Oznaka: spodnje perilo

Ko pokliče ljubezen

Na Valentinovo niso pozabili niti pri znamki Intimissimi, kjer so tudi tokrat poskrbeli, da bo ljubezen podčrtana z izjemno zapeljivostjo.

2 Delitev

Pravo zimsko udobje

Znamka Women’s Secret je zagotovo ena tistih, ki odlično združuje udobje, ženstvenost in eleganco.

1 Delitev

Intimissimi perilo za letošnje praznike

Intimissimi je zagotovo ena tistih znamk spodnjega perila, ki ve, kako navdušiti tako mlajše kot nekoliko starejše generacije. Tudi tokrat so se s posebno kolekcijo  posvetili letošnjim praznikom, ki vse glasneje trkajo na naša vrata.

0 Delitev

Intimissimi spodnje perilo letošnje jeseni

Znamka Intimissimi je nedvomno ena tistih, ki s svojimi kolekcijami spodnjega perila nikoli ne razočara, zato tokrat pokukajmo v njihov jesensi izbor, ki predlaga razgibanost in zanimive detajle.

0 Delitev

Romantična pomlad znamke Intimissimi

Vsaka pomlad s seboj prinese tudi lepo število romantičnih kosov, sploh kadar je govora o spodnjem perilu. Znamka Intimissimi je nedvomno ena izmed najbolj ženstvenih, zato tokrat pokukajmo v njihov spomladanski izbor.

0 Delitev

Prvi vpogled v modno revijo Victoria’s Secret

To si bomo lahko v celoti pogledali šele 28. novembra, tukaj pa je nekaj slik, ki bodo vzbudile navdušenje, če ste ljubiteljice lepega spodnjega perila in vseh ekstravagantih dodatkom, ki se podajo tovrstnemu šovu.

0 Delitev

Kaj prinaša Intimissimi letošnjo zimo

Intimissimi je nedvomno ena tistih znamk spodnjega perila, katere novosti z navdušenjem spremljamo vsako sezono. Tokrat je tu že predstavitev zimskih kosov, ki poleg perila seveda vključujejo tudi eleganten spalni program.

0 Delitev

Kako izbrati pravo spodnje perilo za vsak kos garderobe

Naš outfit ne more delovati popolno, če se izbrano spodnje perilo ne prilagaja tako postavi kot oblačilom. Tu je nekaj super nasvetov, kako se tega pravzaprav lotiti in kakšne smernice ob tem upoštevati.

0 Delitev

Kaj prinaša Etam perilo to jesen

Med popularne znamke spodnjega perila zagotovo sodi tudi francoski Etam, zato tokrat preverimo, kaj so pripravili za bližajočo se jesen.

0 Delitev