Kako nositi živalski potisk

Zdi se mi, da na to temo potrebujemo majhen vodnik, a le zato, ker gre za vzorec, ki se ga načeloma ustrašimo. Hitro postane preveč z efektom Tarzana v džungli in čeprav je v nas kanček Jane, si vseeno ne želimo teh asociacij. Tudi sama sem ga prezirala, ker se mi je vedno zdelo, da postara, dokler nisem našla idealnih čevljev z visoko peto in špičasto konico ter ugotovila, da je to “to”. Nosite ga v majhnih dozah, a vseeno ne ravno tako, da je neopazen, ker to ni njegova misija. Cilj je, da ste malo drugačne in ravno prav seksi.

Zgornji del

Je vedno dobra izbira, ker zelo popestri obraz, a ni za vse ženske. Osebno menim, da je vse odvisno od potiska ter od tega, koliko ga je ter v kakšnih barvah se predstavlja. Če so živalski “madeži” večji, je veliko manj obremenjujč.

Vir: Pinterest

Krilo

Top izbira, če pa je midi, toliko bolje. Nisem za velike, široke oblike, čeprav zna delovati dobro tudi to, a za začetek je kar zahteven korak. Midi oprijeto krilo in povsem navaden, črn puli je še vedno dobra izbira.

Vir: Pinterest

Hlače

Če se malo sprehodite po trgovinah, boste prav gotovo opazile, da je kar nekaj potiskanih hlač. Zadnji modeli so široki in lahko krajši, moj nasvet pa je, da ne stavite na oprijete, ker znajo postati hitro vulgarne.

Vir: Pinterest

Od glave do peta

Za najbolj drzne in vsekakor tudi za kakšno posebno priložnost. Malo pa je odvisno od materiala; svilena obleka je denimo zelo lepa in lična, vedno in povsod, ne le za večerne izhode.

Vir: Pinterest

Plašč

Všeč mi je zato, ker postavi piko na i in je kos, ki ima svojo zgodbo. Tako boste prav gotovo opazne in drugačne, daleč stran od klasične in že videne črnine. Dober nakup in ne tako zahteven, kot se zdi.

Vir: Pinterest

Krzno

Naj bo umetno, a mnogokrat ni, zato nisem navdušena. Škoda živali in vaše morale. Če pa najdete kaj lepega in umetnega, potem ste zmagale. Velja podobno kot za plašč.

Vir: Pinterest

Torbica

Nedvomno postavi piko na in ne boste prav nič obremenjene. Zanimivo, kako gre živalski potisk z vsem, brez težav, lahko nosite kaj rdečega, belo bluzo, kavbojke, usnje … karkoli. Ta torbica bo pristajala povsod.

Vir: Pinterest

Čevlji

Balerinke ali salonarji z vrtoglavo peto. Odličen nakup in velja kot za torbico: ga ne boste niti opazile in bo vedno tam, pripravljen zato, da vas spremeni v čudovite dame in trendseterke. To mi je zelo všeč.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.