Oznaka: rdeča

Kaj letos nositi z modno rjavo

Že res, da ta mesec obračamo nov list in leto 2020 s seboj prinaša veliko svežih trendov, pa vendar ostaja zelo jasno, da se modnosti rjave še vedno nismo pripravljene odreči.

0 Delitev

Še vedno navdušuje burgundy

Lahko stavite na slip on obleko s čipko in svilo, lahko pa na žametno obleko, ki je tudi v tej zimi zelo aktualna.

0 Delitev

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Zdaj je čas za rdečo in bleščice

Črna in rdeča ostajata na prvem mestu, saj sta tradicionalno božični barvi, lahko pa se poigramo z materiali ali vzorci in tako poskusimo z nekoliko drugačnim slogom, ki nam zna biti všeč. 

0 Delitev

Različne pletene obleke za vsak okus

Tukaj so za vaš štirje različni modeli, ki jih lahko s preprostimi modnimi dodatki nosite za vsak dan, z elegantnejšimi pa tudi za na lepše.

0 Delitev

Barve sončnega zahoda na očeh

Vroči meseci in z njimi zagorela polt so najboljši razlog, da poletje izkoristimo za naravni look, torej tako pri lahkotnem oblačenju kot tudi pri nenaličenem obrazu.

0 Delitev

#NatašinIzbor: Mavrični odtenki

Barve so prisotne povsod, od oblačil, modnih dodatkov, kot so torbice, uhanov do nakita, eh, sej že veste, da so statement uhani trenutno in.

0 Delitev

Rdeče ustnice in zlata na očeh

Ena najpopularnejših make-up kombinacij vsako pomlad in še posebej poletje je prav med zlatim senčilom in rdečimi ustnicami, zato tokrat preverimo, kako ju združiti to sezono.

0 Delitev

Tri močnejše barve letošnjih toplih mesecev

Spomladansko obdobje je tu, zato je ta trenutek pravi čas za vse prehodne kose. Trendi postajajo vse glasnejši, za zanimive modne smernice pa gre zahvala tudi barvam in njihovim čudovitim odtenkom.

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Stajling dneva: rdeč blazer

Tako sem se tudi jaz spremenila v Dorothy in prav nič ne bi škodilo, če bi me lahko rdeči čeveljčki odpeljali daleč … Denimo nekam, kjer je vsaj 28 stopinj.

0 Delitev