Oznaka: Essie

Najlepše barve poletnih lakov za nohte

Tedni mode vsako novo sezono močno vplivajo ne zgolj na tekoče trende, temveč tudi na lepotno sceno. Vpliv z modnih brvi se tako pozna pri senčilih in šminkah, pričeskah in tudi pri nohtih, kjer so pomembne tako barve kot oblike in celo poslikave.

0 Delitev

Vsi odtenki vijolične na nohtih

Vijolične odtenke lahko vključimo v svoj vsakdan s pomočjo oblačil in modnih dodatkov, lahko jo nanesemo na obraz z ličili, pa tudi z izbiro vijoličnega laka za nohte na rokah.

0 Delitev

Novi, zimski odtenki Essie lakov za nohte

Kot ponavadi znamka lakov za nohte Essie tudi tokrat ne razočara, saj je letošnji zimi namenila kar nekaj čudovitih novih odtenkov, ki bodo nedvomno kot nalašč tudi za praznično obdobje.

0 Delitev

Modne kombinacije šmink in lakov za nohte

Pisane, intenzivne barve ta hip kraljujejo med lepotnimi smernicami in v mešanici toliko odtenkov je včasih težko kombinirati. Tukaj so najbolj modni odtenki šmink ta hip in laki za nohte, ki se jim najbolje podajo.

0 Delitev

Baletna eleganca lakov Essie

Znamka Essie je ponovno predstavila čudovito kolekcijo nude lakov, poimenovano Ballet Nudes, ki naj bi se na nohtih obdržali kar 14 dni.

0 Delitev

Stajling dneva: čipkasto midi krilo

Zelo mi je všeč ta “lady like” podoba, elegantna in hkrati nosljiva, prav zaradi dolžine, ker ni niti prekratka niti predolga, torej ravno prav za dnevne ali večerne izhode.

0 Delitev