Oznaka: usnje

Živahni odtenki te mrzle sezone

Vse, ki ste mislile, da bosta prihajajoča jesen in zima dolgočasni, ste se pošteno zmotile. V igri bodo vzorčki, različni kroji, statement kosi in seveda barve.

0 Delitev

Kako letos kombinirati trenč

Eden najobveznejših kosov vsake prehodne sezone je zagotovo tudi trenč, letos predvsem tisti iz eko usnja.

0 Delitev

Mavrica različnih usnjenih kril

Ta je že očarala fashionistke po vsem svetu, a vrhunec priljubljenosti bo doživela v prihajajočih se toplih mesecih. Za vse, ki bi ga že rade vnesle v svoj vsakdan, je tukaj nekaj stilskih nasvetov.

0 Delitev

Western stil, ki ga ne bomo prezrle

Western moda je poplavila svet in v majhnih dozah zna biti zelo ljubka, dovolj je, da dodate en kos vaši klasični garderobi in boste nared za dnevne priložnosti.

0 Delitev

Stajling dneva: mamino

In naj dodam, da ima moja mama 81 let, zato se ji lahko le priklanjam in znova povem, kako srečna sem, da ju z očetom imam.

0 Delitev

Enobarvni videzi v različnih odtenkih

Fashionistke izbirajo modne oprave v različnih odtenkih, od nevtralnih, kot sta klasični črna in bela, ali pa bolj živahni odtenki, ki pustijo pečat.

0 Delitev

Klasične črne usnjene kose zamenjajte z rjavimi

To jesen pa tudi zimo so v ospredju ostali odtenki; od zemeljskih, kot je rjava, pa vse do intenzivnih, kot sta rdeča in oranžna. In ravno odtenki rjave so zamenjali črno, sploh v kombinaciji z usnjem, ki deluje izredno lepo z boho šik pridihom.

0 Delitev

Šik kombinezoni iz različnih materialov

Mrzla sezona pa prinaša veliko različnih razgibanih izbir in tukaj je izbor za vse, ki ste rade šik, a še vedno prisegate na udobje – po čemer so znani kombinezoni.

0 Delitev

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

0 Delitev

Usnje v mojih stajlingih

Usnje omogoča veliko različnih kombinacij; všeč mi je pogledati, kaj sem nosila, tudi zato, ker me navdušuje za kombinacije, ki si jih bom še omislila

0 Delitev

Ponovno obdobje igrivih resic

Te so ponovno tu in prinašajo kar nekaj svežine ter igrivosti med modnimi kombinacijami. Na prvem mestu so tu statement jakne s resicami, ki naredijo vtis.

0 Delitev

Usnje z usnjem

Usnje ostaja must have hladne sezone tudi to jesen in zimo, vse pa kaže na to, da ga bo tokrat zares v izobilju.

0 Delitev

Na vrsto spet prihajajo usnjeni kosi

Iz sezone v sezono je bolj jasno, da si modnih smernic ne znamo več predstavljati brez usnjenih kosov. In s tem ne ciljam zgolj na modne dodatke, kot so torbice ali obutev, temveč na oblačila, ki vsako jesen in zimo v naši garderobi pričarajo nekatere najbolj zanimive outfite.

0 Delitev

Lesk na oblačilih za drzen izgled

Od plaščev, jaken, ikonskih hlač do kril – ta je zagotovo eden izmed modnih kosov, ki pusti vtis. 

0 Delitev

Usnjene in vinyl hlače ostajajo v trendu

Kljub dejstvu, da nas je letošnja hladna sezona prijetno presenetila z lepo, večkrat zelo sončno jesenjo, pa so vseeno ta hip že aktualni predvsem topli, zimsko obarvani kosi. Med take ponovno sodijo tudi usnjene hlače, ki nudijo tako modnost kot udobje tudi v precej hladnejših dneh.

0 Delitev

Brezrokavniki te hladne sezone

To jesen in zimo sta v ospredju dva modela, ki zelo lepo popestrita videz in ju lahko nosite na različne načine. To pomeni velik plus za vse, ki se hitro naveličate modnih kombinacij.

0 Delitev