Oznaka: rdeča preproga

Kljub vsemu: Zlati globusi

Komaj čakam, da bo vse po starem, in držim pesti, da se čim prej zgodi!

Barvita moda igralke Florence Pugh

V različnih oblekah blesti in dokazuje, da pri 162 centimetrih lahko nosi čisto vsak kroj kot manekenke na modnih brveh.

Blišč in glamur na Golden Globes

Od klasike do zelo posebnih outfitov, videli smo barve, perje, razporke, bleščice, najdražje izvedbe nakita in diamantov ter super visoke sandale.

Denar ne kupi stila ne okusa

Chiaro bom videla čez nekaj tednov v Milanu in povem vam, da sem malo izgubila voljo za intervju. Zdi se mi, da mi je vse že povedala. 

Millie Bobby Brown: nova mlada stilska ikona

Gre za mlado igralko, ki šteje komaj 15 let, a je s svojo vlogo v popularni seriji vzbudila veliko zanimanja s svojim igranjem pa tudi videzom, ki vedno navdušuje.

H&M kreacije tudi na Met Gala 2018

Rdeča preproga na letošnji prireditvi Met Gala je ponovno ponudila obilico šokantnih ter izredno glamuroznih izgledov, nekaj slavnih pa je tokrat oblekla tudi znamka H&M.

Makeup inspiracija z rdeče preproge

Na rdečih preprogah ponavadi ne občudujemo zgolj prelepe kreacije, ki jih nosijo zvezdnice, temveč tudi njihove dodelane pričeske ter glamurozne makeup videze.

Moje obleke na festivalu Melodije morja in sonca

Samo še nekaj. Hvala vsem za podporo, sporočila, maile, komentarje na Instagramu in ostalih socialnih medijih. Hvala Avditoriju za odlično organizacijo dogodka, televiziji za izredno luč in oder, da te kap, občini Piran zato, ker je Festival postal tradicija. In kot običajno … v čast mi je bilo biti v vaši družbi. Mario, zelo te imam rada, a to tako že veš.