Oznaka: Dolce&Gabbana

Modni svet na zatožni klopi

Da, moda je glamur, blišč, najlepše delo na svetu, a zadnji dogodki kažejo, da je, tako kot vsi drugi ‘običajni’ posli, očitno tudi krvava pod kožo.

0 Delitev

Melania Trump in Dolce&Gabbana

Zdi se mi, da je ta ljubezenska zgodba kar posrečena, in prav tako menim, da je Melania odlična ambasadorka mode Dolce&Gabbana, ki zahteva dobro postavo, pravo mero privlačnosti, drznost in hkrati tudi eleganco.

0 Delitev

Najlepše črne balerinke ta hip

Za hiter in udoben korak so balerinke idealna rešitev, edina šibka točka je, da moškim niso preveč všeč. Ampak kdo ve, morda si s temi modeli še premislijo!

0 Delitev

Dolce & Gabbana: ponovno brez meja

V časopisih pogosto beremo, da se na Kitajskem vsak teden “rodi” nov milijonar, njegova kupna moč pa je kakor naftni vrelec za stroje modne industrije, ki hlepijo po novem gorivu.

0 Delitev

Stajling dneva: krilo iz jeansa

Današnji stajling je nastal prav ob morju, v zelo mirnem dnevu, ko so mi družbo delali le galebi in ribič, ki je sredi morja opravljal svoje delo in nas popolnoma očaral s svojo rumeno opravo. Bil je del prizora, umetniške slike, ki se nam je globoko vtisnila v spomin.

0 Delitev

Stajling dneva: srebrno krilo

Tokrat sem izbrala plisirano krilo, ki je nekoliko daljše, prav zato ga z lahkoto nosim in všeč mi je tudi na najbolj preprost način, torej z balerinkami in puloverjem.

0 Delitev