Oznaka: rdeča preproga

Zvezdniki na tokratnem beneškem filmskem festivalu

Pred kratkim, natančneje prejšnjo sredo, je otvoritev dočakal letošnji beneški filmski festival, ki velja za enega izmed najstarejših. Prav v čast temu v to posebno mesto na vodi vsako leto prispe osupljivo število svetovno znanih oseb, ne zgolj filmskih, temveč tudi glasbenih in modnih.

0 Delitev

Moje obleke na festivalu Melodije morja in sonca

Samo še nekaj. Hvala vsem za podporo, sporočila, maile, komentarje na Instagramu in ostalih socialnih medijih. Hvala Avditoriju za odlično organizacijo dogodka, televiziji za izredno luč in oder, da te kap, občini Piran zato, ker je Festival postal tradicija. In kot običajno … v čast mi je bilo biti v vaši družbi. Mario, zelo te imam rada, a to tako že veš. 

0 Delitev

Najlepše zvezdnice na Met Gala 2017

Tokrat je bila uravnoteženost med glamurjem in eleganco ravno pravšnja, prav tako pa ni manjkalo odštekanosti in divjih lookov nasploh. Nekatere med njimi so se uspele odlično držati zapovedane tematike, medtem ko so ostale zgolj želele izgledati popolno.

0 Delitev

Oskarji 2017: glamur na rdeči preprogi

Oprave so bile tokrat še lepše kot ponavadi in zdelo se je, kot da je večina zvezdnic to leto izbrala najboljši look zase. Zato je v resnici v tem primeru precej težko izpostaviti najboljše, drži pa, da so najsvetleje žarele prav Jessica Biel, Emma Stone, Nicole Kidman ter Ruth Negga.

0 Delitev

Zvezdnice na rdeči preprogi Brit Awards 2017

Prejšnjo sredo so v Veliki Britaniji, natančneje v Londonski Areni O2, gostili že 37. podelitev nagrad Brit Awards, kjer vsakokrat počastijo nekatere največje dosežke pop glasbe. Tudi tu je bila rdeča preproga polna bolj ali manj znanih obrazov, večerne toalete pa ravno prav glamurozne, a hkrati še vedno dovolj drzne, kot se pač za pop glasbo spodobi.

0 Delitev

Obleke na letošnjih Grammyjih

V nedeljo so se na rdeči preprogi že 59. podelitve Grammy nagrad v Los Angelesu zbrale nekatere največje zvezde glasbene, pa tudi modne in celo filmske industrije. Seveda so bile vse oči še najbolj uprte predvsem v nastopajoče, ogromno pozornosti pa so pritegnili tudi tisti posamezniki, ki so s svojo opravo namenoma želeli preusmeriti pozornost nase.

0 Delitev

Osebni stil igralke Margot Robbie

Je ena izmed najbolj zaželenih igralk ta hip, ki se pri rosnih šestindvajsetih letih lahko pohvali z dolgim in bogatim spiskom filmskih uspešnic. Poleg tega pa se lahko pohvali z modnim, a še vedno brezčasnim slogom oblačenja, katerega mnogi primerjajo celo s filmsko igralko ter monaško princeso Grace Kelly.

0 Delitev

Filmski festival v Cannesu: najlepše zvezdnice na rdeči preprogi

Pretekli teden smo dočakali enega izjemno glamuroznih filmskih festivalov, ki vsako leto poteka v Cannesu. Seveda je temu primerna tudi rdeča preproga, ki vedno pritegne številne zvezde iz celega sveta. Po njej se sprehodijo nekatera najbolj zveneča imena tako filmske kot glasbene in celo modne industrije, zato nič čudnega, da so bile tudi tokrat ves konec tedna vse oči uprte v dogajanje na francoski rivieri.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ta teden je bila vsa pozornost ljubiteljev filma in mode, pa tudi slavnih nasploh usmerjena na evropska tla oziroma natančneje v Francijo. Vsi so namreč dnevno opazovali rdečo preprogo v Cannesu, ki tudi tokrat ni razočarala. In kaj se je poleg tega še odvijalo na modni in lepotni sceni?

0 Delitev

Najlepše oblečene na Brit Awards 2016

Mesec februar je nedvomno močno zaznamovan z nekaterimi najpomembnejšimi dogodki tako v glasbeni, filmski kot tudi modni industriji. V sredo so se tako številni zvezdniki in zvezdnice udeležili podelitve glasbenih nagrad Brit Awards 2016, kjer so skoraj vso pozornost namenili pevki Adele, ki je seveda s seboj odnesla kar zajeten del najbolj cenjenih kipcev. Rdeča preproga je bila medtem precej manj glamurozna, kot smo je vajeni med filmskimi podelitvami, a je bilo vseeno zaslediti nekaj svetlih izjem, ki so seveda v hipu prevzele naziv najbolje oblečenih.

0 Delitev

Oskarji 2016: Izbor najlepše oblečenih zvezdnic

Tokrat so proslavili že svoj 88. rojstni dan in tudi ta je bil prežet z glamurjem, bliščem in eleganco. Prav slednje je ponovno odsevala prav rdeča preproga, kjer so se slavni sprehodili v najbolj prefinjenih kreacijah pomembnega kreatorja oziroma zveneče modne hiše.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden mode se je iz New Yorka že preselil v London, kjer se je že odvilo kar nekaj revij. Določene so požele veliko zanimanja ne zgolj zaradi svoje kolekcije, namenjene naslednji jeseni in zimi, temveč tudi zaradi slavnih obrazov, ki so si jih ogledali v prvih vrstah. Poleg tega je tu še lepo število preostalih novičk iz sveta mode, zato kar poglejmo tiste najbolj zanimive.

0 Delitev

BAFTA 2016: Najlepše oblečene na rdeči preprogi

V nedeljo je potekala ena najpomembnejših podelitev nagrad britanske filmske industrije BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), tokrat že deseto leto zapored. Rdeča preproga je bila tudi v tem primeru prepredena z zvezdnicami v glamuroznih, a hkrati večkrat tudi zelo umirjenih silhuetah.

0 Delitev