Tag: ustnice

Chanelove šminke, ki jih morate imeti

Če se malo spoznate na Chanel šminke, potem veste, da jih je res veliko, ni prav enostavno izbrati barve, ki so nujno potrebne. Ampak klasika pač obstaja, zato bom izpostavila nekaj različnih odtenkov, ki naj bi pristajali vsem ženskam in jih lahko nosite prav ob vsaki sezoni.

Kako z ličili doseči izgled večjih ustnic

Polne ustnice so velika želja žensk in redko katera ima srečo, da ima takšne že po naravi. K večjemu izgledu le-teh lahko poleg določenih posegov ogromno pripomorejo tudi ličila. Poglejmo kako.

Burberry predstavlja novo, poletno kolekcijo prosojnih šmink

Kolekcija nosi naslov Lip Velvet Crush in je kot naročena za vroče poletje, saj je namreč v njej Burberry združil vse, kar potrebujejo naše ustnice to sezono: nego, lahkotnost, naravne odtenke ter hkrati obstojnost.

Make-up na očeh za vse barve ustnic

Ustnice so na lepotnem področju tudi letošnjo toplo sezono v ospredju, zato tokrat preverimo, kako ustvariti univerzalen look na očeh, ki se bo lepo podal takorekoč vsem odtenkom šminke.

15 skrivnosti do izgleda večjih ustnic

Velike in polne ustnice ostajajo eno od poglavitnih želja marsikatere ženske, zato tokrat preverimo, kako jih navidezno pričarati, pa čeprav zgolj s pomočjo ličil.

Party ustnice za Novo leto

Tokrat bodo ob vstopu v Novo leto nedvomno večkrat v ospredju prav ustnice, pa naj gre za močnejše ali pa veliko bolj nevtralne odtenke. Poglejmo nekaj najboljših primerov.

Ko so ustnice v središču pozornosti

Makeup trendi tudi tokrat velevajo naraven look, kjer pa so večkrat v ospredju prav ustnice. Tokrat zato preverimo nekaj najpopularnejših odtenkov ta hip.

Trije trendi na ustnicah ta hip

Poletno zagorela koža ter visoke temperature so kot nalašč za nekatere najlepše trende, sploh na področju makeupa. Tokrat zato preverimo, kakšne barve se ta hip nosijo na ustnicah.