Oznaka: trendi jesen/zima 2017-18

Drzne v rdeči barvi

Jesen in zima prinašata kar nekaj možnosti, kako vključiti rdečo, in prvi videz je za vse, ki ste izjemno drzne ter si upate malce tvegati. Enobarven rdeč videz je zahteven, a ravno to ga dela tako zelo privlačnega.

0 Delitev

Katere vzorčke lahko mešamo med seboj

Mrzla sezona je zares razgibana na področju oblačil ter modnih dodatkov in tukaj je mogoče opaziti veliko priljubljenost živahnih barv, zanimivih silhuet in seveda pisanih vzorčkov, ki ne smejo manjkati. In ravno različni potiski so prava poslastica za modne sladokusce, ki jih lahko nosimo na različne načine. Eden izmed priljubljenih pa je tudi mešanje različnih vzorčkov med seboj.

0 Delitev

Priljubljeni volančki v zimskem času

Romantični in hkrati igrivi volančki so izredno lep modni detajl ne glede na letni čas. Eden izmed brezčasnih kosov so zagotovo srajce z volančki, ki popestrijo ta osnoven kos, ki preprosto ne sme manjkati v garderobnih omarah.

0 Delitev

Nevtralni videzi za vsak dan

Kljub temu, da ta hip na modni sceni kraljujejo barve, so tukaj nevtralni odtenki za vse, ki prisegate na minimalizem.

0 Delitev

Povsod vidimo srčke

Pikice, črte, karo, rože in vsi ostali vzorci popestrijo vsa oblačila ter modne dodatke, tukaj pa so še srčki, ki jih je ta hip možno zaslediti povsod.

0 Delitev

Modne puhovke pod 40 €

Eden izmed kosov, ki je ravno to hladno sezono postal ponovno trendi, je puhovka. Ta je tudi zelo pogosta na trenutnih znižanjih.

0 Delitev

Statement hlače mrzle sezone

So izredno praktične, v njih se počutimo udobno, prava izbira kroja pa poudari naše atribute.

0 Delitev

Barva gorčice priljubljena zimska izbira

Ta je ena izmed najbolj zaželenih, saj zelo lepo pristaja vsem barvam las ter tipom kože in dodatno poudari vaše atribute.

0 Delitev

Posodobite svoj ulični slog

Fashionistke so naslednje modne novosti razglasile za must have kose hladne sezone.

0 Delitev

Zanimive oprave s puloverji s puli ovratnikom

Top s puli ovratnikom morda izgleda na prvi pogled zelo basic modni kos, ki deluje zelo minimalistično v številnih kombinacijah, vendar ga lahko popestrite na različne načine. 

0 Delitev