Tag: rdeča šminka

Lepotni trendi za ljubiteljice barv

O naravnih lepotnih trendih smo že pisali, tukaj pa je še nekaj smernic za vse, ki ljubite barve. 

5 šmink, ki jih potrebujemo to poletje

Res je, da so poletni meseci najlepši prav v družbi naravnega looka, pa vendar dodatek šminke na zagoreli koži vedno deluje prečudovito.

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

Prave dive z matte rdečimi ustnicami

S trendi za jesen in zimo 2019-20 se lahko zares pozabavamo, saj so ti vse prej kot dolgočasni.

Kako izbrati pravo rdečo šminko

Nekaj najbolj elegantnega, pa vendar nekaj tako zapletenega. Rdeča šminka lahko naš obraz v trenutku polepša, zgrešeni ton in podton le-te pa lahko sproži ravno obratno.

Rdeča in pink make-up kombinacija za drzne

Opazne odtenke lahko nosimo na različne načine in z le nekaj kreative lahko tovrsten videz izpade izredno harmonično.

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

#7 Glitter z Lorello

Drage moje, ker je sedmica tako magična, upam, da boste tudi magično uživale.

Jin in jang make-up trendi

Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang.

Barviti jesenski lepotni trendi

Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv, najbolj v ospredju pa bo rdeča.

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

Make-up, kot ga nosi Lily Rose Depp

V modnem svetu je Lily pustila svoj pečat s sodelovanjem s francosko znamko Chanel, za katero jo posnela veliko kampanj. Tudi njen slog oblačenja in make-up sta zelo prepoznavna in tukaj so videzi, ki jih najpogosteje nosi.

Preprost zimski look z rdečimi ustnicami

Rdeče ustnice ostajajo velik trend tudi po novem letu, zato tokrat preverimo, kako doseči povsem preprost, hiter makeup look z rdečo šminko.

Najbolj IN make-up videzi tega leta

Še vedno sta v ospredju naravna lepota in make-up, ki le poudari atribute in jih ne zakrije.

Rdeče šminke te zime

Rdeči odtenki so navdušili modni in lepotni svet in povsod je moč občutiti njihovo močno priljubljenost.

Trije rdeči detajli za popestritev jesenskih outfitov

Trendi letošnje jeseni in zime že kažejo nekatere kul predloge, ki jih z lahkoto vpletemo tudi v trenutne videze. Ponovno je tu ogromno črne in bele, pa tudi potiskov in bogatih tonov, poleg katerih se večkrat lepo prilega prav detajl rdeče.

Poletna zapeljivost v odtenkih rdeče

Hit vročih dni je vsekakor rumena barva, ki ji tesno sledita še pink in zelena, zanemariti pa ne gre niti rdeče. Prav slednja vsako novo sezono prispeva vsaj kanček tistih odtenkov, ki vsako od nas spremenijo v pravo zapeljivko, ki rada združuje klasiko s trenutnimi trendi.