Oznaka: šminka

Spomladanska lička in ženstvene ustnice

Svežina se je do danes že močno oprijela vsakega dela našega telesa, čutiti pa je ni le med našo garderobo, temveč se topla sezona v vsej svoji lepoti že odraža tudi na našem obrazu.

0 Delitev

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

0 Delitev

Nov trend nanašanja šminke

Za novo tehniko nanašanja šminke ne potrebujete veliko; skoraj ne ogledala (seveda če ste izredno spretne pri nanašanju) in le šminko v želeni barvi.

0 Delitev

Make-up na očeh za vse barve ustnic

Ustnice so na lepotnem področju tudi letošnjo toplo sezono v ospredju, zato tokrat preverimo, kako ustvariti univerzalen look na očeh, ki se bo lepo podal takorekoč vsem odtenkom šminke.

0 Delitev

Party ustnice za Novo leto

Tokrat bodo ob vstopu v Novo leto nedvomno večkrat v ospredju prav ustnice, pa naj gre za močnejše ali pa veliko bolj nevtralne odtenke. Poglejmo nekaj najboljših primerov.

0 Delitev

Trije trendi na ustnicah ta hip

Poletno zagorela koža ter visoke temperature so kot nalašč za nekatere najlepše trende, sploh na področju makeupa. Tokrat zato preverimo, kakšne barve se ta hip nosijo na ustnicah.

0 Delitev

Pomoč otrokom s prodajo izdelkov prestižne znamke Ellis Faas

Ikona Ljubljana, kot ekskluzivno prodajno mesto znamke Ellis Faas, se pridružuje kampanji in podpira organizacijo s prodajo produktov, ki so namenjeni zbiranju sredstev in katerih prodaja gre v 100% deležu organizaciji »War Child«.

0 Delitev