Oznaka: udobje

Modni in lepotni izbor igralke Phoebe Dynevor

Najnovejša IT modna ikona je Phoebe Dynevor, ki jo najbolj poznamo v vlogi Daphne Bridgerton v Netflix seriji Bridgerton.

Zimsko udobje doma

Včeraj sem pospravila smrečico in vse ostale božične lučke in okraske ter na koncu pomislila, kako žalostna in prazna izgleda zima brez vsega tega.

Jesensko pravilo narekuje modno in udobno

Muhasto jesensko vreme tudi letos večkrat otežuje naše jutranje stajling odločitve, ki od nas zahtevajo ravno pravšnjo usklajenost med modnim in praktičnim.

Trenirke za prosti čas – in še kaj več

V bistvu lahko govorimo o športnem slogu in prostem času, a trenirke nove generacije so dokaj drugačne od tistih, ki sem jih gledala pred petimi leti.

Bi nosile pižamo tudi zunaj?

Karantena je prinesla veliko sprememb in v modnem svetu je začelo vladati udobje.

Udobni outfiti za zdaj ali kasneje

Kljub postopnemu vračanju v ustaljen ritem življenja pa večina od nas še vedno večji del preživlja v domačem okolju.

Modno udobje v ohlapnih oblekah

Smock, ohlapne obleke so igrive ter sproščene, te pa lahko kombinirate za različne priložnosti na sto in en način.

Stradivarius ponuja udobna oblačila za dom

Stradivarius postavlja torej piko na i in s kapsulno kolekcijo za dom cilja prav na ženske, ki obožujejo modo in v tem trenutku niso ravno v visokih petah.

Športno modno udobje v trenirki

Ali je tovrsten slog za vas, boste odločile same, saj gre za specifičen videz, ki vas navdušuje ali pa vam sploh ni všeč.

Zapoved udobne obutve

In to ne le tiste najbolj klasične in elegantne, temveč tudi tiste super grobe, odštekane in včasih kar malo vesoljske.

Zelo stilsko, pa vendar tudi zelo sproščeno

Tako nekako bi lahko na kratko povzeli letošnje modne smernice, ki hladnim mesecem pripisujejo ogromno udobja in mehkobe, nosljive in raznolike kose ter stil, ki dobro pristoji tako mlajšim kot starejšim generacijam.

Udobno domače okolje tudi pozimi

Zimski meseci so tisti meseci, ko prav zaradi mraza največ časa preživimo doma. Takrat potrebujemo ogromno udobja in topline, občutek katerih pa lahko pričaramo tudi z naslednjimi triki.

Stajling dneva: udobne pletenine

Zimski outfit, ki ga lahko nosiš tudi s supergami (preverjeno, hlače delujejo odlično!), in zato toplo pozdravljam ta val mehkobe, ki nas kar objame in poskrbi, da se počutimo varne in urejene.