Oznaka: Christian Dior

Diorsnow za popolno svetlobo na našem obrazu

Kozmetična hiša Christian Dior tokrat predstavlja novost njihove linije Diorsnow, poimenovana DIORSNOW SKIN-PERFECTING LIQUID LIGHT, ki bo na naš obraz v hipu priklicala popolnost svetlobe.

Modne bleščice tega tedna

Dejstvo je, da modnih in lepotnih novosti ne manjka niti ta teden in bolj kot se bližamo novi, topli sezoni, vse glasnejše so tudi napovedi, kakšna naj bi slednja bila.

Najboljši Diorjevi kosi letošnje pomladi

Letošnja pomlad bo modno zanimiva zahvaljujoč številnim najpomembnejšim modnim hišam, med katerimi se v sam vrh uvršča prav Dior. Tu je njihova nova reklamna kampanja tople sezone.

Dior predstavlja novost z naslovom Capture Youth

Kozmetična hiša Christian Dior tokrat predstavlja novost na področju krem proti staranju. Linijo so poimenovali Capture Youth, njihov obraz pa je postala slovita Cara Delevingne.

Christian Dior za praznike 2018

Praznični duh je do danes že zajel tudi vse največje modne in lepotne hiše, med katerimi seveda tudi letos izstopa Christian Dior s svojim posebnim izborom dišav in ličil.

70 let visoke mode Dior

Z revijo visoke mode so obeležili sedemdeseto obletnico modne hiše. Christian Dior, vizionar in genij brez primere, ter vsi, ki so ga nasledili, so zaslužni, da je znamenitemu ateljeju z Avenue Montaigne posvečena tudi retrospektiva v Muzeju dekorativnih umetnosti.

Modne bleščice tega tedna

Bližje kot je jesen, pestrejše so modne napovedi, zato je tudi tokratni teden postregel s številnimi novimi kampanjami, sodelovanji, tako na modnem kot lepotnem področju, ter zanimivimi razstavami. Preverimo torej najodmevnejše novičke tega tedna.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester, pa tudi izredno glamurozen teden, saj so se na pariškem Haute Couture tednu mode ena za drugo zvrstile nekatere najbolj glamurozne revije, hkrati pa številne znamke hitijo predstavljati svoje najnovejše kampanje za letošnjo jesen.

Dragocen Diorjev nakit je prava paša za oči

Prestižna hiša Christian Dior ne slovi zgolj po luksuznih oblačilih, dodatkih in kozmetiki, temveč tudi po dragocenem nakitu. Tokrat je tu ura kolekcije Dior et d’Opales, ki je ponovno prava paša za naše oči.