Oznaka: frizura

Navihane retro frizure

Hladna sezona je tokrat resnično postala nekakšen spomenik retro trendom in to ne le na modni, temveč vse pogosteje tudi na lepotni sceni.

V letošnji zimi bo v trendu pričeska boule

No, zdaj ko sem vas seznanila s trendom, ki prihaja, lahko še napišem, da je to zadnja pričeska, za katero bi se odločila.

Novi dm lepotni center

Čudovit prostor v svetlih tonih te dobesedno objame.

Večno lepe poletne pričeske

Poletni meseci bodo letos znova prinesli veliko naravne lepote, pa tudi naravno sproščenih las.

Kako si postriči konice las

Te dni smo verjetno že vsi nekoliko potrebni striženja in barvanja, a vprašanje je, kdaj bo v resnici sploh varno obiskati frizerski salon.

Kakšno pričesko izbrati za vaš tip postave

Na vrsto pričeske ne vpliva zgolj oblika našega obraza in struktura obraznih kosti, barva oči in podobno, temveč nanjo vpliva kar celotno telo.

Super hitre pričeske s sponko

Z eno, dvema ali tremi francoskimi sponkami lahko na področju pričesk pričaramo kar nekaj čudovitih in hkrati super enostavnih frizur, ki bodo dobro delovale ne glede na priložnost.

Ali bi vam pristajal paž?

Pomlad ponavadi ne prinese le osvežitev  na področju garderobe, temveč tudi osvežitev naše pričeske. Tokrat poglejmo, ali bi vam morda pristajal paž.

Pričeske, ki se lepo podajo pleteninam

Hladna sezona je zagotovo tudi sezona pletenin, zato tokrat preverimo, kakšne pričeske za dolge lase se najlepše podajo zraven.

Elegantna in enostavna pričeska za vse priložnosti

V kolikor potrebujemo pričesko, ki se dobro obnese tako ob vsakodnevnih kot posebnih priložnostih, potem bo pravi odgovor za nas romantična figa, ki deluje izredno elegantno, pa vendar jo je zelo preprosto tudi narediti.

Lasje v letu 2020

Trendi na področju las so prav gotovo zelo zanimivi, še bolj zanimivi pa so, če prihajajo iz strani ekipe Subrina Professional. Barve in pixel motivi, ki so prav gotovo čudovita novost, bodo zaznamovale prihodnjo sezono. Vse skupaj pa je začinjeno z etno pridihom.

Šik paž te jeseni

Paž je nekako ena tistih pričesk, ki svoj povratek doživi skoraj vsako drugo, če ne kar vsako leto.

Kdaj in kako nositi androgeni look med pričeskami

IT dekle Alexa Chung dobro ve, kakšen lepotni stil pripada določenemu fashion looku, tokrat pa nam s pomočjo njenega frizerja predstavlja, kdaj in kako nositi pričesko v androgenem stilu.

Kako do valovitih las, kot jih imajo morske deklice

Morske deklice so prav ta hip postale ogromen navdih ne le modni, temveč še veliko bolj lepotni sceni, kar se odraža tako v barvah senčil za veke in lička kot nenazadnje tudi pri pričeskah.

Skrivnosti las, katere bi morala poznati vsaka ženska

Verjamem, da večina od nas že dodobra obvlada urejanje lastne pričeske, pa vendar so tu nešteti triki, ki lahko celotno podobo izboljšajo, poenostavijo in vsekakor tudi polepšajo.

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

Trendi pričesk, ki jih narekuje letošnja pomlad

Tudi letošnjo toplo sezono je na področju las in pričesk ogromno predlogov, dejstvo pa je zagotovo eno – brez dodatkov, kot so špange in podobno, vsekakor ne bo šlo.

Kako do brezčasne pričeske

Nova sezona prinaša nove smernice tako na področju mode kot lepote, pa vendar nekateri primeri ostajajo večni.