Oznaka: vzorci

Pikice za pozimi

To hladno sezono se poplavi enobarvnih kosov in outfitov navkljub največkrat ne bomo uspele izogniti trendu raznoraznih vzorcev.

0 Delitev

Zebrast vzorec na trenutni modni sceni

Večkrat je to poletje govora o zebrastem vzorcu s pridihom barv, kar pomeni, da črno in belo zamenjajo ali vsaj podkrepijo preostale barve, privoščimo pa si lahko celo mavrični izbor.

0 Delitev

Vzorci za vsak okus

Morda boste trdile, da vam vzorci ne dišijo ali še slabše, da vam pač ne pristajajo ter da zato vedno znova prisegate le na enobarvne kose, pa vendar to toplo sezono poskusite poživiti tudi s kančkom slednjih.

0 Delitev

Pozdravljene, pikice

Ko na ulicah zagledam prve razigrane potiske v družbi živahnih barv, se zavem, da je čas za preklop na spomladansko garderobo.

0 Delitev

Cvetlični motiv tudi v jeseni

Prehod v hladnejšo sezono ponavadi pomeni, da je tu čas, ko se odpovemo poletnim trendom ter odprtih rok pozdravimo nove oziroma prenovljene jesenske.

0 Delitev

Med vzorci to jesen veliko zebraste

Letos se ponovno obeta izredno zanimiva jesen, zahvala pa gre seveda predvsem modnim zapovedim, ki bodo tudi tokrat poskrbele za kar nekaj izredno vpadljivih kosov hladne sezone

0 Delitev

Vrtnice tudi v modi simbol pomladi

Pomladi si ne znamo predstavljati brez čudovitega cvetja, enako pa velja tudi za modo. Poleg preostalih rož in rastlin v podobi potiskov, vzorcev in/ali dekorativnih elementov, se na čelo vseh vsako toplo sezono postavljajo vrtnice, ki ostajajo najlepši in najpopularnejši cvet vsake pomladi.

0 Delitev

Najlepši vzorci na spomladanskih oblekah

Prav ta hip je čas za nekatere najlepše spomladanske trende, ki v sončnih, toplih dneh dobijo tisti pravi čar. Med slednjimi so poleg barv in krojev tudi letos izredno pomembni vzorci in potiski vseh vrst in velikosti, ki ponovno močno zaznamujejo te najrazburljivejše mesece v letu.

0 Delitev

Ponovno pripravite veliko črtastih kosov

Tople sezone si brez posameznih modnih kosov več ne znamo predstavljati, med take pa se v sam vrh uvrščajo prav črtasti vzorci. Že na prvi pogled nas črte popeljejo v svežo, cvetočo pomlad, sploh tiste, ki nosijo kombinacije mornarsko modre in bele.

0 Delitev

Najlepši vzorci za pravljično zimo

Spokojnosti in trenutkov za družino te dni ne prinašajo zgolj prazniki, temveč tudi mrzla zima, ki nas večkrat prepriča, da raje ostanemo v toplem domu, pod mehko odejo ter z vročim čajem v rokah. Za piko na i pravi zimski pravljici pa so v pomoč tudi številni modni elementi …

0 Delitev

Modni detajl: zanimive najlonke

V primeru krajših kril in raztrganih hlač posezimo po najlonkah, ki služijo dvema namenoma. Prvič temu, da nas grejejo pred mrazom in drugič popestritvi našega videza.

0 Delitev

Vzorci rož še vedno zelo aktualni

Barviti trendi letošnje zime so vključili tudi številne zanimive potiske, med katerimi vsekakor izstopajo prav rože. Slednje bi prej kot hladni sezoni pripisali pomladi in poletju, a ne tokrat, saj so namreč med najpopularnejšimi ta hip.

0 Delitev

Pike in pikice za izredno ženstven jesenski look

Velik vpliv imajo tokrat tudi vzorci, ki ideje črpajo od vsepovsod, od vesolja pa vse do domačih tapet oziroma pohištva. A tu so tudi večni printi, med katere zagotovo v prvo vrsto sodijo prav pike in pikice.

0 Delitev