Oznaka: rdeča šminka

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

0 Delitev

Jin in jang make-up trendi

Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang.

0 Delitev

Barviti jesenski lepotni trendi

Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv, najbolj v ospredju pa bo rdeča.

0 Delitev

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

0 Delitev

Make-up, kot ga nosi Lily Rose Depp

V modnem svetu je Lily pustila svoj pečat s sodelovanjem s francosko znamko Chanel, za katero jo posnela veliko kampanj. Tudi njen slog oblačenja in make-up sta zelo prepoznavna in tukaj so videzi, ki jih najpogosteje nosi.

0 Delitev

Poletna zapeljivost v odtenkih rdeče

Hit vročih dni je vsekakor rumena barva, ki ji tesno sledita še pink in zelena, zanemariti pa ne gre niti rdeče. Prav slednja vsako novo sezono prispeva vsaj kanček tistih odtenkov, ki vsako od nas spremenijo v pravo zapeljivko, ki rada združuje klasiko s trenutnimi trendi.

0 Delitev

Klasika te vroče dni

Ob poplavi trenutnih trendov, ki na vsakem koraku ponujajo nove oziroma prenovljene odtenke, kroje in/ali materiale, se je včasih najbolje zateči prav h klasiki, ki nas pač nikoli ne pusti na cedilu.

0 Delitev

Naravni toni na očeh tudi čez praznike

Za decembrski look prisegam na rjavo-bronasto senčilo, ki skozi dan vsebuje zgolj delikaten lesk, medtem ko za večerni make-up ne gre izpustiti senčila z intenzivnejšimi bleščicami. Čudovit kontrast vedno nudi duo črne maskare in črnega eyelinerja, medtem ko so ustnice tudi tokrat ovite v večini še vedno najljubšo močno rdečo barvo.

0 Delitev

Klasične rdeče ustnice so vedno IN

Nude ustnice so ta hip zelo v trendu, a klasičnim rdečim ne bodo nikoli kos. Slednje so namreč večne, zato nič čudnega, da jih je jesen ponovno ponudila v številnih različicah, tako tiste prave rdeče kot tudi nekoliko temnejše, burgundy ali celo kanček vijolične.

0 Delitev

Pet napotkov za popestritev stila

Menim, da v vsaki situaciji delujejo brezhibno in pri meni tudi poskrbijo, da se počutim bolj samozavestno, zato upam, da vam bodo všeč.

0 Delitev