Tag: slovenija

MBFWLJ maj 2018 – 2. del

V sklopu razširjenega programa šeste edicije tedna mode se je predstavilo največje število modnih oblikovalcev doslej. Navdušili so nas mnogi …

MBFWLJ maj 2018 – 1. del

Mednarodni teden mode je skupaj obiskalo prek tri tisoč obiskovalcev, poleg kolekcij in modnih oblikovalcev pa ga je zaznamovalo tudi pestro spremljevalno dogajanje.

Navdušil nas je mornarski stil

Mornarskega sloga ni nikoli dovolj in dejansko je tako, da si ga lahko omislite vedno. v kolikor ženska stavi na temno modro, belo ali rdečo, pač ne more zgrešiti.

V življenju naj se vam ne mudi

Večkrat pišem o krajih, ki jih je vredno obiskati, tokrat pa vam predstavljam Krasno Hišo na Krasu, hišo gostoljubnosti in življenja, ki teče nekoliko počasneje.

Poletni večer v mestu

Maribor je moje mesto. Lahko bi bila Ljubljana ali Celje ali Koper ali katerokoli drugo. Zadnje čase se mi zdi, da se vsa naša mesta in vasice prebujajo.

Kako pobegniti nekam, kjer se čas lahko ustavi

Koča na vasi zna ustaviti čas. Obstajajo mesta in čas, kjer se da tempo upočasniti, ne da bi imeli pri tem občutek, da kaj zamujamo.

Zelo nosljiva kolekcija s.Oliver Fusion

Kolekcija “s.Oliver THE FUSION COLLECTION” sledi svetovnemu modnemu trendu, ki združuje športna in modna oblačila.

Prva obletnica trgovine Morro Sartoriale

Morro navdušuje Slovence in Slovenke, včeraj pa je trgovina praznovala svojo prvo obletnico. Sledijo utrinki, Glitter ekipa iskreno čestita!