Oznaka: ustnice

Chanelove šminke, ki jih morate imeti

Če se malo spoznate na Chanel šminke, potem veste, da jih je res veliko, ni prav enostavno izbrati barve, ki so nujno potrebne. Ampak klasika pač obstaja, zato bom izpostavila nekaj različnih odtenkov, ki naj bi pristajali vsem ženskam in jih lahko nosite prav ob vsaki sezoni.

0 Delitev

Kako z ličili doseči izgled večjih ustnic

Polne ustnice so velika želja žensk in redko katera ima srečo, da ima takšne že po naravi. K večjemu izgledu le-teh lahko poleg določenih posegov ogromno pripomorejo tudi ličila. Poglejmo kako.

0 Delitev

Make-up na očeh za vse barve ustnic

Ustnice so na lepotnem področju tudi letošnjo toplo sezono v ospredju, zato tokrat preverimo, kako ustvariti univerzalen look na očeh, ki se bo lepo podal takorekoč vsem odtenkom šminke.

0 Delitev

Party ustnice za Novo leto

Tokrat bodo ob vstopu v Novo leto nedvomno večkrat v ospredju prav ustnice, pa naj gre za močnejše ali pa veliko bolj nevtralne odtenke. Poglejmo nekaj najboljših primerov.

0 Delitev

Trije trendi na ustnicah ta hip

Poletno zagorela koža ter visoke temperature so kot nalašč za nekatere najlepše trende, sploh na področju makeupa. Tokrat zato preverimo, kakšne barve se ta hip nosijo na ustnicah.

0 Delitev

Štiri šminke za pomlad 2017

Kozmetične hiše so predstavile že lep zalogaj kolekcij, namenjenih pomladi 2017, zato med njimi z lahkoto razberemo tudi to, katere so na primer tiste šminke, ki jih bo v svoji torbici potrebovala prav vsaka izmed nas.

0 Delitev