Tag: potovanja

Foto: Zen

Ste bile na dopustu?

September nam počasi in potiho odpira vrata, in povem vam, da se ga ne veselim najbolj.

Trije kraji, ki jih je vredno obiskati

Zdi se mi, da so najbolj slikani na Instagramu in morda so tudi zato postali tako slavni, vsaj v zadnjih časih.

Čudovit kraj za kratek oddih

Plitvice Holiday Resort je nov glamping na Hrvaškem in vas bo popolnoma navdušil!

Bon Voyage: prestolnice za najboljši šoping

Marsikdaj me ženske sprašujejo, kje sem kupila obleko, čevlje, torbico, jaz pa ugotavljam, da so najbolj originalni in uspešni nakupi tisti, ki se zgodijo v drugih državah, deloma zato, ker so tudi spominek na lepe trenutke, čudovit dopust in na ljudi, ki smo jih spoznali.

Bon Voyage: Nepozabna Toskana

Občutek družine, ljubezni in pozornost do najmanjšega detajla poskrbijo, da postane hotel edinstvena izkušnja, balzam za dušo, tako kot skok v Sredozemsko morje, ki je imelo sicer le 17 stopinj, a pravijo, da zna očistiti vse čakre in te popolnoma regenerira. Povem vam, da je nekaj na tem. 

Inspiracija dneva

Morda je le tako, da je New York vedno in povsod čudovit, zato maham z druge strani oceana in kot vedno upam, da se imate skrajno lepo in da ujamete čim več lepih trenutkov.

Bon Voyage: Gruzija in Armenija, biseri Kavkaza

Zgodovina te namreč popolnoma prevzame in tudi da misliti, vedno z občutkom, da so bile včasih stvari malo bolj na svojem mestu in veliko manj površne. Ne vem, kako je z vami, a meni je to zelo všeč.

Bon Voyage: križarjenje po Nilu

Če dobro pogledaš potem tudi opaziš … Znake, sledi, ostanke stare civilizacije, kajti tamkajšnje življenje je ovito v tančico skrivnosti in pravijo, da se za tančico nahaja drugi svet, ki ga nekateri znajo otipati in živeti, nakar ostanejo očarani za vedno.

Irska – star brušen diamant

Nekako imam občutek, da je tovrstne stvari moč doživeti samo v krajih, kjer se združita tvoja duša in notranjost z veličastnostjo narave in glamuroznostjo življenja.

Inspiracija dneva

Danes vas malo popeljem po svetu: Maldivi, Sejšeli, Sicilija, Grčija in še kaj drugega. Imela sem veliko srečo, da sem skoraj vse te plaže tudi videla v živo in resnično je tako, da se tukaj čas ustavi.

London z razgledom

Ko mesto obsije sonce, poletne dneve zelo rada preživljam s prijatelji na strešnih terasah, kjer so razgledi na britansko prestolnico naravnost fantastični.

Potepanje po Havajih

Ko se ti domačini nasmehnejo in pokažejo shako, rečejo Aloha in ti zaželijo vse lepo, se zaveš, da je življenje res tako. Samo poiskati je potrebno tisto, za čemer stremimo. Ali pa pustiti, da nas najde. Vesolje že ve.

Inspiracija dneva

Včeraj sem ujela kanček brezhibnega življenja, zato vam danes želim prav to: sončen dan in brez težav. Objem.

Inspiracija dneva

Že nekaj časa razmišljam, da bi si vzela nekaj dni prostega časa in se podala v glamping avanturo, saj menim, da bi zelo uživala.

Najlepše veleblagovnice Londona

Kljub času velike negotovosti, ki že mesece bedi nad Veliko Britanijo, resnično drži, da toplejši dnevi pričarajo prijetnejše in pozitivnejše vzdušje.

Inspiracija dneva

V življenju sem si kupila veliko različnih stvari, nekatere so bile drage, druge nekoliko manj, a za potovanja mi ni bilo nikoli žal centa.

Razkošni hotel družine Versace

Versace je modna in razkošna znamka, ki je obenem tudi življenjski stil.