Oznaka: rdeča šminka

Šest rdečih popolnih šmink

Prav neverjetno je, kako so velike modne hiše znale ustvariti in na novo interpretirati rdeče barve, ki so se zapisale v zgodovino in ki si zato nedvomno zaslužijo naziv “vizionarji lepote”.

Kako izbrati rdečo šminko

Alternativa je, da ustnice napudramo in potem izberemo mat odtenek, ki stoji na svojem mestu cel dan (kot v mojem primeru).

Rdeča šminka jeseni

Svinčnik za ustnice je bistvenega pomena.

Obdobje rdeče šminke

Najbolj drzne jo boste morda uporabile v povsem retro stilu.

Lepotni trendi za ljubiteljice barv

O naravnih lepotnih trendih smo že pisali, tukaj pa je še nekaj smernic za vse, ki ljubite barve. 

5 šmink, ki jih potrebujemo to poletje

Res je, da so poletni meseci najlepši prav v družbi naravnega looka, pa vendar dodatek šminke na zagoreli koži vedno deluje prečudovito.

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

Prave dive z matte rdečimi ustnicami

S trendi za jesen in zimo 2019-20 se lahko zares pozabavamo, saj so ti vse prej kot dolgočasni.

Kako izbrati pravo rdečo šminko

Nekaj najbolj elegantnega, pa vendar nekaj tako zapletenega. Rdeča šminka lahko naš obraz v trenutku polepša, zgrešeni ton in podton le-te pa lahko sproži ravno obratno.

Rdeča in pink make-up kombinacija za drzne

Opazne odtenke lahko nosimo na različne načine in z le nekaj kreative lahko tovrsten videz izpade izredno harmonično.

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

#7 Glitter z Lorello

Drage moje, ker je sedmica tako magična, upam, da boste tudi magično uživale.

Jin in jang make-up trendi

Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang.

Barviti jesenski lepotni trendi

Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv, najbolj v ospredju pa bo rdeča.

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

Make-up, kot ga nosi Lily Rose Depp

V modnem svetu je Lily pustila svoj pečat s sodelovanjem s francosko znamko Chanel, za katero jo posnela veliko kampanj. Tudi njen slog oblačenja in make-up sta zelo prepoznavna in tukaj so videzi, ki jih najpogosteje nosi.