Oznaka: frizura

Lasje v letu 2020

Trendi na področju las so prav gotovo zelo zanimivi, še bolj zanimivi pa so, če prihajajo iz strani ekipe Subrina Professional. Barve in pixel motivi, ki so prav gotovo čudovita novost, bodo zaznamovale prihodnjo sezono. Vse skupaj pa je začinjeno z etno pridihom.

0 Delitev

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

0 Delitev

Preproste pričeske za posebne priložnosti

Poleg našega prazničnega oufit-a in make-up looka je seveda pomembna tudi pričeska in ker pač nismo vse frizersko spretne s svojimi lasmi, tokrat preverimo nekaj tistih frizur, ki jih lahko za takšne posebne priložnosti preprosto in hitro ustvarimo tudi same.

0 Delitev

B(r)iti ali ne b(r)iti

Zato verjamem, draga dekleta, da se pod možatim videzom, poudarjenim  z dolgo brado, skriva tudi kakšna mehka duša, ki bo z vami z veseljem pogledala Titanic in vam mogoče prav s svojo mehko brado z lic popivnala solzico.

0 Delitev

Triki za večji volumen las

Pri urejanju pričeske se pogosto zgodi, da nam je oblika las pravzaprav všeč, a celotni podobi manjka volumen. Tu je nekaj super trikov za doseganje le tega.

0 Delitev

Lahkotni kodri kot na plaži

Lahkotni poletni kodri niso zgolj čudovita pričeska tako za dnevne kot večerne priložnosti, temveč so večkrat lahko tudi rešitev za lase, katere smo oprali prejšnji dan in so potrebni lepše oblike.

0 Delitev

Super nasveti za neobvladljive lase

Naravno lepi, gladki lasje so dani le redkokateri izmed nas, zato se nas večina polašča vseh možnih trikov, preparatov in dodatkov, ki omogočijo, da naše lase spravimo v red. Tu je nekaj super nasvetov za vse tiste, ki se spopadamo s precej neobvladljivo frizuro.

0 Delitev

Poletni kodri nekoliko drugače

Poletje in skodrani lasje hodijo z roko v roki, a vendar trendi ponavadi narekujejo sproščeno navite, zgolj valovite lase. Tokrat zato preverimo kodre, ki nudijo nekoliko drugačen poletni look.

0 Delitev

Kako ustvariti bolj košat čop

Čop je nedvomno ena od frizur, ki ne bo nikoli iz mode. Ta hip so v ospredju predvsem košati čopi, zato preverimo, kako svojim lasem v tem primeru dodati več volumna.

0 Delitev

6 vrst fig za vsak dan

Tako kot čop je tudi figa ena tistih pričesk, h katerim se ženske zatekajo najraje. Gre namreč za urejen, a hkrati izredno mladosten look, ki ga ustvarimo hitro in enostavno.

0 Delitev