Oznaka: Christian Louboutin

Dita von Teese v petkah slovitega Christiana Louboutina

Predstavitev nove obutvene kolekcije slovitega kralja rdečih podplatov Christiana Louboutina tokrat prihaja v nekoliko odštekani in vsekakor super zanimivi kampanji, v kateri blesti tudi vedno zapeljiva Dita von Teese.

0 Delitev

Nude odtenki in kačji potisk

Predstavljamo vam dva trenda, ki sta prava izbira za vse, ki imate raje bolj umirjene odtenke. Vsi nude odtenki so vedno prisotni med modnimi oblekami in modnimi dodatki.

0 Delitev

Christian Louboutin torbice letošnje pomladi

Topla sezona je vse bližje, zato so svoje spomladanske kampanje že razkrile skoraj vse najpomembnejše modne hiše. Tu je izbor novih torbic Christiana Louboutina, ki se tokrat poigrava s čutnostjo in strukturiranostjo.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se približujemo praznikom, bolj pestro postaja tudi na modnem in lepotnem področju, saj številne znamke hitijo predstavljati čudovite kolekcije, ki bi utegnile postati popolno darilo za letošnji božič. Hkrati pa so mnogi že povsem v novem letu, saj je tu kar nekaj novih sodelovanj med pomembnimi imeni industrije, ogromno pa je že kolekcij za naslednje tople mesece.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Počitka za modno, pa tudi lepotno sceno še ni na vidiku, kar dokazujejo prav mnoge reklamne kampanje, ki nas opominjajo na naslednjo hladno sezono. Ponovno gre za zanimive, večkrat tudi razkošne fotografije, kjer se nemalokrat pojavljajo nam in celemu svetu dobro poznani modeli.

0 Delitev

Najlepše črne balerinke ta hip

Za hiter in udoben korak so balerinke idealna rešitev, edina šibka točka je, da moškim niso preveč všeč. Ampak kdo ve, morda si s temi modeli še premislijo!

0 Delitev