko tudi zaupamo.

0 Delitev

Chiara Ferragni v Diorjevi poročni obleki

Poroka IT dekleta Chiare Ferragni je te dni pritegnila pozornost celotnega sveta, da je na ta posebni dan zares blestela, pa je posebej zanjo z izborom poročnih oblek poskrbela modna hiša Dior z Mario Grazio Chiuri na čelu.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Trojni hura torej za ljubzen. In če je nekoliko bolj skromna, nič zato. V našem srcu je prav gotovo največja.

0 Delitev

Oscar de la Renta za vse neveste letošnjo jesen

Modna hiša Oscar de la Renta je zagotovo ena tistih, na katero se obrnemo, ko potrebujemo pravljično poročno obleko. Tokrat zato pokukajmo v izbor, ki so ga pripravili za vse neveste letošnje jeseni.

0 Delitev

Ko Harry sreča Meghan

Če odmislimo Brexit situacijo in vohunske škandale, ki te dni pretresajo Veliko Britanijo, se čez dober mesec dni obeta najbolj odmeven in težko pričakovan dogodek leta.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Vem, da ste danes v pisarnah, a vseeno si želim, da bi lahko vsaj za kakšen trenutek odletele stran od vsega, kjer je vedno poletje in kjer bi bile lahko prav zdaj z bosimi nogami na travi. Čudovito, kajne?

0 Delitev