Oznaka: rdeča

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Zdaj je čas za rdečo in bleščice

Črna in rdeča ostajata na prvem mestu, saj sta tradicionalno božični barvi, lahko pa se poigramo z materiali ali vzorci in tako poskusimo z nekoliko drugačnim slogom, ki nam zna biti všeč. 

0 Delitev

Različne pletene obleke za vsak okus

Tukaj so za vaš štirje različni modeli, ki jih lahko s preprostimi modnimi dodatki nosite za vsak dan, z elegantnejšimi pa tudi za na lepše.

0 Delitev

Barve sončnega zahoda na očeh

Vroči meseci in z njimi zagorela polt so najboljši razlog, da poletje izkoristimo za naravni look, torej tako pri lahkotnem oblačenju kot tudi pri nenaličenem obrazu.

0 Delitev

#NatašinIzbor: Mavrični odtenki

Barve so prisotne povsod, od oblačil, modnih dodatkov, kot so torbice, uhanov do nakita, eh, sej že veste, da so statement uhani trenutno in.

0 Delitev

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

0 Delitev

Tri močnejše barve letošnjih toplih mesecev

Spomladansko obdobje je tu, zato je ta trenutek pravi čas za vse prehodne kose. Trendi postajajo vse glasnejši, za zanimive modne smernice pa gre zahvala tudi barvam in njihovim čudovitim odtenkom.

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Stajling dneva: rdeč blazer

Tako sem se tudi jaz spremenila v Dorothy in prav nič ne bi škodilo, če bi me lahko rdeči čeveljčki odpeljali daleč … Denimo nekam, kjer je vsaj 28 stopinj.

0 Delitev

Kombinacija črne in rdeče zelo aktualna tudi to zimo

Zimske modne smernice so tudi tokrat naš vsakdan pobarvale v prijetne, pa tudi večkrat intenzivne odtenke, kar je seveda še posebej dobrodošlo prav v teh sivih dneh. Med trendi se je znašlo kar nekaj novih odtenkov, a še veliko več je tistih že poznanih in preizkušenih, za katere vemo, da se dobro obnesejo prav v hladni sezoni.

0 Delitev

Rdeče torbice kot pika na i tokratni zimski modi

Zimske modne smernice velevajo ogromno pletenin, sploh tistih obilnih, oversize oblik, veliko leska ter močne, intenzivne barve, kot so oranžna, zelena, modra, pink ali rdeča. Prav slednjo pa te mesece pogosto opažamo tudi pri dodatkih in obutvi, kar vsekakor poskrbi za popolno piko na i številnim zimskim outfitom.

0 Delitev

Še vedno zaljubljene v rdečo

Rdeča je tudi barva, ki nam omogoča, da premagamo žalost in introvertiranost. Njene izredno močne vibracije so torej idealne za tiste, ki se morda prav v tem obdobju leta počutijo nekoliko melanholično.

0 Delitev