Oznaka: uhani

Udobni, a šik outfiti za božič

Če se tudi ve že pripravljate na božični čas, so tukaj outfiti, modne oprave, ki kar kličejo po praznikih, te so še vedno izredno lepe in udobne.

0 Delitev

Večni dodatki za dober stil

Sledi seznam dodatkov, ki vam bodo vedno pomagali do dobrega stila in saj veste, tega ni nikoli dovolj!

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Okrogli uhani ostajajo modni kos poletja

Letošnje leto trendi v ospredje potiskajo predvsem modne dodatke, med njimi pa prav posebno mesto pripada tudi nakitu. Pravzaprav so nas že takoj z začetkom tople sezone prevzeli uhani, tisti veliki, viseči in izredno opazni.

0 Delitev

Plastični uhani kot pop dodatek

Začetek poletja tudi v modi večkrat pomeni spremembo oziroma prehod iz spomladanske v precej lahkotnejšo garderobo, zato na vrsto pridejo tudi posamezne nove oziroma prenovljene smernice, ki si jih morda v sveži pomladi še nismo mogli privoščiti.

0 Delitev

Nebo kot navdih za najbolj ženstven nakit

Modni dodatki vsako novo sezono ponavadi predstavljajo precej pomemben del celotne garderobe. Včasih so seveda nekoliko v ozadju, torej bolj minimalističnih oblik in barv, spet drugič gre za bistven element celotnega videza, torej tisto pravo piko na i.

0 Delitev

Spomladanski motivi na velikih uhanih

Dejstvo je, da bo letošnja spomladanska moda predstavila nekaj udarnih in izredno opaznih trendov, ki kar bodejo v oči. Včasih gre zahvala barvam, spet drugič bodo vpadljivi materiali, vzorci in še bolj oblike.

0 Delitev

Veliki uhani te sezone

Jesenski trendi so že močno obarvali naše ulice, zahvala pa gre predvsem intenzivnim barvam in zanimivim krojem. K  temu ogromno prispevajo ne zgolj oblačila, temveč verjetno še bolj dodatki, kot so obutev, torbice, rutke in kape.

0 Delitev