Oznaka: dišava

Novi Nivea Parfum

Okrogla embalaža je nepogrešljiva: ne samo parfum, tudi oblika stekleničke natančno spominja na okroglo modro pločevinasto škatlo, tako v manjši različici kot v večji.

Ženska dišava Mugler Alien Goddess Supra Florale

Ustvarjalki te nove ženske dišave sta Marie Salamagne in Nathalie Lorson, isti parfumerki, ki sta si omislili Alien Goddess in Alien Goddess Intense.

Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se april preveša v drugo polovico in s tem bliža maju, vse glasnejše postajajo tudi novosti letošnjega poletja.

Nekaj svežega med dišavami Lancôme

Tokrat je hiša Lancôme nekoliko osvežila ikonično dišavo La Nuit Trésor ter jo ponudila v Nude različici eau de toilette, za kampanjo katere je pozirala prelepa Penelope Cruz.

Naj se blešči, tudi med dišavami

V to je prepričana tudi Carolina Herrera, ki je svojo ikonično dišavo Good Girl ovila v zlato in bleščice ter tako praznikom podarila prav posebno, zbirateljsko izdajo te seksi stekleničke.

Ikonična dišava My Burberry

Tu je nova reklamna podoba ikonične dišave hiše Burberry, poimenovana My Burberry, tokrat z Blush dodatkom.

Modne bleščice tega tedna

Vroč in že povsem poletni teden je tokrat prispeval kar nekaj modnih in lepotnih novosti, ki so v veliki meri vzbudile tudi našo pozornost.

Dišava te pomladi

Tako imam zdaj v kuhinji oazo lepega, ki povrh vsega še noro dobro diši.

Dišava z željo po plesu

Pri Chanel-u so tokrat predstavili povsem osveženo reklamno kampanjo letošnje pomladi, kjer je poleg štirih Chance dišav v središču pozornosti zasijala tudi nova z naslovom Chance Eau Tendre edp.

Najboljše darilo je lahko tudi dišava

Parfum je nedvomno eno od najpopularnejših daril, vsaj v ženskem svetu. Tudi letos verjetno ne bo nič drugače, zato pokukajmo v praznični izbor dišav znamke Chloe.

Pravljična Diorjeva božična čestitka

Božične čestitke v obliki reklamnih kampanj ta hip kar dežujejo, svojo pa je pripravila večina modnih in lepotnih hiš. Tokrat poglejmo Diorjevo iz lepotnega sveta, ki je seveda tudi letos naravnost pravljična.

Tiffany & Co. ima novo različico parfuma

Lansko leto nas je navdušila novost draguljarske hiše Tiffany & Co., saj so tik pred prazničnim obdobjem predstavili povsem novo dišavo, ki je v hipu navdušila vse. Tokrat pa so jo še okrepili in poglobili ter ji pripeli ime Intense.

Nova Burberry reklama, v kateri poje model Cara Delevingne

Modna hiša Burberry je pred nedavnim predstavila povsem novo dišavo, poimenovano Her. V reklamni kampanji zanjo je nastopila slovita Cara Delevingne, ki pa tokrat ni zgolj pozirala, temveč celo zapela.

Čudovit oglas Louis Vuitton dišave

Nova reklamna kampanja modne in lepotne hiše Louis Vuitton tokrat predstavlja svojo dišavo v družbi mlade igralke Emme Stone.

Modne bleščice tega tedna

Bližje kot smo pričetku jeseni, vse glasnejše postajajo tudi napovedi o novih modnih in lepotnih trendih, kolekcijah in nenazadnje tudi o povsem svežih sodelovanjih.

Burberry ima novo dišavo za moške

Indigo je ime nove dišave modne in lepotne hiše Burberry, za katero je v reklamni kampanji nastopil očarljivi Josh Whitehouse.

Angelina Jolie za novo dišavo Mon Guerlain

Čudovita igralka Angelina Jolie tokrat nastopa v spomladanski kampanji nove dišave Mon Guerlain Eau Florale, ki prisega na sodobno ženstvenost.

Chanel za pomlad izbral novo različico dišave Coco Mademoiselle

V čarobnost pomladi nas bodo ponovno pospremile nove dišave, med katerimi seveda izstopa tudi tista slovite znamke Chanel, poimenovana Coco Mademoiselle Eau de Intense, v kampanji katere je zopet nastopila prelepa Kiera Knightley.