Oznaka: rjava

Kaj letos nositi z modno rjavo

Že res, da ta mesec obračamo nov list in leto 2020 s seboj prinaša veliko svežih trendov, pa vendar ostaja zelo jasno, da se modnosti rjave še vedno nismo pripravljene odreči.

0 Delitev

Najbolj moden barvni duo te hladne sezone

Barve so to hladno sezono zagotovo eden najpomembnejših elementov in čeprav so te pogosto zgolj nevtralnega spektra, nekako nudijo največ elegance in prefinjenosti, ki jo lahko nudita jesensko in zimsko obdobje.

0 Delitev

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Modna zgodba rjave nadaljuje svojo pot

Toliko, kot se je o rjavi barvi govorilo v letu 2018, se ni že dolgo, dokaz tega, da je njena popularnost postala na trenutke celo večja od črnine, pa je dejstvo, da z nami ostaja tudi v nadaljevanju.

0 Delitev

Spet smo se ovile v dolg, rjav plašč

Letošnji zimski trendi nas ne bodo pustili na cedilu niti pri izbiri vrhnjih kosov, saj so ti večkrat daleč od klasičnih, ki smo jih morda vajeni skozi prejšnje sezone.

0 Delitev

To jesen zadimljene oči z mehko rjavo

Hladna sezona je to leto večkrat podarila prednost rjavi barvi, tako na modnem kot lepotnem področju. Zadimljene oči oziroma smokey eyes pri ličenju ostajajo velik hit, zato poglejmo, kako v tem primeru uporabiti mehko rjavo.

0 Delitev

Lepe kot sončnice

Njihove velike, rumene glave so bile složno obrnjene proti soncu, vse enake, vse prelepe. Nič čudnega, da si jih kot navdih poletja vsakokrat izposodi tudi modna scena …

0 Delitev

To poletje preseneča rjava barva

Ne moremo zanikati, da je tudi letošnja topla sezona v hipu postala ovita v nekatere najlepše odtenke, ki že na prvi pogled izžarevajo energijo in veselje vročega sonca, morja in dopustniškega duha.

0 Delitev

Tri barve senčil, ki prevladujejo ta hip

Jesenske barve se tudi tokrat ne odražajo zgolj na modni, temveč zelo močno tudi na lepotni sceni. Pisano listje zaspane narave ima ponovno velik vpliv predvsem na šminke in senčila, ki sicer nudijo preprost, a zato nič manj vpadljiv look.

0 Delitev

Vedno zaželen kolonialni stil

Gre za dnevni (včasih lahko tudi večerni) look, ki si ga lahko privoščijo mlajše in starejše dame, saj je močno prilagodljiv tako v barvni paleti kot v krojih.

0 Delitev