Oznaka: rdeča šminka

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

0 Delitev

Kako izbrati pravo rdečo šminko

Nekaj najbolj elegantnega, pa vendar nekaj tako zapletenega. Rdeča šminka lahko naš obraz v trenutku polepša, zgrešeni ton in podton le-te pa lahko sproži ravno obratno.

0 Delitev

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

0 Delitev

Jin in jang make-up trendi

Tokrat se bomo osredotočili na lepotne trendi smernice, ki so si med seboj popolnoma različne, a nekako skupaj tvorijo celoto – tako kot jin in jang.

0 Delitev

Barviti jesenski lepotni trendi

Mrzla sezona bo v znamenju individualnosti, drznosti in ženstvenosti. In ženske bomo svojo moč pokazale tudi s pomočjo ličil ter različnih make-up lookov, ki bodo udarni in opazni. To sezono se ne bomo bale preizkusiti statement barv, najbolj v ospredju pa bo rdeča.

0 Delitev

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

0 Delitev

Make-up, kot ga nosi Lily Rose Depp

V modnem svetu je Lily pustila svoj pečat s sodelovanjem s francosko znamko Chanel, za katero jo posnela veliko kampanj. Tudi njen slog oblačenja in make-up sta zelo prepoznavna in tukaj so videzi, ki jih najpogosteje nosi.

0 Delitev

Poletna zapeljivost v odtenkih rdeče

Hit vročih dni je vsekakor rumena barva, ki ji tesno sledita še pink in zelena, zanemariti pa ne gre niti rdeče. Prav slednja vsako novo sezono prispeva vsaj kanček tistih odtenkov, ki vsako od nas spremenijo v pravo zapeljivko, ki rada združuje klasiko s trenutnimi trendi.

0 Delitev

Klasika te vroče dni

Ob poplavi trenutnih trendov, ki na vsakem koraku ponujajo nove oziroma prenovljene odtenke, kroje in/ali materiale, se je včasih najbolje zateči prav h klasiki, ki nas pač nikoli ne pusti na cedilu.

0 Delitev