Oznaka: rdeča preproga

Zvezdniki na tokratnem beneškem filmskem festivalu

Pred kratkim, natančneje prejšnjo sredo, je otvoritev dočakal letošnji beneški filmski festival, ki velja za enega izmed najstarejših. Prav v čast temu v to posebno mesto na vodi vsako leto prispe osupljivo število svetovno znanih oseb, ne zgolj filmskih, temveč tudi glasbenih in modnih.

0 Delitev

Moje obleke na festivalu Melodije morja in sonca

Samo še nekaj. Hvala vsem za podporo, sporočila, maile, komentarje na Instagramu in ostalih socialnih medijih. Hvala Avditoriju za odlično organizacijo dogodka, televiziji za izredno luč in oder, da te kap, občini Piran zato, ker je Festival postal tradicija. In kot običajno … v čast mi je bilo biti v vaši družbi. Mario, zelo te imam rada, a to tako že veš. 

0 Delitev

Oskarji 2017: glamur na rdeči preprogi

Oprave so bile tokrat še lepše kot ponavadi in zdelo se je, kot da je večina zvezdnic to leto izbrala najboljši look zase. Zato je v resnici v tem primeru precej težko izpostaviti najboljše, drži pa, da so najsvetleje žarele prav Jessica Biel, Emma Stone, Nicole Kidman ter Ruth Negga.

0 Delitev

Zvezdnice na rdeči preprogi Brit Awards 2017

Prejšnjo sredo so v Veliki Britaniji, natančneje v Londonski Areni O2, gostili že 37. podelitev nagrad Brit Awards, kjer vsakokrat počastijo nekatere največje dosežke pop glasbe. Tudi tu je bila rdeča preproga polna bolj ali manj znanih obrazov, večerne toalete pa ravno prav glamurozne, a hkrati še vedno dovolj drzne, kot se pač za pop glasbo spodobi.

0 Delitev