Oznaka: diy

Osvežimo se z domačim ledenim čajem

Zadnje tedne vsak izmed nas išče kar največ osvežitve, katero pa lahko ponavadi najdemo tudi v domači kuhinji. Tokrat preverimo, kako pripraviti najboljši ledeni čaj.

0 Delitev

Zeliščne kopeli za zdrave in sijoče lase

Na trgu obstaja nešteto proizvodov, ki obljubljajo čudovite, zdrave in lesketajoče se lase, a vendar se v resnici da zanje storiti ogromno tudi s preprostimi, doma narejenimi zeliščnimi kopelmi. Poglejmo kako.

0 Delitev

Enostavne, hitro narejene zimske dekoracije za naš dom

Eden od poglavitnih opravil, ki jih prinese december, je tudi okrasitev domačih prostorov, tako z božično smrečico kot z vsemi preostalimi prazničnimi dodatki. Tu je nekaj idej za tiste, ki izgledajo naravnost čudovito, naredimo pa jih lahko kar sami, povsem enostavno in hitro.

0 Delitev

Kako narediti Halloween dekoracije za dom

Poleg izrezljane buče, ki je postala pravi simbol Halloweena, so tu še številne preostale dekoracije za dom, mnoge med njimi pa lahko izdelamo kar sami doma.

0 Delitev

Kako pripraviti domačo, poletno masko za obnovitev las

Naši lasje lahko skozi poletje utrpijo precejšnjo škodo, saj jih sončni žarki in morska sol močno izsušijo. Tokrat zato preverimo, kako si kar doma pripraviti odlično, obnovitveno masko, ki bo dodobra nahranila še tako poškodovan las.

0 Delitev

Kako doma narediti negovalno pršilo za obraz

Negovalna pršila za obraz postajajo vse bolj priljubljena, saj poleg lepše kože večkrat nudijo tudi odlično zaščito ter nenazadnje osvežitev skozi ves dan. Lahko si jo pripravimo celo doma, potrebujemo namreč le nekaj osnovnih sestavin, kjer je ena najpomembnejših prav aloe vera.

0 Delitev

Naredite si same svoj puder z gobico

Zadnje mesece so se med večje lepotne trende uvrstili tudi pudri z gobico za nanos oziroma cushion pudri, katere pa si v resnici lahko pripravimo kar same doma. Poglejmo kako.

0 Delitev