Oznaka: retro moda

Sezona belih hlač je tu

Med poplavo prehodnih oblačil bodo v ospredje znova stopile tudi bele hlače, tokrat seveda krojene povsem v retro slogu.

Retro kul v hlačah na zvonec

Spomladanska modna scena odprtih rok pozdravlja skoraj vse, kar diši po preteklih sedemdesetih in devetdesetih.

Priljubljenost paisley potiska

Gre za večno eleganten, romantičen ali pa po drugi strani super energičen pridih naši spomladanski in poletni podobi.

Usnje z usnjem

Usnje se pravzaprav to hladno sezono pojavlja od glave do pet.

Za prefinjenost posezimo po vzorčastih bluzah

Letošnja jesen nam je znova dokazala, koliko čarobnosti premore, zato ne čudi dejstvo, da ta letni čas predstavlja izredno pomemben vir navdiha tudi modnemu in lepotnemu svetu.

Znova navdušene nad retro kombinacijami

Nova sezona je tudi letos prinesla kar precejšen poudarek na pretekle stajling zgodbe, znova pa se oziramo predvsem po modi in modnih kombinacijah 90. let.

V modi ostajajo poudarjena ramena

Kdo bi si mislil, da bomo modnosti iz preteklih 80., ki smo se ji še do nedavnega tako rekoč posmehovali in je veljala za totalno OUT, dandanes posvečali toliko pozornosti.

70. leta ostajajo naš modni navdih

Kljub dejstvu, da so ta hip večji del modnih smernic zavzela pretekla 90., pa vendar ne gre zanikati tudi vpliva 70., ki nekako ostajajo današnji sinonim za boho šik look.

Sončna očala v pop barvah

Tako je, navdušenje vroče sezone nad pop barvami se nadaljuje, vanje pa se lahko danes oblečemo kar od glave do peta.

Najbolj modni sandali ta hip

Poleg kratkih hlač in crop topa se ta hip vse vrti prav okoli sandal, ki se letošnje poletje zares v veliki meri ozirajo v preteklost.

Tudi letos modni kostimi s širšimi hlačnicami

Vsekakor lahko trdimo, da je bilo leto 2018 močno pod vplivom kostimov vseh vrst, predvsem pa so na poslovno modni sceni dominirali tisti v hlačnih različicah.

Ta teden obožujem …

Ta teden obožujem veliko stvari in seznam postaja daljši in daljši zato, ker sem hvaležna za vse male, velike dosežke, ki so za mano in za vse tiste, ki še pridejo.

Color block tokrat po vzoru osemdesetih

Kljub temu, da gre za precej vpadljiv detajl, color block ostaja v modi že več let. Kot kaže, tovrstne kombinacije bolj ali manj intenzivnih odtenkov navdušujejo tako mlajše kot nekoliko starejše generacije, saj jih vedno znova zasledimo tudi med številnimi pouličnimi stajlingi.

Okrogli uhani ostajajo modni kos poletja

Letošnje leto trendi v ospredje potiskajo predvsem modne dodatke, med njimi pa prav posebno mesto pripada tudi nakitu. Pravzaprav so nas že takoj z začetkom tople sezone prevzeli uhani, tisti veliki, viseči in izredno opazni.

Stajling dneva: krilo za vsak dan

Dolžina do kolen ali midi je tista, ki si jo lahko privošči vsaka ženska, pike na krilu pa so bile tako originalne, da jih ni bilo moč spregledati.