Oznaka: spodnje perilo

5 osnov spodnjega perila

Z veseljem vsako novo sezono spoznavamo in preizkušamo sveže  modne trende, pa vendar drži dejstvo, da se vse začne in konča pri spodnjem perilu.

Božično obarvan Intimissimi

Priljubljena znamka spodnjega perila in spalnega programa tokrat predstavlja ljubko, božično čestitko, seveda v družbi IT dekleta Chiare Ferragni.

Sarah Jessica Parker ponovno v Intimissimi perilu

V novi, jesenski kampanji intimnega perila Intimissimi se zopet pojavlja njihova ambasadorka, igralka Sarah Jessica Parker, katera pa tokrat izpostavlja njihov nedrček, ki je na voljo kar v več kot 40-ih modelih.

Tu je jesenski izbor Intimissimi perila

Izredno zapeljiva bo letošnja jesen tudi v družbi znamke spodnjega perila Intimissimi, saj so namreč v novo kolekcijo vključili veliko prosojnosti, temnih barv ter ženstvenih potiskov.

Modni triki, ki jih uporabljajo hollywoodske zvezde

Razlog, zakaj hollywoodske zvezdnice vedno izgledajo tako brezhibno, se skriva tudi v neštetih trikih, ki poskrbijo prav za vsak detajl, pa naj gre za njihova oblačila, obutev ali celo spodnje perilo.

Women’s Secret perilo za vse letošnje neveste

Pred nami so meseci, idealni tudi za poroke vseh vrst. Poleg najlepše obleke in čevljev nevesta seveda potrebuje tudi zapeljivo, romantično spodnje perilo.

Ko pokliče ljubezen

Na Valentinovo niso pozabili niti pri znamki Intimissimi, kjer so tudi tokrat poskrbeli, da bo ljubezen podčrtana z izjemno zapeljivostjo.

Moč lepega perila, če bi ga le nosile

Pod vrelo vodo sem razmišljala, zakaj le imam šest predalov s perilom, da te kap in potem vzamem nekaj tako neprivlačnega, kot so bele hlačke, povrh vsega brez čipke.

Intimissimi: Najdite svojo številko

Znamka Intimissimi tokrat ponuja pomoč pri določanju številke vašega nedrčka. Kako do slednje? Preverite v tokratnem videu.

Pravo zimsko udobje

Znamka Women’s Secret je zagotovo ena tistih, ki odlično združuje udobje, ženstvenost in eleganco.

#5 Glitter z Lorello

Pripravljene na še eno modno potovanje?

Intimissimi perilo za letošnje praznike

Intimissimi je zagotovo ena tistih znamk spodnjega perila, ki ve, kako navdušiti tako mlajše kot nekoliko starejše generacije. Tudi tokrat so se s posebno kolekcijo  posvetili letošnjim praznikom, ki vse glasneje trkajo na naša vrata.