Oznaka: šminka

Spomladanska lička in ženstvene ustnice

Svežina se je do danes že močno oprijela vsakega dela našega telesa, čutiti pa je ni le med našo garderobo, temveč se topla sezona v vsej svoji lepoti že odraža tudi na našem obrazu.

0 Delitev

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

0 Delitev

Nov trend nanašanja šminke

Za novo tehniko nanašanja šminke ne potrebujete veliko; skoraj ne ogledala (seveda če ste izredno spretne pri nanašanju) in le šminko v želeni barvi.

0 Delitev

Make-up na očeh za vse barve ustnic

Ustnice so na lepotnem področju tudi letošnjo toplo sezono v ospredju, zato tokrat preverimo, kako ustvariti univerzalen look na očeh, ki se bo lepo podal takorekoč vsem odtenkom šminke.

0 Delitev

Party ustnice za Novo leto

Tokrat bodo ob vstopu v Novo leto nedvomno večkrat v ospredju prav ustnice, pa naj gre za močnejše ali pa veliko bolj nevtralne odtenke. Poglejmo nekaj najboljših primerov.

0 Delitev

Trije trendi na ustnicah ta hip

Poletno zagorela koža ter visoke temperature so kot nalašč za nekatere najlepše trende, sploh na področju makeupa. Tokrat zato preverimo, kakšne barve se ta hip nosijo na ustnicah.

0 Delitev

Pomoč otrokom s prodajo izdelkov prestižne znamke Ellis Faas

Ikona Ljubljana, kot ekskluzivno prodajno mesto znamke Ellis Faas, se pridružuje kampanji in podpira organizacijo s prodajo produktov, ki so namenjeni zbiranju sredstev in katerih prodaja gre v 100% deležu organizaciji »War Child«.

0 Delitev

Odtenki pink šminke v poletni modi

Drznost je vsekakor zaželena, pri doseganju le-te pa so v veliko pomoč prav intenzivni odtenki. V sam vrh slednjih letos sodi pink barva, ki z lahkoto popestri še tako klasične kroje in bazične kose. Nedvomno so tudi to pomlad in poletje modni njeni nežni toni, a veliko bolj smo navdušene nad pop odtenki, ki spominjajo na našo pink šminko.

0 Delitev

Must have ličila za spomladanski videz

Za vas je tukaj look, ki se poda čisto vsaki ne glede na starost, barvo las, polti ali oči, in verjamem, da ga boste z veseljem vključile med svoje spomladanske videze. Največja prednost tega videza je, da vas naredi spočite, sijoče in pripravljene na poletje.

0 Delitev

Najlepši odtenki šmink za praznike

Prazniki si tik pred vrati in prav vsak dan je poln zabav, tako službenih kot privatnih, kjer moramo delovati kar se da urejeno in glamurozno. Velik del tega je tudi makeup in z njim šminka, zato tokrat poglejmo nekaj najlepših odtenkov le te.

0 Delitev

Kaj vse vse lahko najdemo v moji torbici

Sama sem ta hip bolj za majhne torbice , ki so veliko bolj praktične za prenašanje, a še vedno dovolj velike, da lahko vanje spravim vse, kar potrebujem. Priznam, da je v njej velikokrat velik nered, a še vedno v njej nosim svoje must have pripomočke.

0 Delitev

Ombre ustnice

Ombre je zanimiva tehnika, ki nam omogoča, da optično povečamo ustnice ter jih naredimo veliko bolj čutne.

0 Delitev

Najlepše kombinacije šmink in lakov letošnjega poletja

V ospredju so zelo minimalistični, sveži izgledi, kjer se pod tanko plastjo obarvane kreme ali pudra vidijo pegice, obrvi so neukrotljivo skuštrane, na očeh pa počivata zgolj kanček bronzerja in vodoodporna maskara. Velik poudarek je poleg tega tudi na ustnicah in nohtih, ki sta letošnje poletje najlepši kozmetični duo.

0 Delitev

Trije super triki s šminko

Zgolj lip gloss oziroma pravi odtenek šminke še zdaleč nista več dovolj, saj sta oblikovanje in barvanje ustnic postala že prava mala umetnost. Make-up na tem čutnem in hkrati izredno zapeljivem predelu ni več tako zelo enostaven in površen, saj zahteva kar nekaj spretnosti, pa tudi več pripomočkov, kot smo jih vajene.

0 Delitev

Make-up novost – Lancôme Juicy Shaker

Kozmetična hiša Lancôme je za to pomlad pripravila čisto svežo, barvito in hkrati izredno zabavno novost za ustnice Juicy Shaker. Gre za kombinacijo njihove ikonične šminke ter slovitega lipglossa Juicy Tube, na voljo pa je v številnih čudovitih odtenkih.

0 Delitev